Pokazuje rezultate 1 do 50 od 111

Tema: Brak pri kraju - što i kako dalje?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Danas smo mm i ja zakljucili da da se ne znamo 100 godina i da nismo imali puno lijepih i svakakvih godina prije djece, da bismo se sada rastali. Zivot uz djecu, posao, kredit i svakakve probleme nije nimalo lak. I ljubav nije dovoljna. Daleko od toga.

Neke stvari se mogu zajednicki rjesiti ako se moze. Neke ne mogu.
    Hocu rec, vidi se da ti nije lako ali i da sama ne znas sto bi. I kuzim te, to su velike i teske odluke. Ali trebas ih donjeti hladne glave, kako su ti vec cure napisale.

Jedino sto ne kuzim je onaj dio di bi dijete zivjelo s ocem. Ne mogu si to ni zamisliti... Nemoj mislit da te osudujem, nije tako, samo kazem da je iz moje perspektive tesko pojmljivo da bi netko 'odustao' od djeteta

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    tesko pojmljivo da bi netko 'odustao' od djeteta
    pa kod rastave, uvijek netko "odustane" od djeteta. to je tako, dijete živi s jednim roditeljem. ali, kako kaže sirius, nema odustajanja, s kim god da dijete živi, ti si roditelj.
    mishekice draga, poslušaj sirius, obrati se liječniku, potraži pomoć. nisi ni prva ni jedina kojoj je potrebna. pa ćeš vidjeti kako dalje. neće rastava nikud pobjeć.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    nisi ni prva ni jedina kojoj je potrebna. pa ćeš vidjeti kako dalje. neće rastava nikud pobjeć.
    X baš tako! Žao mi je što ti je tako teško, ali vjeruj mi puno toga se da riješit i može biti bolje, samo će vjerovatno zahtjevat ulaganje goleme koliine energije.
    Prije nego doneseš tako veliku i drastičnu odluku svakako porazgovaraj s nekim stručnim.
    Svako ti dobro želim!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •