Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Nada da sam trudna a onda ujutro krv na papiru :(

Tajchy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno Nada da sam trudna a onda ujutro krv na papiru :(

Menstruacija mi je kasnila četiri dana ali cijelo vrijeme sam imala blage menstrualne bolove i danas ujutro dosta jake s time da mi na papiru samo bude jako svijetle sluzave krvi i to jako malo. Ja sam zvala ginekologa i rekla mu to i samo mi je rekao da odmaram i da ne dižem teško.. Ja imam sve simptome trudnoće.. Sve...i sada sam očajna neznam što da mislim ... Da li je kome bilo ovako? POMOZITE MOLIM VAS

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

A test?

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

zdrav Pozdrav Imam pitanje mozda je netko bio u sličnoj Imam pitanje mozda je netko bio u sličnoj situaciji pa mi može odg.trebala sam situaciji pa mi može odg.trebala sam dobit menstruaciju 27.9 no imala sam ju dobit menstruaciju 27.9 no imala sam ju samo 1 dan,28.9 i drugi dan mala kapljica samo 1 dan,28.9 i drugi dan mala kapljica kod pišanja,radila sam 2 testa popodne i kod pišanja,radila sam 2 testa popodne i oba su bila negativna mozda sam pa oba su bila negativna mozda sam pa prerano radila?ima tko isto iskustvo??al prerano radila?ima tko isto iskustvo??al popračeno bolovima u ledjima ,jajnicima i źelucu

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Citiraj ijana prvotno napisa Vidi poruku
    zdrav Pozdrav Imam pitanje mozda je netko bio u sličnoj Imam pitanje mozda je netko bio u sličnoj situaciji pa mi može odg.trebala sam situaciji pa mi može odg.trebala sam dobit menstruaciju 27.9 no imala sam ju dobit menstruaciju 27.9 no imala sam ju samo 1 dan,28.9 i drugi dan mala kapljica samo 1 dan,28.9 i drugi dan mala kapljica kod pišanja,radila sam 2 testa popodne i kod pišanja,radila sam 2 testa popodne i oba su bila negativna mozda sam pa oba su bila negativna mozda sam pa prerano radila?ima tko isto iskustvo??al prerano radila?ima tko isto iskustvo??al popračeno bolovima u ledjima ,jajnicima i źelucu
    Pa kad trebas dobit m?u svakom slucaju ako nedobijes ponovi test

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Sad ponovo procitala tvoj post..tebi onda kasni jel tako!kad si radila testove?

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dobila sam ju na odgovarajuci datum ali je trajala jedan dan,test sam radila 2 dana nakon toga! Al jos uvijek imam te bolove

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ma ja sam na ocekivani datum menge dobila al je trajala jedan dan,al mene i dalje boli koda cu dobit mengu,a test sam radila 2 dan od tog krvarenja

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Al čudno mi to jer nikad nisam tak imala,najmanje 3 dana je bila a sad 1 dan, al i dalje gnedla u grlu i tonavecer veca mucnina, da radim opet test i kad??

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

napravi sutra sa jutranjim urinom, i svakako posjeti dr bilo + ili - sretno!

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

EJ nisam radila test,idem doktoru danas,al i dalje imam osjecaj koda cu dobit mengu,i pocele me grudi boljet ,trbuh mi je tvrd i napuhnut i jucer poceo neki iscjedak!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

dr. ce znat rec vise... sretno!!

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hvala(

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor