Evo da se javim s update-om: danas sam ju izvagala, doduse ne na istoj vagi, ali mislim da moze biti minimalno idstupanje, i ima tocno 5.500 gr Znaci od 25.3. do danas, u 10 dana, dobila je 220 gr, a u mjesec dana tocno pola kile
Za 4 mjesec mislim da je to super, i sad sam sigurna da jos necemo uvoditi nikakvu dohranu.
Cak sam i pelene isla izvagati :D jutarnja je imala 120 gr, a ona nakon dva sata 90 gr. To je valjda ok.
Vecinu dana smo na cici, do sad je spavala od cca 21 do 7, a sad ju jos nahranim na spavanju kad je najmirnija, oko ponoci i oko 4-5 ujutro. Kad bas nikako nece cicu i prenervozna je a vidim da je gladna, a to je obicno predvecer, dam izdojeno na bocicu i to je to. Preko dana malo manje jede nego do sada, i kolicinski manje i radi duze razmake, al ocito navecer, po noci i ujutro dobro pojede.
Maloprije nije htjela cicu, izdojila sam 60 ml i dala joj na bocicu, pojela je malo ali vise zvirka uokolo, gleda moje prste i svoje ruke, rasteze se, nego sto jede, pa mislim da nije toliko gladna.
Necu se vise uopce ni grist radi ovog izdojenog, to je ipak moje mlijeko i trudim se da ga dobije odmah po izdajanju, a i bit ce slucajeva kada se moram odvojiti od nje na sat-dva-tri, pa ce i tada dobiti izdojeno na bocicu.
Skuzila sam i da kad je nervozna i odbija cicu, nije nuzno uvijek gladna pa ju prvo uspavam i nakon bar pol sata tvrdog sna pokusam podojit.
Ugl. nadam se da cemo uspjet sto cesce dojit bar narednih par mjeseci, a sto manje cirkusirat s izdajalicom