-
Mislim da je u ovoj dobi definitvno prerano za takvu dijagnozu i da ju moraju dati djecji psiholog i defektolog i neuroped zajedno! Orcha moj Luka je bio isto takav u toj dobi, i strasno sam se zabrinula. Sada on ima 24 mj , ima kontakt ocima, pljesce,mase papa. Govori pa,pa, mama, baba, mbaambaaa kad hoce da stavim bumbu. Maloprije je uperio prstic u tv da mi pokaze crtic, a odkad ide u vrtic puno je napredovao, zato, ja se nebih tako olako drzala te dijagnoze, to je malo duza procedura i definitivno je prerano. U ovoj dobi je bitno da mu nadjes adekvatnu terapiju, vjezbe kod defektologa! Znaci nadji dobrog defekt. Koji ce sa malenim raditi vjezbe odrzavanja paznje i koncentracije, a i raditi na pokazivanju prsticem. Evo moj prije 6 mj nista od tog nije radio, stvarno u zadnja tri tj je toliko napredovao koliko nije nikad do sad, lista slikovnice, pokazuje prstom,za sve je duze puno duze zainteresiran. To smo dobili u pet mj rada sa defektologicom koju smo privat placali i plus vrtic. Ne razmisljaj o dijagnozi vec krenite na posao
))
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma