KrisZg prvotno napisa
Pa evo ovako: kostana srz je odgovorna za stvaranje crv.krvnih stanica, ako pogledas tko smije a tko ne smije davati krv, svatko tko se ikada drogirao,opijao itd.. preboljeo teze bolesti, ne smije biti donator, znaci njegova krv koja je proizvedena iz kostane srzi je opasna za druge ljude.
S stranice o kojoj pricate i sama autorica navodi sljedece:
anita24. svibnja 2012. u 09:52
Na čemu se zasniva to o juhi piše u tekstu. A meso treba koristiti svježe, domaće od pašnih životinja i izbjegavati industrijski tretirano meso kao i sve drugo industrijsko smeće.
Nazalost, osim ako nemas doma svoje krave, koje ti osobno hranis, koljes tesko da ces naci kosti zivotinje koja nije tretirana apsolutno nicime, prirodno odrasla na pasnjacima itd...nazalost to je danas realnost. Meni osobno je ovo dosta da se ne bi usudila kompletnu prehranu bazirati na juhama od kosti.Istina jest da smo svi odrastali na tome i da je domaca juhica najbolja na svijetu, ali ne hvala.Isto tako svi smo vise-manje odrasli na vegeti a to ne znaci da je ona zdrava.Djed mi je radiolog u mirovini i sam me je upozorio prije par godina na istu stvar.Ja sam samo dala dobronamjeran savjet.