-
gljivice na guzi
Dakle, malac pio antibiotike 2 tjedna zbog upale pluća, a kad je završio dobio gljivice na guzi. Dr. rekla da mažemo rojazolom, no ni nakon 5 dana ne vidim neke veće pomake. Jel to normalno? Ujedno ima i crvene obraze, kao male prištiće i to je pedica rekla da nema veze s guzom i gljivicama da je prije nešto kontaktno i da samo pazimo na čistoću te mažemo nekom blagom kremom prija spavanja. Tako i radim, no nema ni tu pomaka na bolje. Ima netko neki savjet?
-
probaj dete okupati u hipermanganu ( rozo-rozoj otopini), a na gljivice možeš staviti i gencijanu violet ( možeš staviti i malo u guzokremu pa s time razmazati po tome gdi treba). Ak je riječ o većem detetu možda i staviti malo propolisa po tome.
-
moja mlađa je prije 2 tjedna pila klavocin zbog upale grla,nakon par dana uzimanja antibiotika isto tako dobila gljivice na guzi, mazala sam plimycolom i tek pred koji dan se guza očistila..mislim da se nama to odužilo i zbog toga što je nekoliko dana u to vrijeme i nekakvu virozu skupila, proljev i povraćanje..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma