Stranica 14 od 16 PrviPrvi ... 41213141516 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 815

Tema: Odbrojavanje 3/2014..................by KrisZG

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Jutro!

Evo pijem kavu i vrkutu... Počela sam s Gospinim plaštem, kažu da se bebe love kao lude! Dakle, recept za travanj: vrkuta, SDD i LH trakice, čisto za potvrdu.
    Ima kakav čaj za muške? MM bi rado probao...

Evo Emin humor od neki dan. Gledamo gaćeu robnoj kući i bile su poslagane, bijele, crne i bordo. Ja odmotam bijele i velim: ma male su... Ona meni: uzmi bordo, hoćeš bordo? Ja njoj: ali i te su male... Ona: moraš probati, ajde raširi noge... I prisloni mi te bordo gaće uz tijelo....... A jedine u robnoj, prodavačica umire od smijeha..........
    Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 03.04.2014. at 08:24

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Zaboravila sam napisati da mi možda uzalud sav taj trud ovaj mjesec, jer neće biti keksanja po svemu sudeći. Nešto sam naljutila MM...

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

jutroo!
    ja već maznula jednu kavu na putu a sad se spremam na još jednu malu iz automata...morati ću smanjiti te kave

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj tigrić prvotno napisa Vidi poruku
    jutroo!
    ja već maznula jednu kavu na putu a sad se spremam na još jednu malu iz automata...morati ću smanjiti te kave
    Kad smo kod kave, već se neko vrijeme pitam da li da je ukinem jer sam čitala da kofein može otežati začeće.
    Uspjela sam je se odreći pokoji dan, pa je sad pijem 3-4 puta tjedno.
    No nisam trudna ionako.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Tayla prvotno napisa Vidi poruku
    Zaboravila sam napisati da mi možda uzalud sav taj trud ovaj mjesec, jer neće biti keksanja po svemu sudeći. Nešto sam naljutila MM...
    pa koliko vidim, imaš još par dana sa se pomirite

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Dobar dan kavopije
    ...i ja sam jedna od njih..ujutro čin otvorim oke..prva pomisao-kava...pa si napravim jednu veliku šalicu...usput si skuham marulju-vrkutu-zavisi koji je dan...
    onda na poslu popijem još jednu..jer kako mogu počet radit bez kofeina..pa mi padne tlak..spi mi se...i uzmem još jednu onu malu iz automata(blago onom tko ga je izmislio) oko 14.30....
    a onda još ako idem negdje popodne,predvečer...zguštam si nesicu...
    previše???
    srećo...marulja je gorka..ali navikneš se...barem ja jesam....a moram danas potražit čaj od lista maline....čini mi se jako fin...a i koristan je ...
    ...od jučer ja u akciji...a danas osjetim probadanje u jajnicima,,,sluzava ko meduza...ne znam da li da ga zovem da se nađemo sad tu negdje ...
    mislim da temp.neću više mjeriti..mislim da nema smisla...ionako mi ne skače,nit ništa...sad ću se voditi samo za svojim tilom

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da temp.neću više mjeriti..mislim da nema smisla...ionako mi ne skače,nit ništa...sad ću se voditi samo za svojim tilom
    Kak ti ne skače...FF ti označi O tek 3 dana nakon.OK,ponekad pogreši ali uglavnom potrefi.
    Al bitno je znati,po temperaturi znaš kad je bila O tek nakon što prođe.
    I treba više mjerenih ciklusa da bi mogla predvidjeti O.
    Treba biti ustrajan...
    Ali ako nemaš volje,dosta ti je da primjetiš EW,a tebi se izgleda eto fino poklapa sa ovulacijom.
    Go girl

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutrooooooooo!

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Jutro drage moje

Srećo, ti i ja uvijek imamo neke nove planove i strategije. Ja sam sada na b kompleksu i matičnoj mliječi. Mogu vam reći da nakon ovako kratkog razdoblja primjećujem da imam jako puno EW sluzi. I općenito sam energičnija.

Tako da ću definitivno nastaviti s tim, pa šta god bude.

I za oko mi je zapeo conceive plus lubrkant. Ima li itko iskustva, mišljenje...? http://www.conceiveplus.com/blog/?ta...plus-does-work

Srećo, ljubi Emu puno u naše ime, presmiješna je

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Jutro drage moje

Srećo, ti i ja uvijek imamo neke nove planove i strategije. Ja sam sada na b kompleksu i matičnoj mliječi. Mogu vam reći da nakon ovako kratkog razdoblja primjećujem da imam jako puno EW sluzi. I općenito sam energičnija.

Tako da ću definitivno nastaviti s tim, pa šta god bude.

I za oko mi je zapeo conceive plus lubrkant. Ima li itko iskustva, mišljenje...? http://www.conceiveplus.com/blog/?ta...plus-does-work

Srećo, ljubi Emu puno u naše ime, presmiješna je
    Zeno, proklizat ce te

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Zeno, proklizat ce te

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Tayla, baš mi je drago što si opet s nama... Ostaješ ili si samo padobranac na kratko?

Ja i Ema smo podijelile bočicu matične mliječi, a vitamin B sam uzimala zajedno u tableti s folnom kiselinom. Bijah jaaako gladna pa sam napravila stanku. Moram i to strusiti do kraja, hehe. Imamo strategije pa kojoj prije upali! Idemo!
    S mužem se HITNO pomiri, kako god znaš i umiješ..

Ema vas već sve zna, vjerujte mi. Super su joj smajlići......

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja se moram ispuhati, ove mucnine me ubijaju svaki dan u pojam, krene oko 13-14 i traju do duboko u noc. Ne pomaze apsolutno nista a probala sam svasta.I ne bi to bilo nikaj tako groznoga da tehnicki nemam zadnja 4 mj mucnine Stalno prisutan onaj odvratan okus bljuvotine u ustima.Ako ne pojedem imam osjecaj da me netko sakom zviznuo u trbuh ako pojedem odmah kila gore....

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Ja se moram ispuhati, ove mucnine me ubijaju svaki dan u pojam, krene oko 13-14 i traju do duboko u noc. Ne pomaze apsolutno nista a probala sam svasta.I ne bi to bilo nikaj tako groznoga da tehnicki nemam zadnja 4 mj mucnine Stalno prisutan onaj odvratan okus bljuvotine u ustima.Ako ne pojedem imam osjecaj da me netko sakom zviznuo u trbuh ako pojedem odmah kila gore....
    jesi probala grickati ušećereni đumbir? to sam ja u prvoj trudnoći grickala..mislim odvratno mi je bilo i to ali ta odvratnoća skrene pažnju sa odvratnoće mučnina pa šta ti ja znam, možda mrvu i pomogne. to su meni savjetovali. ima u ovim dućanima zdrave hrane. vrijedi pokušati.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj tigrić prvotno napisa Vidi poruku
    jesi probala grickati ušećereni đumbir? to sam ja u prvoj trudnoći grickala..mislim odvratno mi je bilo i to ali ta odvratnoća skrene pažnju sa odvratnoće mučnina pa šta ti ja znam, možda mrvu i pomogne. to su meni savjetovali. ima u ovim dućanima zdrave hrane. vrijedi pokušati.
    Probala sam sve s dumbirom i meni ti je to fino ali nikaj ne pomaze.Menta, bademi...ma kakvi...kazem ne bi to bilo tako groznoga da se zapravo nisam tu javila u 12mj upravo radi mucnina koje su bile posljedica anemije, pa onda uzimanja zeljeza, pa nakon toga nemam pojma vise

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Sve bih dala da imam trudničke mučnine...
    Jučer pijem vrkutu i mislim si kako su za marulju rekli da je gorka, ali i otrova bih popila, samo kad bi se ulovila mrvica...

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Tigrić tako sam ti ja, veliki kavopija. Isto bih sebi skuhala tursku prije posla, pa odmah na poslu jednu s automata. Pa još koju tijekom radnog dana. A ako boli glava, jednu popodne... previše! Sada sam smanjila na samo jednu ujutro tursku, jer sam čula da kofein može itekako smetati u mom planu za bebu.

Ah, te žrtve koje radimo!

Srećo vratila sam se, nisam samo padobranac. Bilo mi je neko vrijeme jako teško, pa sam se morala odmaknuti od svega, da ponovno uhvatim dah. Ne mjerim više ni temp, da mi se bi previše pritiska stvaralo. Ionako se jako često keksamo tijekom cijelog mjeseca, pa nikad niti ne "fulamo" ovulaciju. Osim kad smo ovako na ratnoj nozi

Srećo, ne mogu se pomiriti s njim tek tako, jer nije do mene. Ja sam u "faulu" On treba meni oprostiti, a on je taj tip da njemu treba bar 3 dana da bi uopće počeo pričati. A, šta se može... Imam još nade da će ga proći na vrijeme, vidjet ćemo.

KrisZg stvarno si me nasmijala
    Posljednje uređivanje od Tayla : 03.04.2014. at 09:47

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Tayla ja iskreno nisam nikada bila u "faulu" ali imam ja unaprijed pripremljen plan ako slucajno upadnem u isti Skuhaj mu nesto kaj voli, pravi se bedasta i docekaj ga u krevetu s desertom...u najgorem slucaju jest ces desert sama

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Ma nisam ni ja ništa strašno zapravo napravila, al on je takav, naglo reagira na način da se zatvori u sebe, pa treba taj oklop nekako otopiti, a za isto je potrebno najmanje 3 dana hahaha

Pustit ću ga još jedan dan, a onda bih mogla nešto takvo napraviti. Moram nešto, zar ne?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ma nisam ni ja ništa strašno zapravo napravila, al on je takav, naglo reagira na način da se zatvori u sebe, pa treba taj oklop nekako otopiti, a za isto je potrebno najmanje 3 dana hahaha

Pustit ću ga još jedan dan, a onda bih mogla nešto takvo napraviti. Moram nešto, zar ne?
    Sto nisi odmah rekla da je a micek takvi su bas specialni, tvrd orah. Pa trebala bi ako ne mislis cekati 3 dana...

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Pa prošao mi je dan i pol hahahahha

Oh, da on je drama KING :D

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Yummy_Mummy,di si kooka?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tayla,jao takvog Mr. Kinga imam i doma...
    Samo kaj dok šuti on,šutim i ja....a ja mogu šutit ohoho

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

,hahaha,,,
    moj je eksplozivni dinamit...ali onaj brzinski-lako dođe,a još brže prođe...
    a ja sam ribica...šutim ko zalivena
    Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Yummy_Mummy,di si kooka?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tayla,jao takvog Mr. Kinga imam i doma...
    Samo kaj dok šuti on,šutim i ja....a ja mogu šutit ohoho

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku
    ,hahaha,,,
    moj je eksplozivni dinamit...ali onaj brzinski-lako dođe,a još brže prođe...
    a ja sam ribica...šutim ko zalivena
    Ja sam tip gdje sve brzo prođe, a ova moja tvrdoglava riba šuti i šuti... uh!

Već 2 puta je bilo ovako otkad pokušavamo, i to oba puta baš za vrijeme plodnih dana.

Cure, kakvo je vrijeme kod vas? Meni je tako vruće, da sam se skinula u kratke rukave

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ivchica30 , da od kučkice ne dođe ni k!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

e z...eznute smo mi ribice....
    ...ovdje u ri...šuć-muć...neki oblaci su došli...i nije baš toplo,moram priznati
    Ja sam tip gdje sve brzo prođe, a ova moja tvrdoglava riba šuti i šuti... uh!

Već 2 puta je bilo ovako otkad pokušavamo, i to oba puta baš za vrijeme plodnih dana.

Cure, kakvo je vrijeme kod vas? Meni je tako vruće, da sam se skinula u kratke rukave

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Što se tiče poroka, neke puše, piju kavu, alkohol (a i uživaju droge...) pa ostanu trudne.... Fascinantno!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

e da.......
    Citiraj Sreća_83 prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče poroka, neke puše, piju kavu, alkohol (a i uživaju droge...) pa ostanu trudne.... Fascinantno!

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Techna na to i računam, imam još koji dan fore, pa ću ga pustiti nek se duri.

Žužy vidiš da i ja šutim, imamo mi periodično ove tihe mise, kad god se on naljuti Ja nisam taj tip, odmah moram sve iz sebe izbaciti, raspravljati, riješiti. I onda sam do navečer već dobro

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Drage moje, evo ja danas idem kupiti test, pa sutra svecano najavljujem pisanje ako danas ne dodje kucka! Pusa svima

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Lijep je dan...ok,nisam još bila vani al vidim s prozora
    No,idem sad do dučana...
    Tayla,MM i ja smo oboje vatreni znakovi,tvrdoglavi do jaja!
    On ovčica,janje moje...a ja lavica.
    Ne pušta ni jedan.Samo kaj sam ja više flegmatična i strpljivija...a on je taj poduzetni koji sve rješava tog trena.Nadopunjujemo se savršeno.
    Al dok se posvadimo,tiha je meša

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

i moj je lav
    Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Lijep je dan...ok,nisam još bila vani al vidim s prozora
    No,idem sad do dučana...
    Tayla,MM i ja smo oboje vatreni znakovi,tvrdoglavi do jaja!
    On ovčica,janje moje...a ja lavica.
    Ne pušta ni jedan.Samo kaj sam ja više flegmatična i strpljivija...a on je taj poduzetni koji sve rješava tog trena.Nadopunjujemo se savršeno.
    Al dok se posvadimo,tiha je meša

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Žužy, u nas je on lav, a ja jarac... nije nam lako :D

kadulja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

jutro kavopije!
    kakvo sada ometanje ovulacije i kava
    bez jutarnje kave mi dan ne počinje, pa kako kvragu da taj užitak u mirisu i okusu može nečemu štetiti
    zanemarujem tu činjenicu

Ema

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

NIsam se ni ja odrekla te jutarnje. Pa bez kave sam samo zbunjena i glava boli...

kadulja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

bdw - stigla kuja
    Posljednje uređivanje od kadulja : 03.04.2014. at 12:09

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

A miša mu malog...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kaj se kave tiče,ja si u jutro skuham pol đezve,đest for mi,prave črne...i finito.Čvap,dva mlijeka i to mi je dosta.
    Odvikla sam se od popodnevne kavice,sad ak popijem nakon 14h,nemrem dugo zaspat navečer.
    Često mi stane glava od kave,ali eto danas npr mi nije...glava rastura,da mi dojde mučno u trbuhu

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Moram priznati kad idem u druge kancelarije, da mi se svi čude kako sam u kratkim već. Ne znam, ali ja gorim. I moj ured je na suncu, dok su oni u hladovini, možda se zato kuham.

Još pola sata, pa mi je pauza. Trčim baš namjerno doma da šutim s mužem

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Kaj se kave tice, manite to.U 1 mj. meni mm procita kako kava sprecava zacece i all that shit, a ja sam ju fakat pila punooooo...cijeli dan bih natezala, imala salicu u ruci.Ja sam educirana kaj se kave tice (bila sam baristica godinu i pol) i tako ja zapucam i predem na jecmenu kavu...i nista.

U drugom kako smo se opustili jer smo mislila da ce cijeli mjesec proci u pretragama vratila sam se i kavi ali ne bas po cijeli dan.

Sada pijem 1-2 i. Zadnjih 2 dana niti jednu i dobro mi je.

Tips & tricks:Kava sto je duze izlozena vrenju tj.kipucoj vodi otpusta kiselinu i kofein, znaci bolje ju je zaliti s kipucom ako se kuha turska.One koje imaju esspresso aparat, samo kratko pustiti dok je najtamnija, nasi vrli konobari ispuste dusu iz kave pa zato ljude boli zeludac i tresu se ruke. Za one koje piju instant, preporucila bih da se mane nescafea jer to je mjesavina kave dobivena najgorim postupkom.Ima u lidlu zove se granarom, instant kava 100% arabica dobivena smrzavanjem(to je najkvalitetniji nacin dobivanja instant kave)100gr. 27kn znaci 1kg 270kn( rade je u njemackoj u firmi koja se godinama bavi iskljucivo proizvodnjom kave).Ja imam dosta osjetljiv zeludac i tu sam picajzla.

Tayla, nesto mi smrdi kod te ljutnje...moj je isto digao nos u vrijeme O, iako je silno htio znati kakava je temp itd..u jednom trenu smo se posvadali i skoro ali samo skoro sto mi nije rekao da se hocu keksati samo radi bebe, na kaj sam ja zinula..jer smo se keksali kako se i inace jel...rekla sam mu da mu ubuduce necu ni reci kada je O i on se slozio s time.Proslo ga za par min.Samo je htio valjda znati da ga volim i bez bebe

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

P.S. Baš smo istu tu večer imali tako lijep razgovor.. ne znam kako smo se uspjeli posvađati do kraja večeri

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

slažem se...doma imam esspreso aparat..i dok nisam skužila zašto mi je kava tako bljakasta,vodenasta...trebalo mi je točno 2 puta..od tada prekinem napola ..i bude baš finaaa...
    a kako mi se sad počelo spavat..fjaka me hvata...odoh po jednu duplu miću iz aparata
    ...
    Kaj se kave tice, manite to.U 1 mj. meni mm procita kako kava sprecava zacece i all that shit, a ja sam ju fakat pila punooooo...cijeli dan bih natezala, imala salicu u ruci.Ja sam educirana kaj se kave tice (bila sam baristica godinu i pol) i tako ja zapucam i predem na jecmenu kavu...i nista.

U drugom kako smo se opustili jer smo mislila da ce cijeli mjesec proci u pretragama vratila sam se i kavi ali ne bas po cijeli dan.

Tips & tricks:Kava sto je duze izlozena vrenju tj.kipucoj vodi otpusta kiselinu i kofein, znaci bolje ju je zaliti s kipucom ako se kuha turska.One koje imaju esspresso aparat, samo kratko pustiti dok je najtamnija, nasi vrli konobari ispuste dusu iz kave pa zato ljude boli zeludac i tresu se ruke. Za one koje piju instant, preporucila bih da se mane nescafea jer to je mjesavina kave dobivena najgorim postupkom.Ima u lidlu zove se granarom, instant kava 100% arabica dobivena smrzavanjem(to je najkvalitetniji nacin dobivanja instant kave)100gr. 27kn znaci 1kg 270kn( rade je u njemackoj u firmi koja se godinama bavi iskljucivo proizvodnjom kave).Ja imam dosta osjetljiv zeludac i tu sam picajzla.

Tayla, nesto mi smrdi kod te ljutnje...moj je isto digao nos u vrijeme O, iako je silno htio znati kakava je temp itd..u jednom trenu smo se posvadali i skoro ali samo skoro sto mi nije rekao da se hocu keksati samo radi bebe, na kaj sam ja zinula..jer smo se keksali kako se i inace jel...rekla sam mu da mu ubuduce necu ni reci kada je O i on se slozio s time.Proslo ga za par min.Samo je htio valjda znati da ga volim i bez bebe

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

KrisZg, ali pogledaj svoj potpis, a pogledaj naše ovdje na ovom podforumu.
    Ti si uspjela ostati trudna više puta tak da očito tebi ništ, ili malo toga smeta u postizanju T.

Mi ostali nismo ta kategorija i očito nam nešto smeta. Danas se dosta priča o intoleranciji na hranu, mogućnosti apsorpcije
    vitamina i minerala koja igra ulogu u tome svemu.
    Kava je u prvih 5 stvari koje bi se trebale izbjegavati, a većini nas je baš to jaaaako teško.

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Kužim šta želiš reći, ali nije to u nas stvar 100 %, jer je on još više zaluđen bebom. Zapravo je on mene ispočetka nagovarao, sve dok se u meni nije probudio majčinski instinkt.

Tako da ti on pazi na to sve, čak je rekao da inače kad bude ljut da ga podsjetim da svejedno treba radit bebu Samo što zadnji put nije upalilo, pa neću ni sad napominjat išta.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Kužim šta želiš reći, ali nije to u nas stvar 100 %, jer je on još više zaluđen bebom. Zapravo je on mene ispočetka nagovarao, sve dok se u meni nije probudio majčinski instinkt.

Tako da ti on pazi na to sve, čak je rekao da inače kad bude ljut da ga podsjetim da svejedno treba radit bebu Samo što zadnji put nije upalilo, pa neću ni sad napominjat išta.

Pa i ovaj moj je zelio bebu, ja sam vise bila da jos sacekamo a on nije.Zato sam i bila u soku...Njima fali neki kliker u glavi, majke mi.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

ovo mi je skroz slatko, samo ti njega podsjeti

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ja sam strijelac, MM lav. Uvijek ga mogu ustrijeliti.

A Ema je bik. I nju mogu ustrijeliti.

Koje kolo sreće, ha? Jača sam od oboje...............

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ja došla sam pauze, srčem opet kavu...a kad voolim..

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Odoh ja sada do doma, držite mi fige da će biti tamo i da nećemo valjda samo šutjeti

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Tayla, sreeeeeetno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •