pituljica prvotno napisa
I prodavačica u pekari se češka a još k tome uzima novce rukama pa onda tim istim rukama bez pranja i rukavica nama daje kruh. Kako ga nemožemo oprati niti dezinficirati, izuzev tostiranja, onda bi se i o tome dalo razglabati...a opet svi kupujemo kruh.
To je kao kod vožnje autom, svjesni smo kolika je mogućnost saobraćajke, daleko veća nego avionske nesreće no ipak sjedamo u auto - voziš razumno i pažljivo, koristiš remen i autosjedalice...tako je i s restoranima, preuzimaš rizik. Ja nedam djeci jesti semifredo u Bubizzeriji ali ga ja uvijek jedem i znam da mogu pobrat salmonelu ali riskiram svoje zdravlje, ne njihovo. Od emisija gledam samo Anu, ono ostalo nema kulinarsku vrijednost za mene - a gledam je zbog recepata ne zbog daske tj. dasku nisam nit primijetila, niti čačkanje po nosu, ja gledam drvo a ne šumu.
A po rezanom mesu i ja kopam rukam, slažem batke i karabatke, koji put i kuhaču liznem da vidim jel dosta slano.
Ja se bojim saobraćajke i droge i nasilja u školi i na facebooku, al dođe to kako djeca rastu.