Cao! Oprostite sto odgovaram na ovu poruku al nisam znala kako da pokrenem novu diskusiju. Treba mi pomoc i savjet: Ja sam u vezi sa covjekom 6,5 godina. On ima 3 djece iz bivseg braka a ja jedno. Prve 4 godine smo zivjeli u 2 razlicite zemlje i vidali se vikendima i za praznike. Na pocetku veze ( ca 5 mjeseci) mi je jedno jutro rekao da sam divna i krasna ali da on ne moze imati osjecanja jer je povrijeden u vezi sa udatom zenom. Jako me to povrijedilo i poslije tog susreta sam prekinula vezu ali smo opet nastavili. Jako mi se ta izjava urezala u srce i mozak i sve ove godine je bilo jako tesko zivjeti s tim. Prije 2,5 godine je doselio kod mene ali nije bas islo kako smo ocekivali i on je iselio. Stalno se svadamo i mirimo i mislim da me voli ali ne znamo komunicirati. Moje dijete je jako vezano za njega i ja zelim da ovo spasim i da budemo zjedno. On sada govori da ce se vratiti u zemlju gdje je prije zivio i da je uslov da budemo zajedno da i ja selim. Ali on zeli prvi da seli i bude s sjecom a da ja dodem poslije. Najveci problem je sto on isprica nesto oz svoje proslosti i onda poslije brani i mjenja pricu, kao sve je bilo idealno. Ja sam otvorena sve sam ispricala i zelim da idem dalje. On sve dozivljava ko kritiku i zbog proslog braka u kome je bio sluga on misli da ga i ja zelim dresirati. Ja njega volim ali ne znam vise sta da radim. Kada se posvadamo on se nikada prvi ne javi i daje mi soejacj da mu je svejedno i da mu nista ne znacim. Sta da radim? Imam osjecaj kao da moje dijete i ja ne zivimo kad on nike s nama. Hvala Vam unaprijed❤️