Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: svejedno ili manje svejedno?

enolee avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno svejedno ili manje svejedno?

malo brijem, nisam dugo.
    kad odem, bilo to u drugu prostoriju ili negdje malo dalje, moja principessa to niti ne registrira.
    kad se vratim - pogleda, ne pogleda, ok, dosla si.
    ne pruza rucice prema meni da je uzmem, a kad ju boli i place nece se stisnut uz mene nego imam osjecaj da hoce pobjec od mene. (?)
    zna me junacki izbubat rukama i pocupat nokticima po grudima kad ju nosim, uz nezaboravni "evil" izraz lica.
    i tako.. bas me neka tugica ulovila da gospodjica ne bi ni primjetila da me nema i da se nek druga zenska pocne brinuti o njoj.
    kme.
    e, da. skupa smo stalno, ne radim, nitko ju ne cuva.
    utjehe amo, molit cu vas lijepo, mame.

enolee avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

mali dodatak, vec smo na 11mj skoro!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Dala si odgovor - skupa ste stalno! Nije imala PRILIKE primijetiti da te nema... he he he.... Da ti nije možda vrijeme za kavu s prijateljicama, he he he...?

A sad ozbiljno: ima takve djece - moj mlađi je bio takav, samodostatan. Prve riječi koje je progovorio bile su "pusti, dole i saaaaam...." A mogu ti reći da sam nakon starijeg sina koji je bio priljepak - odahnula! Takva djeca se i kasnije obično lakše priviknu na druge ljude, na jaslice, na čuvalicu, na školu.... itd.

Evo, moj sad već 13-godišnjak i dan danas ima potrebu barem pol sata do sat vremena dnevno provesti sam sa sobom. I sve štima! Voli se on i pomaziti, ali kad mu dokuferimo (pogotovo dok je bio manji) jasno je davao na znanje da mu idemo na živce.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj enolee prvotno napisa Vidi poruku
    mali dodatak, vec smo na 11mj skoro!
    Pricekaj jos koji dan. Uskoro pocinje faza straha od odvajanja ( krece iza 10 mj .zivota).

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

daj je u vrtić na sat vremena,ostatak dana je nećeš sa sebe odlijepit ...moja je bila slična tvojoj, dok nije pošla na adaptaciju u vrtić...sada idemo skupa i u wc, a samo ja moram vršit nuždu

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Blago ti se.

Blago ti se.

Blago ti se.

Mora da me snašla nekaa gadna karma, od mojih troje svi su samostalci, ali priljepci. Ma šta priljepci, ko druga koža su. Srasli su mi s lijevim ramenom.

Odi na kavu, frizuru, u šetnju, wellnes, seminar kakav... Uh, lista gdje bih sve išla mi je povelika.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Blago ti se.

Blago ti se.

Blago ti se.
    X!
    I još jednom blago ti se. Moj se ne skida s mene, što je teži i stariji to više visi na meni. Kuham, metem i pospremam s njim u jednoj ruci, rezultat je upala tetiva na oba zgloba. ne mogu na WC otići a da ne zakmeči odmah. Tati ostane eventualno pola sata i onda krene neutješan plač (drugome nikome neće ni minutu), to mi već postaje velik problem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •