Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Neispravni aparat -veliki račun za struju

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno Neispravni aparat -veliki račun za struju

Budući da je zadnji račun za struju pokazao potrošnju 10 puta veću od uobičajene, utvrdili smo što "krade "toliko struje , no račun svejedno treba platiti jer se ne radi o grešci brojila već o pokvarenom prekidaču. Jel postoji ikakva caka da se barem dio duga opiše jer se radi o kućanstvu gdje jedna osoba živi sama i prima mirovinu koja ne pokriva ni trećinu računa. U elektri kažu da probamo predati zahtjev za plaćenjem u obrocima, što treba odobriti sam direktor, no da je to jedino što se može poduzeti.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Postoji li išta više što se može poduzeti od dopisa na fax koji će netko letimično pročitati i vjerojatno dati negativan odgovor.

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ne znam za struju, ali nama su otpisali dio racuna za vodu kad nam je neki dio (ne znam koji) u perilici bio pokvaren..potrošnja nam je bila 40 kubika, dva mjeseca za redom..
    Tak da..isplati se probati

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Toliko pogleda, a nitko ne piše. Nevjerojatno da nitko nema problema s elektrom, a hvala Bogu da je tako.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj CAPPY prvotno napisa Vidi poruku
    Toliko pogleda, a nitko ne piše. Nevjerojatno da nitko nema problema s elektrom, a hvala Bogu da je tako.
    Izgleda da nema.
    Ja bih napisala dopis sa detaljnim opisom cijele situacije i osobno otišla u Elektru i molila da se to uzme u obzir.
    Možda prihvate.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Saga elektra se nastavlja...Ono što smo mi mislili da "krade " struju, izgleda ipak nije, naime tek promjenom brojila se potrošnja unormalila, ALI brojilo je elektra poslala na baždarenje da bi test pokazao da je mjerilo ISPRAVNO i još su NAMA poslali račun za trošak baždarenja od 600,00 kn ( zato što je brojilo ispravno, troškove snosi korisnik, koji eto o tome nije imao pojma ). Namjeravam uputiti pisani prigovor područnoj službi elektre i glavnom uredu u Zagrebu, no bojim se da to neće biti dovoljno, molim Vas ideje kome da se obratimo jer ovo je van svake pameti.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nedavno sam (cca 2 mj.) u tišini izišla iz kuće i primjetila čudan zvuk brojila za struju (srećom, vani mi je kutija za struju sa brojilima). Kad sam išla vidjeti uzrok toga primjetila sam da se moje brojilo vrti kao ludo (i skoro se onesvjestila od muke, predviđajući probleme sa računom!). Zvala sam hitne intervencije Elektre i pregovarala s njima, te su već prije 6h ujutro poslali ekipu koja je to zaustavila i prijavila kvar, te zapisala stanje na brojilu. Za cca 3 dana je stigao striček iz Elektre s novim brojilom i postavio nam ga bez naplate. Objasnio mi je da ću dobiti novi obračun za struju sukladno našoj ranijoj potrošnji u tom periodu godine. I tako je i bilo.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Neču te utješiti kad ti kažem da sam imala sličnu situaciju sa vodom.
    Brojilo je daleko od kuće, nakon ceste koja je bila samo put do nas, dok nisu počeli graditi kuće i tom cestom su dnevno prolazili kamioni. Cijev je pukla na dva mjesta ispod ceste.
    Detekciju puknuća, iskop, popravak, sav materijal za to i naravno, svu potrošnju vode, a to se mjeri tisućama kuna, platili smo sami. NIŠTA nisu otpisali. Nisu uvažili ni to da je brojilo predaleko, ni to da mi želimo premjestiti brojilo. Jedino su ga izmijenili na svoj trošak. I dozvolili plaćanje na rate. Godinu dana smo otplaćivali za ništa. Za vodu koja je odtekla u zemlju, bez ikakve naše krivnje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •