Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
Ja volim Sisley, ali čekam sniženja.

Inače najviše kupujem u h&m, zaletim se nekad i u c&a, new yorker i zaru. Inače zara mi je veći šrot od h&m-a, samo duplo skuplji. Već nekoliko stvari iz Zare mi se poparalo ili je sama tkanina misteriozno popucala nakon prvog nošenja, ali ja kreten nikako da naučim pa sam prošli mjesec opet kupila suknju u zari

Inače, da se prokopat korektnih a povoljnih stvari u h&m, ako si plićeg džepa, a voliš puno kupovati poput mene
za basic stvari ti je ok c&a, imam bezbroj dolčevita od tamo (obožavam dolčevite), pamuk ili viskoza, ok kvaliteta.
Ja inače volim i te košulje/bluze koje se ne peglaju koje je netko već spomenuo, imam par iz h&m i new yorkera koje su mi peri deri već godinama.
I za mene je c&a zakon, još od davnih vremena dok sam morala ići u Njemačku u shopping (tj. koristila svaki službeni put za usputne kupovine). Oni imaju velike brojeve (44-46), a to je meni bitno. Sad mi je lako jer imaju svoje trgovine u Zagrebu, ne moram ići preko granice po krpe: http://www.c-and-a.com/uk/en/corpora...xl-collection/

Offt. i za svog starijeg sina tamo nađem krpe - 14 godina, visok 180 cm, jedino sam tamo našla uske dugačke modele - hlače, jakne, košulje.