Ok, nije nemoguće... ali stvarno nisam očekivala da trudnoća tako počinje. Naime, imala sam apsolutno sve znakove kao kad trebam dobiti M. Bolne grudi, prištići i grčeve u trbuhu kao na dan kad dobijem. Uglavnom, baš sam bila razočarana - "Jer opet ništ!". Jedino, po čemu sam posumnjala bilo je to što me trbuh bolio već tri dana, a boli me jedino prvi dan menstruacije. Znači, ako me boli ujutro, popodne sigurno stiže vještica. Eto, nakon ta tri dana s laganim bolovima u trbuhu i samo jednim danom kašnjenja, na testu se jako lijepo pokazala i ona druga crtica. Kad sam nedavno tipkala u rubriku "da se predstavimo", upisala sam da sam pročitala skoro sve priče s poroda, a još nisam ni trudna. Ipak sam bila u krivu. Trebalo je valjda da pročitam baš SVE priče s poroda (neke i više puta) da bi i mi dobili dvije crtice. I ne mogu vam opisati kako sam sretna zbog toga! A i moj mužić. On je čak par dana prije toga pričao o tome kak razmišlja da ode na neki pregled i sl., a ja njemu: " Pa vrak te, pa tek tri mjeseca sprobavamo! Kam buš išel?! Kaj pa bi trebali reći oni kaj pokušavaju godinu dana i duže?!" (a od toga smo jedamput totalno profulali ovulaciju, drugi put smo bili ful pod stresom zbog raznoraznih priprema oko vjenčanja i uređenja kuće i sad treći put eto.. ipak nije bilo uzaludno... hehe). I bolje da se poklopilo ovak lijepo poslije vjenčanja. Bar nitko ne može reći da smo se "morali" vjenčati.

A sad... Osjećam se super. Ništ me ne boli, za sad još nemam mučnine, jedino bi spaaavaalaa... Ušla sam u 6. tj. (prema mojoj računici), a kod gin sam naručena 28.10. i to mi je taaaak nekak dugo čekati. Nadam se da bude sve ok i da budemo čuli malo srčeko. Nadam se da budem uskoro mogla i na bolovanje jer mi je ovog mog posla već pun kufer. Nego, jesam spomenula da je ovo moja prva mrvica i da ju želim ko ništa na svijetu?