Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
Lijepo si sve napisala, a posebno ti hvala za ovaj izdvojeni dio. Ponekad zaboravim da dijete nije samo moje. Moj je muž itekako prisutan u životu našeg djeteta od onih nošenja za podrigivanje (a toga je bome bilo), presvlačenja, uspavljivanja, dizanja i nosanja po noći, hranjenja, kupanja, šetnji... Tu stvarno nemam pravo ništa prigovoriti. Mene više muče oni neki sustavi vrijednosti i vjerovanja koji su nam se počeli razilaziti.

@ Teta Eta - nije njegov pristup odgoju loš, samo je drugačiji od mog. Ovo što sam iznad napisala - vrijednosti su problem. Kako *mamica* kaže, nemam ekskluzivno pravo na odgoj. A nemam ni ekskluzivno pravo na tvrdnju da su moje vrijednosti (jedine) ispravne.

Poslušala sam vaše savjete pa sam se na jedan dan (trenutno ne mogu više, ali uskoro ću i to) maknula od svih. Bilo nam je svima puno bolje kad sam se vratila. Trenutno se osjećam odlično, no znam da to nije dugoročno. No, bitka je svakako započela.
Meni osobno je bilo najteže prihvatiti da nema ništa loše u tome da MM radi stvari na svoj način i gleda na život svojim očima.
Prije tog mog prosvjetljenja bili smo u gadnoj krizi, a dugo smo bili zajedno prije toga.
Ali otkad sam to nekako provarila u sebi, puno nam je bolje, zapravo meni je puno bolje u našem odnosu.
Ne znam zašto sam nekad mislila da postoji samo jedan ispravan način i jedno ispravno mišljenje o nečemu-naravno moje.