Trebala bih kupiti dobar i povoljan madrac za krevet 200X90 cm. Što, gdje, kako, zašto?![]()
Trebala bih kupiti dobar i povoljan madrac za krevet 200X90 cm. Što, gdje, kako, zašto?![]()
Ja sam prije 5 godina kupila za klince Oriolikove madrace Superfleks, nemaju opruge nego su s poliuretanskom jezgrom.
http://www.oriolik.hr/index.php?cid=...=catalog&sid=6
Evo i nakon par godina su u dobrom stanju, nisu se stanjili ili izobličili. Pogledali smo ih u nekoj trgovini, ali naručili smo ih direktno iz tvornice jer je bilo povoljnije. Mislim da su koštali nešto više od 500 Kn (vidim da su sad skuplji) i dostava je bila još oko 50 Kn.
kikin najjeftiniji, a reći ću ti i zašto
tako mi je savjetovala prijateljica koja je radila u toj branši.
djeca su male kilaže, a pretpostavljam da se radi o malom,
pa im ne treba ništa vakonakoekstra,
jer ni jedna eventualna funkcija nekakvog turbo madraca neće biti iskorištena.
ovaj kikin mi je dobar, jer se skida navlaka i pere na 60 stupnjeva, ako ne i na više.
Mi imamo Oriolikov, i mi i djeca. odlični, ima ih u Našem domu.
ja kupila prije 20.dana u jysku sa pjenom, sa 1500, bio snižen na 750 i mogu reći da je odličan, kupili smo malom, ali sam i ja spavala jednu večer na njemu i super je
I mi imamo iz jyska e sad tocno koje, zaboravig al bili su oko 700kn komad. Ne mogu reci da smo odusevljeni ali su ok.
Sorry, sorry, nemam me jedno vrijeme ovdje. Nepotpuni podaci. Madrac je za mene, ne za dijete. I imam problema s vratnom kralježnicom.
Posljednje uređivanje od Anemona : 30.03.2014. at 10:43
Ja upravo za svoje roditelje kupujem nadmadrace, imaju klasične kaučeve i ovo trebaju čisto zbog veće udobnosti. Poslala sam upit ovima (imaju i madrace): http://www.madraci-zdravisan.com/madraci.html
Inače, kolegica s posla se kune da je Dormeo savršen (memorijska pjena), a oni često imaju akcije i tada se dobiju veliki popusti - tako je kupila dva madraca sinovima za redovnu cijenu koliko inače košta jedan.
Nemam vlastitog iskustva. Offt - zanima me ovo jer moramo uskoro zamijeniti krevet jer se naš sadašnji 14 godina star klik klak ležaj raspada, pa me isto muči što nabaviti (mora biti sklopivo) i gdje i kako.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 30.03.2014. at 18:03