-
Osoblje foruma
Iskreno meni se cini da ti bas nemas iskustva u plesanju na radnom mjestu. To je nesto sto se stjece iskustvom.
Gospodja je iz tvojih opisa jako teska osoba, ali mi s njima radimo, ne biramo ih mi vec neko iznad nas. Tvoje je da se uklopis i nadjes nacina kako izaci na kraj sa svakim od njih. A cini mi se da s njom bas i nisi. Sad vec u sebi skupljas negativnu energiju prema istoj, sto samo tebe nervira.
Tesko mi tu mozemo napisati napravi ovo ili ono. S njom pokusaj poboljsati odnose, a poslovni dio vodi kroz pisani trag. Pa nek je tu. Meni se cesto zna dogoditi da mi treba neki glupi mail od prije dvije godine, ako ga nemam, mogu se samo poklopiti usima, a ako ga imam mogu sebe zastiti ako sam u pravu.
I koliko god tebe bolilo ti jesi za nju balavica, koja je sad nadredjena. Tu i tastina radi kod ljudi.
Mene su na faksu stalno upozoravalai, da iako sam inz. da to nista ne znaci, vec da ukoliko se zaposlim u pogonu trebam prvo otici medju ljude koji su tu godinama i slusati i njih. jer dzabe su mene ucili da napravim sterilizaciju pogona kroz komplicirane jednadzbe, oni to vec godinama rade i da naucim pogon od njih. A onda iz toga primjenim i ono sto su me na faksu ucili.
I to su nam ponavljali i ponavljali, jer ako te ljude omalovazis jednom tesko ces ikad dospjeti na zelenu granu, jer dovoljno je da ti jednom neko sranje naprave, a na tebe prebace lopticu. A ipak su to ljudi koji posao znaju i rade ga dugo i dugo.
I tako i ja savjetujem ajde ti s njom na kavu, kolace, ali probaj to spontano izvesti, jer ciljano zna ispasti trapavo, pa eto opet neces imati srece.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma