Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Kupujem mikrovalnu - molim savjet

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Kupujem mikrovalnu - molim savjet

vidim da ima mikrovalnih s lakiranom unutrašnjosti, keramičkom i nehrđajuči čelik.
    Znalci, molim pomoć, šta je najbolje i zašto?
    thx

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj MikiMama prvotno napisa Vidi poruku
    vidim da ima mikrovalnih s lakiranom unutrašnjosti, keramičkom i nehrđajuči čelik.
    Znalci, molim pomoć, šta je najbolje i zašto?
    thx
    Nehrđajući čelik iznutra? Jesi li sigurna? Kućište možda, ali unutrašnjost.... ne znam baš. Ili me vrijeme pregazilo...

Ja imam neku prastaru Sharpovu, stara je kao i moj mlađi sin i nikad s njom nije bilo problema - unutrašnjost je od umjetnog materijala jer u mikrovalnu ne ide nikakav metal, pa mi je malo čudno otkud sad to..

Inače, ova moja se čisti bez pol muke - stavi se unutra zdjelica s vodom, malo sode bikarbone i kriškom limuna, zakipi toliko da otpuste svi flekovi i prebriše se spužvastom krpom. Gotovo je u tren oka, nikakva ribanja.

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ja ne preporucam sa staklom iz vana, tipa novih candyevih.. Je lijepa, ali svaki dan se mora ribat ako zelis da bude čista, ostaju mrlje jako..

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nehrđajući čelik iznutra? Jesi li sigurna? Kućište možda, ali unutrašnjost.... ne znam baš. Ili me vrijeme pregazilo...
    Tako piše. Naravno da su te i skuplje. Ali ih ima više nego keramičkih iznutra. Ja nemam pojma kaj to zapravo znači. Sve mi izgledaju fensi.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Važno je da znaš za što će ti trebati.
    Moj prioritet je bila ne premala da mogu odmrzavati veći komad mesa ili pile i jedino i samo jedino je za to koristim. ne podgrijavam ništa i to je to.
    I naravno, bio mi je bitan izgled, bijela i nikako ne Inox izvana već plastika jer mi je to najbolje za održavanje i iznutra je bijela tako da se vidi kad treba čišćenje.
    Gorenje je bio moj izbor.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •