Pokazuje rezultate 1 do 50 od 198

Tema: Odjeća za uredski posao

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

i st. oliver je super za posao, ali isto nije jeftin.
    al ne treba toga imati puno.
    ja ne moram na posao dolaziti jako formalno, tipa kostimići, ali opet ne i u trapericama.
    imam dvije totalno kul suknje benetton već dvije godine, jedne hlače i dvije super haljine. malo otkačeno, a opet ok za posao. haljine godinama nosim iste.
    http://s348.photobucket.com/user/wat...dress.jpg.html
    i onda par majica, može i ovaj mornarski stil - to zara/mango/hm.
    i to mi sasvim dosta.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sumskovoce, sada u ponudi imaš dosta bluza, košulja i majica od sintetičkih materijala koji se ne gužvaju, lijepo izgledaju, a nisu previše plastični i neudobni. Takve bluze opereš, i odmah s njima na vješalicu da se suše, ne bi trebale biti zgužvane kasnije. Ja bih na tvom mjestu kupila par sakoa i hlača u neutralnim bojama u malo kvalitetnijim trgovinama (čitaj zara, beneton, mango...), a uz to bih kupila više košulja i bluza u trgovinama tipa hm, tako da imaš neku neutralnu osnovu, a sa bluzama se možeš poigrati, češće ih mijenjati i uvijek izgledati drugačije.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

P.S. Što se HM-a tiče, oni mi općenito kvalitetom nisu baš nešto, ali znaju imati stvarno odličan i kvalitetan izbor sakoa, hlača i košulja. Pamučni materijali i obična odjeća uglavnom su im šrot, ali sa robom koju sam kupila za posao jako sam zadovoljna. Nedavno sam išla tamo s prijateljicom koja radi u banci, ona si je kupila dosta toga iz nove kolekcije. Ako valja njoj za banku, mislim da će valjati i tebi.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    i st. oliver je super za posao, ali isto nije jeftin.
    al ne treba toga imati puno.
    ja ne moram na posao dolaziti jako formalno, tipa kostimići, ali opet ne i u trapericama.
    imam dvije totalno kul suknje benetton već dvije godine, jedne hlače i dvije super haljine. malo otkačeno, a opet ok za posao. haljine godinama nosim iste.
    http://s348.photobucket.com/user/wat...dress.jpg.html
    i onda par majica, može i ovaj mornarski stil - to zara/mango/hm.
    i to mi sasvim dosta.
    Cvijeta, super mi je ta haljinica, nisam te tako zamišljala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •