Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Uvijanje trepavica

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Uvijanje trepavica

Ne znam da li je ovo pravo mjesto za temu, ali ne znam gdje je drugdje smjestiti.

Dakle, imam problem uvijanja trepavica na suprotnu stranu od poželjne - uvijaju se u oko. Dugačke su i guste, pokušavam ih ukrotiti onim metalnim uvijačem, ali se vrlo brzo vrate natrag ili u boljem slučaju izravnaju, pa izgledaju očajno tako ravne...
    Ne koristim maskare, nemam naviku pa zaboravim, pa se cijela razmažem...a izlazim iz kuće u 7 ujutro i često se vraćam oko 19... Sa maskarom osjećam i neku težinu/nelagodu...probala sam različite proizvođače, a nastojim koristiti prirodnu kozmetiku.

Ima li tko kakav način/metodu/preparat/tehniku za moj problem?

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mala laia prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam da li je ovo pravo mjesto za temu, ali ne znam gdje je drugdje smjestiti.

Dakle, imam problem uvijanja trepavica na suprotnu stranu od poželjne - uvijaju se u oko. Dugačke su i guste, pokušavam ih ukrotiti onim metalnim uvijačem, ali se vrlo brzo vrate natrag ili u boljem slučaju izravnaju, pa izgledaju očajno tako ravne...
    Ne koristim maskare, nemam naviku pa zaboravim, pa se cijela razmažem...a izlazim iz kuće u 7 ujutro i često se vraćam oko 19... Sa maskarom osjećam i neku težinu/nelagodu...probala sam različite proizvođače, a nastojim koristiti prirodnu kozmetiku.

Ima li tko kakav način/metodu/preparat/tehniku za moj problem?
    kozmetički saloni koji rade i bojanje trepavica rade i uvijanje...
    stave male tuferiće na kapak iznad trepavice i mažu trepavice s nečim prema tim tuferićima i onda moraš čekati neko vrijeme...
    kad tuferić maknu, trepavica ostane uvijena prema gore

neznam kako se to službeno zove i neznam cijenu

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

evo našla sam: to je minival trepavica

http://www.3m-salon.com/usluge.asp?k...ja=1&usluga=12

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Hvala na informaciji:D!
    Nisam znala da se to radi...
    Javim kako je proslo ako se odlucim!

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Evo izvješća:
    Bila sam na minivalu trepavica, 80,00 kn...
    Iskreno, bačen novac, ništa se nije dogodilo sa mojim trepavicama, neke su ostale potpuno ravne, neke se minimalno uvile...postupak užasno dosadan i meni predugačak - 1 sat!
    Kupila sam novi uvijač (onaj ručni, moja prijateljica kaže da je podsjeća na ginekološku spravu), funkcionira odlično, platila sam ga 23,00 kn...

Ne znam da li je stvar u kemikalijama, postupku ili nečem trećem, ali kod mene nije funkcioniralo, ali se kozmetičarka pravila kao da mi se dogodila potpuna revolucija na kapcima...

Ne preporučam...

Kloto avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Shu uemura uvijač - najbolji na svijetu ikad.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj mala laia prvotno napisa Vidi poruku
    Evo izvješća:
    Bila sam na minivalu trepavica, 80,00 kn...
    Iskreno, bačen novac, ništa se nije dogodilo sa mojim trepavicama, neke su ostale potpuno ravne, neke se minimalno uvile...postupak užasno dosadan i meni predugačak - 1 sat!
    Kupila sam novi uvijač (onaj ručni, moja prijateljica kaže da je podsjeća na ginekološku spravu), funkcionira odlično, platila sam ga 23,00 kn...

Ne znam da li je stvar u kemikalijama, postupku ili nečem trećem, ali kod mene nije funkcioniralo, ali se kozmetičarka pravila kao da mi se dogodila potpuna revolucija na kapcima...

Ne preporučam...
    umirem!

pipi-lipi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja sam na to išla preije desetak godina - bačen novac, katastrofa.
    Opet se odlučila ove zime, drugačija tehnika traje 7+7 min - rezultat fantastičan. Čak je i kćerka pitala jesam li to šminkala oči, a one samo uvijene. Tako da idem opet.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •