Stranica 20 od 50 PrviPrvi ... 10181920212230 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 951 do 1,000 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj HelloKitty prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, nego inseminaciju.
    ne kuzim zasto bi onda dodavale injekcije, vec i ta 4 folikula su po meni previse za inseminaciju.

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Mury - ideš... Bravo, čestitam!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Cannisa,bravo za trudnocu i novi zivot
    Jo1974,sretno do kraja ~~~~~~~~~~!!!
    A sada cu ja nastaviti niz nestvarno bajkovitih prica: dakle,nakon 5,5 god.pohoda po ivf klinikama, 9 god.braka,dvije biok.trudnoce,jedne VMT,jednog missed.ab,izgubljena dva andjela u 22 t,hrpom dijagoza,izmedju ostalog bez 1 jajovoda...cekajuci svoj 13 ivf,s uputnicom u dzepu... docekala 27 dc betu 260,a danas 30 dc beta 1460!!!!Sok,nevjerica,sreca,strah....sve je tu u meni,ali vjerujem ako je Bog dao ovo cudo i odlucio se proslaviti u meni i po meni...da cu za Bozic grliti nasu cudesnu mrvu
    Hvala mojoj dragoj bubekici sto me u cetvrtak nagovorila na test,jer mi je zbog fragmina bitno rano otkriti trudnocu kako bih mrvi priustila sto bolju cirkulaciju....ljubim vas sve!
    Ma ljubim i ja tebe draga moja mury sretno ti bilo do kraja,sretna sam zbog tebe

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Mury tako mi je drago! Ajmeeee, predobro! Držim fige za školsku trudnoću i puno veselja i radosti! Nadam se da je sve ono ruzno iza vas

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

VELJAČA 2014. (11)
    splicanka30, KBC Split, 1.IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH)
    Geja, VV, IVF (nakon 1xIVF)
    frodo, Petrova, IVF /ICSI (nakon 3xIVF/ICSI), trudilica za drugu bebu
    boogie woogie, Betaplus, FET
    Shadow, PFC, IVF
    saraya, Vg, IVF (nakon 3xIVF u prirodnom ciklusu)
    sanjam
    mare77 gemini
    mima32, spontana trudnoća
    M@tt, spontana trudnoća
    mari80, VV, 1.IVF

OŽUJAK 2014. (9)
    ljubilica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
    Loly, Cito, IVF (nakon 5xIVF/ICSI, 1xFET), trudilica za drugu bebu
    Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu
    suzy.s, Ri, IVF (nakon 10xIVF/ICSI, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF)
    ARIANM, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET), trudilica za drugu bebu
    nada0007, VV, 1.IVF gemini
    funky, Cito, IVF (nakon2xAIH, 1xIVF, 1xFET)
    bila_boja
    bubaba, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 1xIVF, 1xFET)

TRAVANJ 2014. (10)
    Noemi, VV, 1.IVF
    bugaboo, VV, IVF/ICSI, trudilica za drugu bebu
    Mjesto pod suncem, VV, 1.IVF
    smarija, Slo, IVF
    jo1974, VV, IVF (nakon 7xIVF)
    Stena, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI)
    aprilili, Poliklinika Škvorc, 1. IVF/ICSI
    pea, spontana trudnoća
    Aliki, SD, 1.IVF
    Mury, spontana trudnoća

BETOČEKALICE
    geronimo, Vg, AIH (nakon 3xAIH, 2xIVF)
    jan@, IVF

Čekalice transfera~~~~~~~~~~

Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~

Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
    Vaki, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)

AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
    Ajvi, VV, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 2xIVF/ICSI); TinaH, VV, 1.AIH; HelloKitty, BiH, AIH (nakon 1xAIH)

ON-GO 5/2014 ~~~~~~~~~~
    Anci272, VV, IVF (nakon 1xIVF); Arlena, VV, IVF (nakon 1xIVF, 1xFET);
    Frćka, IVF (nakon 4xAIH, 4xIVF); hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF, 1xFET); Iva28, 1. IVF/ICSI;
    KLARA31 , VV, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 1xIVF); Ledamo, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xFET);
    Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); nestrpljiva anka, Petrova, FET (nakon 2xIVF/ICSI);
    Marlen, VV, FET (nakon 11xIVF); philipa, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF);
    sara10, Cito, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 2xFET); Strašna, VV, FET (nakon 2xAIH, 6xIVF, 2xFET);
    NINA30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF); zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu);

06/2014: Šiškica, VV, IVF (nakon 1xIVF), trudilica za drugu bebu; bernica, Petrova, FET (nakon 3xIVF/ICSI); Ninchi_Zg, VV, FET (nakon 1xIVF); Maybebaby, VV, IVF (nakon 4xIVF)
    07/2014: žužy, VV, IVF (nakon 3xIVF, 1xAIH, 1xFET); Sadie, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); tulipan83, VV, sekundarni IVF/ICSI (nakon 1x sekundarni IVF/ICSI) trudilica za drugu bebu; s_iva, IVF Centar, IVF (nakon xxIVF)

Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
    aboni76, ajma, aleksandraj, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, Angely4you, Angus, antesa, Bananka, barkica, Bea, biska, BlueI, bmaric, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubekica, Cannisa, carrie2812, chris, ciklama1, cosmic, cvitka, cvjet, Cvitaa, *DJ*, ,Dalmašica, Darkica, dazler, dea84, Deamar, dim, dola, drama_queen, Dulcinea, edina, ELA28, Elena 85, florjan, Gabi, Geja 41, giga, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu/lolalita, hope, ina35, inada, inana, Inna28, inspire_me, ivana83, ivana979, ivica_k , ivka, jadro, JelTom, kameleon, kata.klik, kika222, kiki30, kikolina, Kjara, kleopatra, klivija, kokos, koraljka, kriistiina, krojachica, Krtica, Kyra Ars, Lara86, laky, Leva, libertas8, lion heart, lora82, lulu79, luna2, ljube, ljubi, marta, MAJA14, majalina, MajaPOP, makajica , mala11111, mala28, Mala Maja, malena2, MAMI 2 , *mare*, marincezg, Marnie, mateaaa28 , mativa, matty569, mayica01, meki, mg1975, milivoj73, mimadz , miny, mirelis, Missixty, mona22, mostarka86, Mury, my_heart, Nellie, Nera29, NerdyD, neumorna, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina977, nirvana, Noemi, nova21, njanja1, osijek, PapigaCapo, paty, PetraP, Pika80, PinaColada, pinny, pirica, plavo oko, prag, pretorija, prima, Prozerpina, riba76, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sabu, Sadie, Samanta, sami_os, Sandra1971, sara38, sara69, serenity1, sissy75, skandy, slonica tonica, Smarta, Snekica, sos15, sretna 1506 , *sunisshining*, špelkica, taca70, tajcigb, talia7, tamy79, tantolina, Tasha1981, Tena789, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikiica, tikki, tina1986, tina2005, tina_julija, tinika2, Tinkica, TrudyC, Vali, valiana, Varnica, vatra86, vedre, Viki88, vita22, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zdravka82, Zeena, zlo28, zoki28, Želim bebu

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mury, čestitam!
    Jako mi je drago zbog tebe, zaslužila si ovo čudo! Sretno do kraja!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Bubekice,bravo za listu...vidim da si za novu listu samo cekala moju objavu
    Jo1974,i ja sam danas vadila betu na VV (rozi baloner)...vjer.si me vidjela...
    Hvala svima na cestitkama,zelim vam svima od srca puno plusica i malih smotuljaka ~~~~~~~~~~~!!!
    Posljednje uređivanje od Mury : 05.05.2014. at 12:21

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

tko ceka, doceka

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

A ne znam Bubi, zato i pitam. U srijedu mi je rekla da dodjem ponovo, pa da vidimo na UZV stanje i u skladu s tim da donesemo odluku.
    Nisam pametna, a posebno, jer nemam iskustva u ovom svemu.

Mury iskrene cestitke <3

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Cannisa,Mury,prekrasno čestitam zaslužile ste...da je bar svaki mjesec par takvih trudnoća

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Sutra punkcija...Držite mi fige

Sent from my PAP5430 using Tapatalk

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ajme Mury divno divno, presretna sam zbog tebe!!!!

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mury cestitam
    Cannisa lijepo te citati ponovno sa tako lijepim vijestima, cestitam od <3

Ja sam danas bila na 1. uzv i imamo jedno malo kuckajuce <3

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mruy kakva predivna vijest !!! Cestitammmmm sretno do kraja~~~~~~~~~~~~
    Cannisa ja sam nova ali uvijek mi srce zaigra od dragosti nakon prica popuut tvoje...sretno do kraja~~~~~~~~~~~~~~
    Bugaboo sretno do kraja ~~~~~~~~~
    Jo sretno do kraja i tebi draga moja~~~~~~~~~~~~
    Svima za sta god treba punoooo punooooo ~~~~~~~~

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ajmeeee Mury!
    Pa nemam riječi kojima bi opisala ovo veselje! Nemrem zamislit kak je tek tebi,vama..

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mury

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure nemojte se ljutit ali kad sam procitela muryinu vijest jednostavno sam se rasplakala! draga moja navijamo iz petnih zila da dalje bude sve ok!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cannisa,prekrasno je pročitati tako nešto..u pravu si,raduju nas takve vijesti.Čestitam od srca!
    jo1974,bugaboo, i nek je sretno dalje!
    Strašna,nestrpljiva anka, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skori FET!
    HelloKitty,ako ti doktorica nudi dodatnu stimulaciju sa gonalima ili menopurima,mislim da to više nikako neće biti AIH. Razgovaraj s njom o tome na sljedečoj fm.Ako želiš ostati na inseminaciji,svaka dodatna stimulacija ti ne treba. Kak veli bubekica,več su i ova 4 folikula sama po sebi i preko dovoljna..naravno,to ne znači da je u njima i js,al sa jačom stimulacijom raste i vjerojatnost za više js,tako i višeplodne trudnoče,komplikacija..Nek je sretno,kako god odlučite!
    paty,tulipan83,s_iva,kakvo je stanje?
    Kod mene se nekaj pokrenulo,krenula neka smeđa sluz..trebala sam se prije pojadat.

Svim curama u bilo kojoj fazi postupka, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
    A poseban zagrljaj šaljem bubabi!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

A sada cu ja nastaviti niz nestvarno bajkovitih prica: dakle,nakon 5,5 god.pohoda po ivf klinikama, 9 god.braka,dvije biok.trudnoce,jedne VMT,jednog missed.ab,izgubljena dva andjela u 22 t,hrpom dijagoza,izmedju ostalog bez 1 jajovoda...cekajuci svoj 13 ivf,s uputnicom u dzepu... docekala 27 dc betu 260,a danas 30 dc beta 1460!!!!Sok,nevjerica,sreca,strah....sve je tu u meni,ali vjerujem ako je Bog dao ovo cudo i odlucio se proslaviti u meni i po meni...da cu za Bozic grliti nasu cudesnu mrvu
    Hvala mojoj dragoj bubekici sto me u cetvrtak nagovorila na test,jer mi je zbog fragmina bitno rano otkriti trudnocu kako bih mrvi priustila sto bolju cirkulaciju....ljubim vas sve!

Ajme čitam i plačem od sreće zbog tebe draga moja, čitam i plačem. Da sam ti samo malo bliže sto puta bi te poljubila. Koja prekrasna vijest već si mi cijelu godinu uljepšala. Ajme divno, divno, divno.............
    ma još je suza u oku. Uživaj sada draga moja, vrijeme će brzo proletiti.
    Biti ćeš u svakoj mojoj molitvi.Ljubim punooooooooo

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sjajne vijesti danas, jedna bolja od druge...ovo je zavrijedilo jednu podnevnu zdravicu
    (i bambus za žužy)

Mury, čestitam i bezbroj vibri da ovaj put konačno, konačno sve bude u redu do kraja
    jo1974, Cannisa, Bugaboo - isto, naravno želim i vama
    HelloKitty, sretno na inseminaciji (koja bi se mogla pretvoriti u IVF)
    FETovke i čekalice u niskom startu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

žužy od danas kod mene "poplava" nikad mi nije bilo tako.bitno da je krenulo da mogu u dogovor za dalje.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Sjajne vijesti danas, jedna bolja od druge...ovo je zavrijedilo jednu podnevnu zdravicu
    (i bambus za žužy)
    Slabo točimo,kaj ne...
    Evo i nekaj kratkoga kome paše, , ima rakijicaaa svakakvih flejvora!

paty,ajde neka i to završi...pa da krenemo dalje!
    Posljednje uređivanje od žužy : 05.05.2014. at 13:41

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

biljezim se za jednu medicu!

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mury ja bas neki dan nakon duugog vremena citala forum i pisala si da si za par dana na brdu. Posto taj dan nije bilo tvog javljanja kak je proslo, a bubekica je stavila onaj status, tocno sam znala kaj se dogada.
    bas sam sretna, jaaaaaaako sretna. Cestitam vam od srca. Sad samo polako i smireno do kraja

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mruy kakva predivna vijest!!!!!!!!!!!čestitam od srca!!!!!!!!!

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

draga moja to je super vijest i želim ti ovaj Božić bude poseban

čestite svim curama sa pozitivnim betama,a svim ostalim puno sreće i za što god im treba

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mury, Jo1974 ovo je predivnoooo!!! i suza je ganula od sreće!!! Čestitam i sretno do krajaa!!!

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Cannisa,prekrasno je pročitati tako nešto..u pravu si,raduju nas takve vijesti.Čestitam od srca!
    jo1974,bugaboo, i nek je sretno dalje!
    Strašna,nestrpljiva anka, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skori FET!
    HelloKitty,ako ti doktorica nudi dodatnu stimulaciju sa gonalima ili menopurima,mislim da to više nikako neće biti AIH. Razgovaraj s njom o tome na sljedečoj fm.Ako želiš ostati na inseminaciji,svaka dodatna stimulacija ti ne treba. Kak veli bubekica,več su i ova 4 folikula sama po sebi i preko dovoljna..naravno,to ne znači da je u njima i js,al sa jačom stimulacijom raste i vjerojatnost za više js,tako i višeplodne trudnoče,komplikacija..Nek je sretno,kako god odlučite!
    paty,tulipan83,s_iva,kakvo je stanje?
    Kod mene se nekaj pokrenulo,krenula neka smeđa sluz..trebala sam se prije pojadat.

Svim curama u bilo kojoj fazi postupka, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
    A poseban zagrljaj šaljem bubabi!
    kod mene još ništa ali možda uskoro bude jer od jutros me lagano boli donji dio leđa a inače mi pred mengu uvijek tako.

jan@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ovo mi je 2.IVF. Prvi je bio u prirodnom ciklusu,bila je 1 js koja se oplodila. 3.dan vracen 1 sedmostanični, beta 0.
    Ovaj postupak je bio stimulirani. 10 js oplodeno, vracena odlicna blastica i morula, od oatalih je jedna dosla do blastice i zamrznuta. Betu bi trebala vaditi 15.5.

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj jan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje,imam jednu situaciju nakon transfera pa me zanima da li se nekome dogodilo nesto slično.Ovako, transfer mi je bio u četvrtak,vraćena je jedna odlična blastica i jedna morula.Zbog blage hiperstimulacije cijelo vrijeme od punkcije imam malo probadanje po jajnicima.U subotu kroz noc me probudila neopisiva bol koja je tajala nekoliko minuta da se nisam mogla pomaknuti.Da li se tako nesto nekom dogodilo i to nedugo nakon transfera?Danas je 4 dnt i osjecam povremeno bockanje i nista drugo.Bas sam se raspisala
    zadnji IVF kad sam ostala trudna sam isto imala blagu hiperst. malo slobodne tekućine u trbuhu, išla 2 puta na kontrolu kod dr između et i bete, bolovi i probadanja dugo poslije transfera, a jajnike ili šta god već je to bilo osjećala i mjesec dana nakon punkcije. mirovanje i dosta bistre tekućine piti.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

jan@ mirovanje - lezanje - nikako sjedenje!
    ja sam u zadnjem postupku imala strasne bolove nekoliko dana nakon transfera, vjerojatno od zatvora...
    Posljednje uređivanje od bubekica : 05.05.2014. at 14:10

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Meni pak ta janin@ neopisiva bol od par minuta miriši na implantaciju...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Meni pak ta janin@ neopisiva bol od par minuta miriši na implantaciju...
    i ja drzim fige da je, samo upozoravam kako da si olaksa obzirom na hiper.

jan@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Baš to.Ja sam bila na infuzijama prije ET.Puno tekucine stvarno pomaze.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mury ljepsa vijest nije mogla biti!!!!! Od srca cestitam i zelim vam svu srecu

jan@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Čudno mi je ET bio u četvrtak a implantacija u sub rano ujutro.Neznam da li je to moguce?!Bol je bila kratkotrajna ali zbilja jaka.Nista nalik "pms probadanju".

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mury draga čestitam od srca! Stvarno si mi uljepšala dan i izmamila suze,želim ti svu sreču ovog svijeta,da bude sve u redu u i da za Božić grliš svoju mrvu!
    Sretno!

jan@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ovo mi je 2.IVF. Prvi je bio u prirodnom ciklusu,bila je 1 js koja se oplodila. 3.dan vracen 1 sedmostanični, beta 0.
    Ovaj postupak je bio stimulirani. 10 js oplodeno, vracena odlicna blastica i morula, od oatalih je jedna dosla do blastice i zamrznuta. Betu bi trebala vaditi 15.5.

jan@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Moderator pustio isti post dva puta umjesto novog

jan@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Nekako mi je cudno s obzirom da sam ET imala u cetvrtak da je implantacija bila vec u sub rano ujutro.Je li to malo prebrzo bez obzira sto je blastica u pitanju?!Bol je bila kratkotrajna ali zbilja jaka.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

A koja klinika?
    I da, moguce je da je tad bila implantacija.
    Posljednje uređivanje od bubekica : 05.05.2014. at 14:43

jan@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

KBC Split

jan@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

QUOTE=bubekica;2615085]A koja klinika?
    I da, moguce je da je tad bila implantacija.[/QUOTE]

To mi se sviđa
    U proslom postupku nisam nista takvo osijetila.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sretno!

jan@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Hvala!
    Je li mi pametno ista ranije raditi test ili betu?Prije 15.5. sta je 14 dana od ET?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala!
    Je li mi pametno ista ranije raditi test ili betu?Prije 15.5. sta je 14 dana od ET?
    Osjetljivi test (moja preporuka je gravignost) mozes raditi vec 9-i dan od transfera 5-dnevnih embrija.

jan@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Tako cu i napraviti.
    BUBEKICA puno ti hvala!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Np

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Mury, Jo1974.......predivno....čestitam
    Bugaboo ~~~ za srce junačko!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    jan@ možeš vaditi i betu 10.dan i naravno držim fige da je ova bol od implantacije. Sretno!

Mi strpljivo čekamo 16.4. dan "D", UZV...pa kako bude.

jan@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

StenaHvala! Napravit cu i jedno i drugo.Tebi želim sreću da sve bude kako treba.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •