-
Telefonska linija
Zanima me na koji nacin si mogu nabaviti tel prikljucak odnosno liniju.
Situacija je malo komplicirans. Kad smo dobivali telefon iz ht- a su fino stavili na nas tavan neku kutiju iz koje su povukli jos tri linije. To je islo za telefon ali internet nemre. Tako da su svekar i svekrva dobili jednu tu dobru liniju a mi nis.
Sad me zanima kakva je procedura koga zovem,koga gsnjam za telefonsku liniju. I dali postoji mogucnost da ja to nikad ni ne dobijem ili oni meni to moraju nabaviti post poto.
Zanimaju me i iskustva dali je imao netko takvu ili neku slicnu situCiju da je ganjao ht za telefonski prikljucak
-
Nitmo nema nikakvog iskjstva sa t comom
-
zoveš HT nek ti provjere...
mi nismo dugo mogli dobiti svoj telefon (obiteljska kuća, mi u potkrovlju) jer nije bilo dovoljno parica (slobodni tel.priključci)
onda su u susjedstvu napravili novu centralu i sve bilo ok
znači ovisi o broju trenutno slobodnih parica, ako ih imaju možeš dobiti liniju, ako nemaju, onda ništa
-
-
Pa pogledaj na njihovoj stranici. Mislim da je 0800 9000, nisam sigurna.
Inače ti je jeftinija druga linija na svekrovu liniju, nego potpuno nova linija.
-
Znaci u principu i ako imaju paricu(odnosno liniju za mene) to moram platiti. A koliko se placa?
-
i ne kužim kako misliš da je jeftinija ova na svekrovoj liniji.
Meni treba nova zasebna linija jel nam treba za internet.
Je imamo mi u principu tako izvedenu liniju iz jedne čak tri linije ali to ne podržava i na to nemre ići internet samo telefon
A nama treba za internet
-
domy, T-com je stvarno korektan (ažuran) za davanje informacija kad od njih želiš nešto kupiti, ako želiš nešto ukinuti, onda baš i ne.
Nazovi besplatni telefon i pitaj sve što te zanima. Mislim da ti oni odmah i provjere što sve može na tu vašu liniju.
-
Ok budem. Zovem znaci na 08009000
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma