-
Orcha sto se slikovnica tice neka budu sto jednostavnije, sa jednostavnim i velikim slikama, imas ih u svim boljim papirnicama ili knjizarama, odlicne su i one sa prozorcicima jer poticu i prstice da rade nesto. U pocetku se opiru vjezbanju pogotovo ako ih nesto ne interesira, ne moras kupovati skupe didakticke igracke, vecina odlicnih se moze napraviti i kod kuce od preostale ambalaze. Recimo , uzmi neku mekanu malu lopticu, prerezi je na pola tako da je ta polovica zapravo kao usta, nacrtaj joj oci. Daj malome perle da hrani lopticu. U pocetku radis tako da uzmes perlu njegovom rukicom i stavis je u usta od loptice tako da zna sta treba raditi. Isto tako, pospremajte kocke ili loptice u neku kanticu, sarajte pastelama, uzmi kutiju od cipela pa napravi tri rupe, zaljepi na rupe crveni i zuti papir, pa mu daj kvacice za rublje u toj boji da ih sprema, crvene u crvenu rupu, zute u zutu. Sve mu ti pokazuj u pocetku sa njegovom rukom, dok ne skuzi,kasnije ce sam. Tv je jedna ogromna greska, i nas je mali isto gledao baby tv , dok nas isto tako nije ulovila panika, sad dobije crtic od 15 min i to onaj na kojem pricaju hrvatski. Znam kako se osjecas, i meni je bilo grozno i jos uvijek ima dana kad me primi panika i mislim da ima autizam, ali ima i onih boljih dana kad on puno imitira i oponasa , pa se i ja osjecam bolje. Vrtic nam je puno puno pomogao.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma