viki tvrdi cervix je normalan u drugoj fazi ciklusa, a cesto pred m omeksa i podigne se. navijam za +!
viki tvrdi cervix je normalan u drugoj fazi ciklusa, a cesto pred m omeksa i podigne se. navijam za +!
joj Viki biti cu brutalna, popisaj taj test vise
cervix simo, sluz tamo, sjednes pisnes i gotovo razmisljanje.. nekad je fakat ono - zasto jednostavno kad moze komplicirano
daj meni, ja pisnem umjesto tebe![]()
omg, ja zabrijala, oprosti
netko od cura je rekao da bu danas pisnul testic, ja se zakacila za tebe![]()
sad nisam imala mira pa sam isla traziti ko je napisao da bu u utorak pisnul - stork
sad mi je lakse, jos me pamet sluzi![]()
Jutroo, kava i keksici servirani
Obecajem da danas nikog nebum ganjala da pisne testic![]()
Jutroooooooooo!
Viki, kakva su BT i cerviks? Daj nam izvještaj, kakav je sičuešn?![]()
curke, imam jedno pitanje o plodnoj sluzi?
imate li vi kakve sluzi u drugom dijelu ciklusa?
ne znam što je zapravo normalno, imati nešto ili je baš suho?
i da li prije O imate egg white više dana i ono par puta dnevno ili je
primijetite samo jednokratno.
citala sam da je sve to oko sluzi dosta važno pa se sad preispitujem jel to kod mene sve ok.
pitam jer preispitujem jel sa mnom sve ok.
Drage žene,
dugo me nema tu ali škicnem ja svako malo da vidim što se događa, ofkors
S obzirom da sam dugo ovdje s vama odbrojavala red je da vam javim radosnu vijest da imamo jedno malokoje je sada 12+2 i sve je u redu (kuc-kuc) i nadamo se da će tako i ostati.
Puno vas sve pozdravljam i želim vam isti rasplet čim čim prije.
Samo veselo naprijed (vidim tu ne fali veselja)
Majuška baš lijepo nakon 3dočekati dugicino
Nadam se da se i nama smiješi dugica, ne usudim se ni do apoteke po test, simptoma ima podosta pa bum se strpila![]()
Aaaaa Majuška![]()
![]()
Kako lijepa vijest!
Čestitam od sveg!
Dan cure....niš od mene...sinoć dobila...toliko sam bila koma da sam popila malu čudotvornu tableticu za spavanje...
..opet ispočetka...
čestitam Majuški...a ostalim curkama koje će pipi jedan vejikiiiiiiiiiii +
Bravo Majuška. Čestitam!
Majuška cestitam!![]()
pozdrav cure, neznam jesam li uopće na dobrom mjestu ali vidim da se bavite sličnim stvarima kao i ja pa reko da se malo priključim, ako sam dobro shvatila tu pokušavamo svi ostati trudni? slobodno me preusmjerite ako sam zalutala!....mi radimo na drugoj bebici,tek 2 mjeseca, ali ja nestrpljiva po prirodi nemogu dočekati da to normalno sve ide pa sam se poslužila i Lh trakicama. jučer pokazale su se odmah dvije crte, međitum testna je bila nijansicu svjetlija pa zaključujem da to nije onaj peak koji tražim. svejedno mi smo obavili posa! popodne ću opet piškit pa ćemo vdjeti!
Ivchica moza i je rano za nekakve pretrage, ali kako kazu cure, cemu cekati, ovo osnovno se moze napraviti, pa ako je sve uredu jos malo pricekajte do prvih konzultacija.
Majuska cestitam!!!! Bas lijepa vijest! Nek bude uredno do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~
Tigric dobro dosla jos prije otiska na trudnicki pdf.. Nisi fulala temu, ako zelis na listu, onda boldano napisi koji ti je DC pa ce te nasa Žužy prikeljit na listu. Sretno!
ola mučačitas,
hvala na kavici, kekse bdem preskočila jer sam na dijeti
Majuška čestitke na T
Bubicazubica žao mi zbog menge
Viki i Stork šta se čeka sa testićima
Tigrić dobrodošla
Ovčice odlučila sam ne piškati da se ne razočaram jer je prije 2 mj na 31dc bila biokemijska pa čekam bar do 40dc, onda se bumo dalje spominali![]()
Našla sam neki citat, ali bez izvora. Što mislite?
"Mada svaki put uredno nešto poželim, želje mi se baš i ne ispunjavaju.
Negde je zapelo...Možda se ispunjavaju nekom drugom?
Ne bi bilo prvi put...Nema veze, ne ljutim se.
Dobre su to želje, šteta bi bilo da samo tako propadnu."
Ovčice..uffffff...boli i srce i duša a bome i trbuh...u slapovima sam..nikad tako...
ali idemo dalje....ne predajemo se!!!
ali barem neka stork i vikici bude pozitivno!!!!!!!!!!
vibramo..vibramo........
...sreća-dobar citat...uvijek je dobro željeti nešto!!!!!!!!!!
lista za 26.03.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
sreca_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
bubicezubice,...žao mi je draga.
Srećo,vidla to negdje i da,lijepo napisano...
tigrić,evo sutra si na listi,nadam se da se budeš javila![]()
Hvala vam cure na lijepim zeljama ali trbuh me boli sigurno sutra stize vjestica! Nego ja sam bila nocna i nisam mogla mjeriti temp, nego sam ju izmjerila kad sam se probudila danas nakon 5 h spavanja .. Jel mi to vrijedi ili ne?
evo me! danas mi je 14 dan ciklusa. Sad sam pišnula na lh trakicu i testna pruga je svijetlija od jučerašnje. Ne kužim.možda je onakva kakva je bila jučer to što i trebamo?! Čudi me zato što su moji ciklusi nepravilni i uvijek traju preko 30 dana,a na uputama za lh trakice piše da po takvom ciklusu trebam početi tek 14 dan testiranje.a ako je ovo jučer bio taj lh-pik ,po tome bi onda zakasnila. A sad me zanima,tamo piše da ovulacija bude 24-36h nakon lh-pika.po tome se trebam danas obavezno seksnuti makar je trakica danas počela blijediti?? Jučer smo pokrili.
tigrić ,da,danas obavezno još pokrivajte.
Može biti da nisi baš ulovila "onu pravu" pozitivnu lh...meni se znalo desiti kad bi pratili folikul na uzv,da znam sa sigurnošču koji dan je bila O a na lh nisam ulovila ful pozitivnu drugu crticu.Zato bi i bilo dobro pišnuti dva puta dnevno u kritičnim danima.
Ovaj mjesec mi se slično dogodilo...nisam imala baš onak jaku kak treba.Al tko zna dal sam opče i ovulirala (sori FeFić..)
A O nastupa nakon pozitivne lh,tako da-u napad!
Viki88 ,a neznam...bazalna je zna se,jutarnja temperatura mjerena prije ikakvih aktivnosti i dizanja iz kreveta.
Al,ja bi ovu tvoju upisala.![]()
da zanimljivo je to,u pon je bila blijeđa,utorak tamnija a danas opet blijeđa..seksali smo se u nedjelju i utorak (jučer),i budemo večeras.ponedjeljak nije bio izvediv..a vidjet ćemo..
Upisanaali stavila sam vrijeme koje svaki dan mjerim.. A meni pak na pocetku ciklusa 36,0-36,2
Asper jel tebi zima od kada si trudna??
Ja se redovito svaku vecer smrzavam bez obzira na temp vani, a temp ispod p mi i nije nekaj povisena obicno je 36,1-36,6...
Citam ovo i sjecam se da je meni bilo vjecito vruce dok sam bila trudna. Usred zime je grijanje moralo biti iskljuceno, prozori otvoreni i jos sam deku bacila sa sebe. Jadan muz se smrzavao a ja urlala kako je vruce.
Ne znam sto je gore, zima ili nepodnosljiva vrucina![]()