Ja se toga sjecam samo iz prosle...isto tako idem spat u ogrtacu s jos jednom dekom, sva se znam tresti. Nisam primjetila da ima veze s umorom, umorna ili ne, zima mi jeeeei sva sam se uzkukavila, stalno nekaj kukam, placem ma uzas...danas sam pola h ridala na film p.s. volim te i to ne bi bilo nikaj cudnoga da sam ridala recimo tijekom filma ili na kraju...film je poceo u 12:00 u 12:02 ja sam bila sva u suzama
![]()
Jutro!
Kavica za sve, nisam dugo.
Jutro! Evo ispijam virtualnu i pravu kavicu, aaaaa..........
Ma, cure, pročitala sam za cervix da je prvi dio ciklusa, uoči M nisko i tvrd. Kako se bliži O, diže se i postaje mekan, mekši. Onda, ukoliko je došlo do T. on ostaje takav, a ukoliko nije došlo do T. opet se spušta i postaje tvrd.
Viki, ovo je suprotno od onog što ti pišeš. Po meni je dobro što ti je mekan (jedino ne znam za to što je otvoren...)
Dobro jutro!
Hvala na kavici. Evo 14 dpo Temp. I dalje u visini, menge nema a gravidnost mini pokazao debeli minus!
Ali sreco neke cure su pisale da im cervix meposredno pred M skoci i omekani!
Ma nemres ni po sluzi ni po cervixu zakljuciti jesi ili nisi, meni je bio tvrd taman pred M a sada u T je mekan kao zele...
A i meni je inace pred mengu jako tvrd i nisko i bas me zna boliti kad se keksamo! Znam da nekad jedva gurnem tampon! Sve je valjda individualno!
Ma nemam pojma ništa o tom cervixu. Znam samo ono što sam pročitala i tako sam zapamtila. Naravno, jedini sigurni znak je izostanak M. A to tako željno iščekujemo... Sve osjećamo, ali onda ipak M. dođe, užas!![]()
Jutrekooo! Još nema traga mojoj MStalno nekaj bolucka, neki grčići, malo križa, često pishkanje, BT relativno visoko (36,7-36,8 već 4 dana), cicke su malo žarile od 8-13 dpo, sad već 2 dana niš... I živčana sam k'o pas i cendrava! Znači, sve kao u pms-u pa sad budi pametan...
Neeee![]()
Mogu kupiti tek u 4 kad idem s posla i pish sutra. Al bune me cice kaj nisu osjetljive, u prošloj T su mi buknule prije M
stork obzirom na kasnjenje, ne mora biti jutarnji urin
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a vezano uz cervix - skracena verzija, za vrijeme O visoko, mekan otvoren, nakon O pod utjecajem progesterona nisko i tvrd. usporedba usnice na dodir (mekan) i vrh nosa (tvrd). pred M bi se trebao dici i otvoriti, kako padne progesteron. trudnocu je nemoguce utvrditi prema polozaju cervixa (tj. moguce je u kasnijim tjednima). naravno, postoje i od ovog napisanog varijacije na temu pa neke trudnice imaju mekan u trudnoci, ali u principu, ako je progesteron povisen, cervix je nisko i tvrd.
29. dc, a nakon spontano su se skratili ciklusi na cca 26 uz obavezan spoting 2 dana prije (prije toga nije bilo). A sad spotinga nema. I nije mi sluz grudičasta kao pred M, ali nije ni pojačana. Onak, prozirna i svjetlucava, ali samo na papiru. Ma frka me tog testa jer ne bih opet razočarenje ak se desi biokemijska, prije 2 mj sam ronila suze i jedva dosla k sebi! Najradije bih prespavala jos tjedan dana. A i nisam neki fan piskanja testova, i tak mi to niš ne znači kad moram najmanje još 2 tj čekati za pregled!
curke, mene jako zanima kako vi to proučavate cervix?
oprostite na pitanju, ali kaj stvarno gurnete prstić u nutra?
mene je nekako strah infekcije ili nečega, mada naravno da bi oprala ruke, ali ipak
neda mi se prčkati.
Joj sorry, na opisu.
Po meni to ima smisla jedno za utvrdivanje O, cak ni tada, nije nuzno.Da, provjeravanje cervixa zahtjeva stavljanje prstiju unutra i to prema opisu cak dva
Nije nuzno da to radis ako ti nije prihvatljivo a kaj se bakterija tice, na opranim rukama ih ima puno manje nego na drugoj stvari koja ti treba za bebu![]()
Dan...
opat sam pala na samo dno....
liste mislim....
ajde cure malo veselja...vi koje morate pipi...dajte da se i mi radujemo s vama!!!!!!
KrisZg,
meni i treba za utvrđivanje O.
Cure koje to radite, koliko vam je ta metoda pouzdana?
Recimo u odnosu na Lh trakice, koje btw meni nikada nisu pokazale O,
pa mi ja mislim ne gine ovo sa cervixom.
izgleda da mi nije prošao prvi post..nemam pojma gdje je nestao..samo da izvjestim..mi smo sinoć opet bili vrijedni..pa sad čekamo...baš me i bolio trbuh malo jučer (ili sam si to zamislila. tko će ga znati)...živi bili pa vidjeli!!!!
Kod mene jucer poslijepodne prilikom brisanja crveno, tako da se danas biljezim za 2DC.
Sutra UZV da vidimo stanje jajnika i da li cemo poceti s klomifenom. Ja se nesto bojim tog klomifena....
lista za 27.03.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
sreca_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
tigrić,dobro došla na listu! I otišla ti nama što prije na svoje odbrojavanje.
HelloKitty ,...nemoj se bojati,dr će te pratiti i sve bude dobro! Evo malo pozitive ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
techna ,posluhni Kris,nema te čega biti strah..sve je to tvoje tam dolje
stork,a nemoj da te moramo nagovarati,jer znaš da budemo kolko god bu trebalo i nemo ti mira dale dok ne pišnešI naj nas ignorirat,hahahaha!
Ma sveeee zvuči predobro da bilo istinito,zato ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ido neba za plusić!!
Kao i svim drugim ljubičicama,ima vas visoko curke! Ajmo redaljka plusića...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bok cure evo ja vas čitam svaki dan ali nepisem bas puno, meni su pocele mucnine sa povremenim povraćanjem vec šesti dan me muči da slabo i jedem dali je koja bila u takvoj situaciji da mi rece do kada traju te mučnine![]()
Ovisi kolko imaš sreće LOL
Evo ja sad u 13. tt sve rijeđe povraćam
Kalemica meni su mucnine bez povracanja trajala negdje do.12 tt.. A jedi sta mozes.. Nije lako ali proci ce..![]()
Kalemice e vidis to su ti one 3kg sto si dobila
Sala mala, trajat ce jos neko vrijeme, obicno oko 12tt se smire, izdrzat ces(cemo) ti to i meni se cini da sto sam pojela, pojela sam...postaje sve teze zadrzati.
A moja sisterka je bome poovračala do kraja trudnoče..ne redovno,samo u "posebnim" prilikama.
Sječam se da joj je bilo koma dok se vozila.
i moja seka je cijelu trudnoću čak i dok je rađala, koma.
ha ha ha sada sam bome izgubila te tri kile tako mi je loše cjeli dan mučnina i obavezno jednom na dan moram povračati, nedaj bože ove simtome nikome...
Kalemice, no no...sve ih tu prizeljkuju, znam da nije lako ali nisi jedina![]()
Tu sam...čitam redovito,ali neznam što pametno napisati...ciklusi su i se full zbrkali.evo,već je 38dc,m ni otkuda,a bome niti plusa...
Dobro jutro, Rodice! Pristavila sam, a neka netko drugi zakuha...
![]()
Jutrooooooooooooooooooo!
Kavica !
Napokon sam počela opet mjerit temperaturu.
Jutro drage moje. Odoh na UZV da vidim sta raditi ovaj ciklus.
M je dosla, ali je tako oskudna. Jedva nesto. Nadam se najboljem. Pusa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobro jutro drage moje!
Evo jedna fina kavica za najbolje curke :koffe: !
Moja temp. Drasticno pala danas 15 Dpo i ak danas stigne onda mi je metformin stvarno po skolski izregulirao ciklus![]()
Da ali eto jos je nemaa samo me muci neznam kaj ceka vise bas me ni trbuh nesto ne boli samo cice jos jace bole
Majuška, čestitam ti od srca!!
STORK, držim fige za šišanje, kad god ono bilo!!
I ima pitanje, kao i uvijek? Da li je koja od vas imala ovako produzene cikluse i što je radila da ih izregulira? Naime, meni su sve duži i duži. Ima neku blagu hipotireozu, pijem eutyrox najmanju dozu...sve ostalo kao ok, ali nisam radila estrgone i progesteron. idući tj idem kod gin, ali bi voljela probati i nekak prirodno to izregulirati? da probam vrkutu??
Moja crvena armija još nije izvršila proboj![]()
Viki88 navijam da ni tvoja ne krene!
Ostalim curama, ugodan kraj radnog tjedna želim!