Moj raport: na D jajniku 2 folikula od 8 mm na lijevom pise nesto sitno.. Endo 5mm.. Kakvo je to za 7 DC ? I jos sam danas na klomifenima!
Moj raport: na D jajniku 2 folikula od 8 mm na lijevom pise nesto sitno.. Endo 5mm.. Kakvo je to za 7 DC ? I jos sam danas na klomifenima!
Sto se tice kave, ja sam je se odrekla, sad je vec druga godina. Pocela sam piti zeleni caj svako jutro, imala sam apstinencijsku krizu dva tjedna i to je to. A razlog je bio taj jer me je poceo boliti zeludac.
Ivchica piski poslije posla..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Techna zao mi je zbog M... Ali stvarno ti je kratak bio ciklus.. Valjda zbog proljeca... Meni se uvijek poremeti ciklus u ovo vrijeme..
Dan curke...
tech...žao mi je...i meni je bio kratak ciklus-25 d.
...da vas nešto pitam...vi ćete to bolje znat od mene...da li bude uvijek povišena t.kad je ovulacija,ili????može li se imati o i bez t.????
meni je već tjedan dana onako..u ravnini 36.0-36.1...i ni makac...a jajnike osjećam ludilo...i pokrivamo zadnja dva dana..danas pauza i nastavak sutra
..i sto put sam rekla da će prestat mjerit t.ali navika...a i ne da mi se prekidat graf na pola![]()
Kako te M. dolaze, nepozvane!!!![]()
Ovaj mjesec ćemo se MM i ja voljeti, voljeti i voljeti... Nešto ćemo napravitiInače, kupih mu malo cinka. Pocinčat ću ga, ojačati malene plivače pa da vidiš. Sebe ću "podmazati" s vrkutom
i to je to. Pa da vidim!
![]()
sreća ima jedna zgodna stara tema, kad sam ja tek krenula pisati ovdje puno je bilo cura koje su tesko ostvarivale drugu trudnocu
http://forum.roda.hr/threads/37981-P...a-drugo-nikako
prosvrljaj, mozda nadjes koju korisnu info/iskustvo.
techna![]()
cure, izborite se za svoja prava, nakon godinu dana nezasticenih odnosa bez realizirane trudnoce, imate pravo na dodatne pretrage, naravno, ukoliko to zelite. ne znaci poduzimanje tih prvih koraka odmah skok u mpo svijet, neki uzroci mogu biti bezazleni i lako rijesivi.
Obnova sperme traje 3mj.Vadenje krvi i osnovni nalazi i spermiogram ni 2tj.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Dobro, sad ćemo se malo odmoriti od pretraga i nagovaranja na iste...![]()
hej kokodakalice
na temu opuštanja - kada sam kod svog G došla prvi put na razgovor na temu beba, ja sva optimistična i neopterećena...
i pričam ja kako sam malo napeta možda bi se trebala opustiti, a on meni opuštajte se vi 6 mjeseci, a nakon toga hitno u akciju pronalaženja eventualnog problema...
evo još malo i brzinom munje prošlo i tih 6 mjeseci opuštanja...
Ola!
kadulja,techna,![]()
Viki88 ,ovaj uzv na 7.dc zvuči čist ok. al radije tipkaj o postupku na Odbrojavanju na Potpomognutoj,tam su cure upučenije..
Mi obavili pregled i za deset dana ponovno a onda ćemo odlučiti za dalje
A pošto su pravila takva jesu,od sutra je vaša Šefica od liste Sreća. (nadam se da se nisi predomislila)
Pozdrav zene! Samo da javim da sam popiskila test i negativan je
Sada ocekujem krmacu...majcicu joj njezinu!
Žužy čekam ivchicin pish pa bumo skup!
Hej komadi moji, pratim vas s posla al ne stignem tipkati baš, sada s jednim okom na tipkovnici a s drugim pratim šefove, ko podmornica sam .
Srećo nitko tebe ne nagovara, ti znaš svoje.
Mogu ti samo reći da mi je žao što poslije prve curke nisam prije otišla na pretrage.
Meni 10DC, bila na FM. Ne vidi se vodeci folikul ni na jednom jajniku. Endometrij 6 mm. :/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kupila test danas, sutra pis pis! Kriza mi se raspadaju danas, uzas kako bole!molim Boga da je to to!!!
Strah me opet vidjeti minus... Neznam, bojim se opet razocaranja....
Jutro, cure!
Evo, svoju obvezu sam obavila za danas, ne bih stigla kasnije.... Tko rano rani... Nadam se da nisam nešto zabrljala. Ako nešto nije ok, slobodno mi javite, ali nemojte se ljutiti na mene.
Eh, sutra ćemo imati dvije ljubičice više
Sretno piškalici/ama danas!
Evo, ja pijuckam vrkutu i kavicu, mmmmmmmmmmmPuse svima!
P.S. Techna, žao mi je zbog M.
Ivchica ajde pišaj pa da otvaramo to odbrojavanje!
Jutroooooo!
Srećo super si ti to obavila!
Jutro!
Srećo,a nas nebi ponudila...evo ja si bum sama natočila
I,supač si ti to obavila...
ivchica30,do neba!
jutro!
žuži hvala nasrećica jutros ima veliku odgovornost slaganja liste pa joj nećemo zamjeriti što nas nije ponudila kavicom
Ivchica![]()
Posljednje uređivanje od kadulja : 05.04.2014. at 10:35
Jutro, namjerno malo kasnim da ivchica stigne obaviti pish a jos je nema, jojjj ajde viseee![]()
Ajoj
Pa kak??
Posljednje uređivanje od KrisZg : 05.04.2014. at 11:06
Idemo dalje... Kaj da velim....nema odustajanja... Fakat mi vise nista nije jasno!!! Vec mi je dosta kasnjenja menge i konstantnih minisa....
Samo jedna stvar mi nije jasna, a to je da sam oduvijek imala savrseno tocne cikluse 30 dan je dosla sigurno! Otkada smo poceli raditi bebu svaki mjesec je u kasnjenju i kad se malo poveselim popisam minus! Neznam jel bih vristala ili plakala! Bas mi je koma sad!
ivchicani jedna riječ ne pomaže znam...
i mene izludi kašnjenje, kada već ima doći neka barem dođe na vrijeme
tih par dana sam koma! puna nade, očekivanja, nervoza na maximumu i onda
nema sada natrag, glavu gore i vjera u bolje sutra...da se uhvati ovaj mjesec
Joj ivchice30 žao mi je...
Neznam kaj da ti velim...znam kak ti je.
Hvala vam! Vidjet cemo i nadati se! I naravno raditi punom parom!
ivchica30
AJMO ONDA KOMADI, SEOBA NARODA NA NOVO ODBROJAVANJE![]()
ivchica šaljem huggies! ja evo tek sad uhvatila minutu da vas "čujem",uhvatila sam se rintanja po kući,umorna sam ko pas a sin bi samo van,van,van! I tako ja sve glancam a on non stop unutra-van i samo male packe ostavlja po podu! Sizifov posao.idem si metnut džezvu,treba ostati budan!
Yummy mummy preselili smo na novo odbrojavanje![]()
Ema: kzuzuhuhgruzutz5trzutzrztruhvzhfguizgruihzk6z io6ui hr jrtopigtoup ilzkčlzklč56 zk6 čljkhlčki hzoč
Ja: a Kadulja je napisala da, umjesto kave, vam serviram Emin biser dana. Evo ga!![]()
Hvala na pohvalama, potrudih se za vas. Sutra ide lista na novom odbrojavanju... Inače, imam pravilo, moje pravilo - ona cura koja me naljuti, ide na kraj liste, dobiva fin dodatak -1 DC!