-
Jesam li ja jedina koja voli klasična odijela?
Volim sakoe i to mi je must have poslovni odjevni predmet. Najčešće nosim odijela s hlačama i visoke pete na to, ne volim pete niže od 10 cm. Alternativa su skroz niske cipele, balerinke ili čizme, petice od par centimetara su mi bapske, duboko se ispričavam svima koje ih nose.
Volim i košulje ali zbog problematike peglanja uglavnom nosim majice i tanke dolčevite ispod sakoa. U HM-u ima izvrsnih tankih dolčevita za 69,90 kn, ja ih imam tri, sivu, crnu i plavu i doslovno su peri deri.
Odijela ipak volim kupiti kvalitetnija što uglavnom znači i skuplja, puno skuplja
ali isplati se jer ih nosim godinama. Najdraža su mi tri odijela iz Heruca, Estare Culto, ne znam ima li toga još uopće jer su svi u stečaju i jedno Apriori koje imam već šest, sedam godina a još uvijek me svi pitaju za njega gdje je kupljeno (nema više te trgovine). Imam i par odličnih odijela iz Zare no sva su stara više od pet godina, nema više u Zari tako dobrih odijela nažalost.
Haljine su mi također neizostavne, zimi nosim vunene i to najčešće na čizme, ugodno a lijepo izgleda.
Već spominjana kombinacija haljine bez rukava sa košuljom/ majicom ispod, remenom i čizmama ili štiklama često mi je na repertoaru.
Trenutno sam u fazi niskih cipela, ne da mi se nositi štikle i baš sam u potrazi za novim balerinkama. Godinama se nisam skidala iz vrtoglavih štikli i samo sam njih nosila na posao.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma