Pošto već dugo nisam vadila hormone stoga sam zaboravila, da li se mora biti natašte? Trebam LH,AMH,FSH,PRL,E2,TPO,DHEAS,SHGB,testoteron
Pošto već dugo nisam vadila hormone stoga sam zaboravila, da li se mora biti natašte? Trebam LH,AMH,FSH,PRL,E2,TPO,DHEAS,SHGB,testoteron
Ej cure moje..evo mene danas bila na brdu,nije bilo doktorice pa sam upoznala doktora i on je takoder super zadovoljna sam!
Napokon je sve uredu i krenuli smo u postupak,od sutra pijem klomifene 2 na dan i tako 5 dana i onda kontrola u srijedu..jedva cekam
Takoder cestitam svima da nekog neizostavim a vidim ima puno pozitivnih i divnih beta..bravo cureeee![]()
Jo čestitam od srca, ~~~~~~~~~~ za duplanje sutra!
Žužy & Iva žao mi je cure, držite se!
Funky čuvaj se, miruj i čuvaj bebicu. Bravo za trudničku, moj je daje tek sa 12.-13. tt.
HelloKitty & Tina sretno u postupku!
Svim tužnicama veeeeliki zagrljaj, a čekalicama koječega puno sriće![]()
Posljednje uređivanje od Loly : 01.05.2014. at 18:33
Prijavljujem službenu betu 410,10,uponedeljak još jedno vađenje.
podsjeća me na moju betu 15 dnt dva četverostanična mišeka koja je bila 433. (koja mi je danas u potpisu)
želim ti prekrasnu školsku trudnoću!!
čestitam aprilili one grčeve koje smo imale ipak su se pokazale kao dobar znak,obje smo ih imale 2dnt.
stena jeli ti isto danas ponavljaš betu,žužy ~~~~~~~~~~
jeli ima još netko ko danas vadi betu.
iza kiše ipak grane sunce![]()
jo1974,aprilili ,
Moja beta neg.,prestala sam sinoć s terapijom i sad čekam mengicu..
Ah žužy
...čekam
Posljednje uređivanje od Stena : 02.05.2014. at 13:28
Zuzi svi cemo navijati za tebe za sljedeci postupak da bude dobitni..ti si nas sve bodrila od pocetka
Ja mislim da Stena vadi betu u ponedjeljak...
Jo hvala Bogu na tim grcevima![]()
Moja beta 9, ništa ovaj put.u 7 mj idemo ponovno.
Jo i ostale cure čestitam!!!
Tulupan83 I zuzy vise srece sljedeci puta,ti si tulipàn vadila betu na vv jeli s tobom bila I ona zenskica iz varazdina sto je lezala kraj mene sto smo se zajedno smijale bas me zanima jeli njoj uspjelo.
Cestitam svima na lijepim betama :D
Tulipan jel ponavljas betu?
Tko je ono nedavno imao spororastucu betu? Sto je na kraju bilo? (Na mobu sam pa ne mogu pretrazivat)
ja danas vadila betu 11dnt-jedno veliko ništa prekidm terapiju i čekam M pa ću vidjeti kad ću opet u stimulirani
nadam se u 7mj.
Uh cure ,zuzi,tulipan,paty grlim ali nema predaje!! Za slijedeci dobitni ~~~~~~~~~~
Cure, zao mi za neg bete..... Saljem vam zagrljajsamo hrabro dalje
Zuzy
Buduce mamice, cestitam na betama, divne vijesti
Imam osjecaj da je u ovoj godini vise trudnoca nego u prosloj
Tulipan, drzimza sljedeci put. Vec sam pisala i oprostite sto cu opet tupit al moram da osvijestimo i mogucnost ektopicne. Moja 1 beta 9, druga 15, treca 20. procurila, dobila pravu mengu, endometrij se oljustio i akroz tanak. Nakon toga beta 80, pa 1200. dobro da amo i dalje pratili jer je bila ektopicna. Vecinom nije takvq situacija al iz vlastitog iskustva govorim da je i to moguce kod jako malih i nepravilno rastucih beta. Ne zelim plasit samo upozorit da avi budemo svjesni i te mogucnosti
tulipan,paty.....grlim.
Danas ponavljala,15 dnt ß=600,7![]()
[QUOTE=mima32;2613857]Tulipan, drzimza sljedeci put. Vec sam pisala i oprostite sto cu opet tupit al moram da osvijestimo i mogucnost ektopicne. Moja 1 beta 9, druga 15, treca 20. procurila, dobila pravu mengu, endometrij se oljustio i akroz tanak. Nakon toga beta 80, pa 1200. dobro da amo i dalje pratili jer je bila ektopicna. Vecinom nije takvq situacija al iz vlastitog iskustva govorim da je i to moguce kod jako malih i nepravilno rastucih beta. Ne zelim plasit samo upozorit da avi budemo svjesni
Jel bilo IVF/ICSI??
Pozdrav svima!Prvi put sam tu.Danas je 1 dnt, 5. d. vraćena jedna odlična blastica i jedna morula. To bi bilo najkraće moguće :D
Tulipan bio je ICSI
Jo,aprilili,cestitke
Zuzy,tulipan,paty i ostale tuznice grlim puno,puno...i nadam se da je sljedeci postupak vas,a mozda vas iznenadi i kucna radinost,tko zna...u zadnje vrijeme je puni takvih iznenadenja![]()
Saljem svima hrpu ~~~~~~~~~~~~!!!
Tulipan vjerujem da je samo nazalost neuspjesan postupak al bolje ipak ponovi betu pa si sigurna.
I sljedeci postupak neka bude dobitni![]()
jo, i ovdje da ti cestitam i pozelim da sve ide po skolski kao sto je i pocelo!!!
cestitke i ostalim curama koje su ugledale lijepe bete!
a cekalicama naravno veliki hug i puno strpljenja!