Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bugaboo, Noemi, Mary80, Nada0007 čestitke od srca!!!! Tužnicama veliki zagrljaj,a čekalicama želim puno sreće

Mi danas bili na kontroli i kad ono šok,veli dr. da vidi još jedan plod vel. 12mm kojem je srce prestalo kucati prije par dana po njegovoj procjeni. Drugi plod je 19mm i srce uredno kuca. Jel imao tko takav slučaj?? Trebam li se brinuti???? Dr. veli da se nada da neće biti problema i da će se ovaj plod sam apsorbirati...ništ ne kužim i još sam u šoku i sad još većem strahu za dalje....

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj ARIANM prvotno napisa Vidi poruku
    Mi danas bili na kontroli i kad ono šok,veli dr. da vidi još jedan plod vel. 12mm kojem je srce prestalo kucati prije par dana po njegovoj procjeni. Drugi plod je 19mm i srce uredno kuca. Jel imao tko takav slučaj?? Trebam li se brinuti???? Dr. veli da se nada da neće biti problema i da će se ovaj plod sam apsorbirati...ništ ne kužim i još sam u šoku i sad još većem strahu za dalje....
    Arianm, ja sam prokrvarila i to jako obilno i nakon toga sam strogo mirovala do 12 tt. Ali meni su pored te druge GV vidjeli i hematom pa mislim da je mirovanje više bilo zbog toga. Jer su za taj drugi plod svi govorili da će se apsorbirati i da neće biti problema. Tako je i bilo i evo nas sada u 25 tt.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •