Mury tako mi je drago! Ajmeeee, predobro! Držim fige za školsku trudnoću i puno veselja i radosti! Nadam se da je sve ono ruzno iza vas![]()
VELJAČA 2014. (11)
splicanka30, KBC Split, 1.IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH)
Geja, VV, IVF (nakon 1xIVF)
frodo, Petrova, IVF /ICSI (nakon 3xIVF/ICSI), trudilica za drugu bebu
boogie woogie, Betaplus, FET
Shadow, PFC, IVF
saraya, Vg, IVF (nakon 3xIVF u prirodnom ciklusu)
sanjam
mare77 gemini
mima32, spontana trudnoća
M@tt, spontana trudnoća
mari80, VV, 1.IVF
OŽUJAK 2014. (9)
ljubilica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Loly, Cito, IVF (nakon 5xIVF/ICSI, 1xFET), trudilica za drugu bebu
Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu
suzy.s, Ri, IVF (nakon 10xIVF/ICSI, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF)
ARIANM, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET), trudilica za drugu bebu
nada0007, VV, 1.IVF gemini
funky, Cito, IVF (nakon2xAIH, 1xIVF, 1xFET)
bila_boja
bubaba, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 1xIVF, 1xFET)
TRAVANJ 2014. (10)
Noemi, VV, 1.IVF
bugaboo, VV, IVF/ICSI, trudilica za drugu bebu
Mjesto pod suncem, VV, 1.IVF
smarija, Slo, IVF
jo1974, VV, IVF (nakon 7xIVF)
Stena, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI)
aprilili, Poliklinika Škvorc, 1. IVF/ICSI
pea, spontana trudnoća
Aliki, SD, 1.IVF
Mury, spontana trudnoća
BETOČEKALICE
geronimo, Vg, AIH (nakon 3xAIH, 2xIVF)
jan@, IVF
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Vaki, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
Ajvi, VV, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 2xIVF/ICSI); TinaH, VV, 1.AIH; HelloKitty, BiH, AIH (nakon 1xAIH)
ON-GO 5/2014 ~~~~~~~~~~
Anci272, VV, IVF (nakon 1xIVF); Arlena, VV, IVF (nakon 1xIVF, 1xFET);
Frćka, IVF (nakon 4xAIH, 4xIVF); hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF, 1xFET); Iva28, 1. IVF/ICSI;
KLARA31 , VV, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 1xIVF); Ledamo, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xFET);
Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); nestrpljiva anka, Petrova, FET (nakon 2xIVF/ICSI);
Marlen, VV, FET (nakon 11xIVF); philipa, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF);
sara10, Cito, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 2xFET); Strašna, VV, FET (nakon 2xAIH, 6xIVF, 2xFET);
NINA30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF); zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu);
06/2014: Šiškica, VV, IVF (nakon 1xIVF), trudilica za drugu bebu; bernica, Petrova, FET (nakon 3xIVF/ICSI); Ninchi_Zg, VV, FET (nakon 1xIVF); Maybebaby, VV, IVF (nakon 4xIVF)
07/2014: žužy, VV, IVF (nakon 3xIVF, 1xAIH, 1xFET); Sadie, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); tulipan83, VV, sekundarni IVF/ICSI (nakon 1x sekundarni IVF/ICSI) trudilica za drugu bebu; s_iva, IVF Centar, IVF (nakon xxIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, ajma, aleksandraj, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, Angely4you, Angus, antesa, Bananka, barkica, Bea, biska, BlueI, bmaric, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubekica, Cannisa, carrie2812, chris, ciklama1, cosmic, cvitka, cvjet, Cvitaa, *DJ*, ,Dalmašica, Darkica, dazler, dea84, Deamar, dim, dola, drama_queen, Dulcinea, edina, ELA28, Elena 85, florjan, Gabi, Geja 41, giga, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu/lolalita, hope, ina35, inada, inana, Inna28, inspire_me, ivana83, ivana979, ivica_k , ivka, jadro, JelTom, kameleon, kata.klik, kika222, kiki30, kikolina, Kjara, kleopatra, klivija, kokos, koraljka, kriistiina, krojachica, Krtica, Kyra Ars, Lara86, laky, Leva, libertas8, lion heart, lora82, lulu79, luna2, ljube, ljubi, marta, MAJA14, majalina, MajaPOP, makajica , mala11111, mala28, Mala Maja, malena2, MAMI 2 , *mare*, marincezg, Marnie, mateaaa28 , mativa, matty569, mayica01, meki, mg1975, milivoj73, mimadz , miny, mirelis, Missixty, mona22, mostarka86, Mury, my_heart, Nellie, Nera29, NerdyD, neumorna, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina977, nirvana, Noemi, nova21, njanja1, osijek, PapigaCapo, paty, PetraP, Pika80, PinaColada, pinny, pirica, plavo oko, prag, pretorija, prima, Prozerpina, riba76, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sabu, Sadie, Samanta, sami_os, Sandra1971, sara38, sara69, serenity1, sissy75, skandy, slonica tonica, Smarta, Snekica, sos15, sretna 1506 , *sunisshining*, špelkica, taca70, tajcigb, talia7, tamy79, tantolina, Tasha1981, Tena789, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikiica, tikki, tina1986, tina2005, tina_julija, tinika2, Tinkica, TrudyC, Vali, valiana, Varnica, vatra86, vedre, Viki88, vita22, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zdravka82, Zeena, zlo28, zoki28, Želim bebu![]()
Mury, čestitam!
Jako mi je drago zbog tebe, zaslužila si ovo čudo! Sretno do kraja!
Bubekice,bravo za listu...vidim da si za novu listu samo cekala moju objavu
Jo1974,i ja sam danas vadila betu na VV (rozi baloner)...vjer.si me vidjela...
Hvala svima na cestitkama,zelim vam svima od srca puno plusica i malih smotuljaka ~~~~~~~~~~~!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 05.05.2014. at 12:21
tko ceka, doceka![]()
A ne znam Bubi, zato i pitam. U srijedu mi je rekla da dodjem ponovo, pa da vidimo na UZV stanje i u skladu s tim da donesemo odluku.
Nisam pametna, a posebno, jer nemam iskustva u ovom svemu.
Mury iskrene cestitke <3
Cannisa,Mury,prekrasno čestitam zaslužile ste...da je bar svaki mjesec par takvih trudnoća
Sutra punkcija...Držite mi fige
Sent from my PAP5430 using Tapatalk
Mury cestitam
Cannisa lijepo te citati ponovno sa tako lijepim vijestima, cestitam od <3
Ja sam danas bila na 1. uzv i imamo jedno malo kuckajuce <3
Mruy kakva predivna vijest !!! Cestitammmmmsretno do kraja~~~~~~~~~~~~
Cannisa ja sam nova ali uvijek mi srce zaigra od dragosti nakon prica popuut tvoje...sretno do kraja~~~~~~~~~~~~~~
Bugaboo sretno do kraja ~~~~~~~~~
Jo sretno do kraja i tebi draga moja~~~~~~~~~~~~
Svima za sta god treba punoooo punooooo ~~~~~~~~
Ajmeeee Mury!
Pa nemam riječi kojima bi opisala ovo veselje! Nemrem zamislit kak je tek tebi,vama..![]()
cure nemojte se ljutit ali kad sam procitela muryinu vijest jednostavno sam se rasplakala! draga moja navijamo iz petnih zila da dalje bude sve ok!
Cannisa,prekrasno je pročitati tako nešto..u pravu si,raduju nas takve vijesti.Čestitam od srca!
jo1974,bugaboo,i nek je sretno dalje!
Strašna,nestrpljiva anka, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skori FET!
HelloKitty,ako ti doktorica nudi dodatnu stimulaciju sa gonalima ili menopurima,mislim da to više nikako neće biti AIH. Razgovaraj s njom o tome na sljedečoj fm.Ako želiš ostati na inseminaciji,svaka dodatna stimulacija ti ne treba. Kak veli bubekica,več su i ova 4 folikula sama po sebi i preko dovoljna..naravno,to ne znači da je u njima i js,al sa jačom stimulacijom raste i vjerojatnost za više js,tako i višeplodne trudnoče,komplikacija..Nek je sretno,kako god odlučite!
paty,tulipan83,s_iva,kakvo je stanje?
Kod mene se nekaj pokrenulo,krenula neka smeđa sluz..trebala sam se prije pojadat.
Svim curama u bilo kojoj fazi postupka, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
A poseban zagrljaj šaljem bubabi!![]()
Ajme čitam i plačem od sreće zbog tebe draga moja, čitam i plačem. Da sam ti samo malo bliže sto puta bi te poljubila. Koja prekrasna vijest već si mi cijelu godinu uljepšala. Ajme divno, divno, divno.............
ma još je suza u oku. Uživaj sada draga moja, vrijeme će brzo proletiti.
Biti ćeš u svakoj mojoj molitvi.Ljubim punooooooooo
Sjajne vijesti danas, jedna bolja od druge...ovo je zavrijedilo jednu podnevnu zdravicu
(i bambus za žužy)
Mury, čestitam i bezbroj vibri da ovaj put konačno, konačno sve bude u redu do kraja
jo1974, Cannisa, Bugaboo - isto, naravno želim i vama
HelloKitty, sretno na inseminaciji (koja bi se mogla pretvoriti u IVF)
FETovke i čekalice u niskom startu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
žužy od danas kod mene "poplava" nikad mi nije bilo tako.bitno da je krenulo da mogu u dogovor za dalje.
biljezim se za jednu medicu!![]()
Mury ja bas neki dan nakon duugog vremena citala forum i pisala si da si za par dana na brdu. Posto taj dan nije bilo tvog javljanja kak je proslo, a bubekica je stavila onaj status, tocno sam znala kaj se dogada.
bas sam sretna, jaaaaaaako sretna. Cestitam vam od srca. Sad samo polako i smireno do kraja
Mruy kakva predivna vijest!!!!!!!!!!!čestitam od srca!!!!!!!!!![]()
Mury, Jo1974 ovo je predivnoooo!!! i suza je ganula od sreće!!! Čestitam i sretno do krajaa!!!
Ovo mi je 2.IVF. Prvi je bio u prirodnom ciklusu,bila je 1 js koja se oplodila. 3.dan vracen 1 sedmostanični, beta 0.
Ovaj postupak je bio stimulirani. 10 js oplodeno, vracena odlicna blastica i morula, od oatalih je jedna dosla do blastice i zamrznuta. Betu bi trebala vaditi 15.5.
zadnji IVF kad sam ostala trudna sam isto imala blagu hiperst. malo slobodne tekućine u trbuhu, išla 2 puta na kontrolu kod dr između et i bete, bolovi i probadanja dugo poslije transfera, a jajnike ili šta god već je to bilo osjećala i mjesec dana nakon punkcije. mirovanje i dosta bistre tekućine piti.
jan@ mirovanje - lezanje - nikako sjedenje!
ja sam u zadnjem postupku imala strasne bolove nekoliko dana nakon transfera, vjerojatno od zatvora...
Posljednje uređivanje od bubekica : 05.05.2014. at 14:10
Meni pak ta janin@ neopisiva bol od par minuta miriši na implantaciju...![]()
Baš to.Ja sam bila na infuzijama prije ET.Puno tekucine stvarno pomaze.
Mury ljepsa vijest nije mogla biti!!!!! Od srca cestitam i zelim vam svu srecu![]()
Čudno mi je ET bio u četvrtak a implantacija u sub rano ujutro.Neznam da li je to moguce?!Bol je bila kratkotrajna ali zbilja jaka.Nista nalik "pms probadanju".
Mury draga čestitam od srca! Stvarno si mi uljepšala dan i izmamila suze,želim ti svu sreču ovog svijeta,da bude sve u redu u i da za Božić grliš svoju mrvu!
Sretno!![]()
Ovo mi je 2.IVF. Prvi je bio u prirodnom ciklusu,bila je 1 js koja se oplodila. 3.dan vracen 1 sedmostanični, beta 0.
Ovaj postupak je bio stimulirani. 10 js oplodeno, vracena odlicna blastica i morula, od oatalih je jedna dosla do blastice i zamrznuta. Betu bi trebala vaditi 15.5.
Nekako mi je cudno s obzirom da sam ET imala u cetvrtak da je implantacija bila vec u sub rano ujutro.Je li to malo prebrzo bez obzira sto je blastica u pitanju?!Bol je bila kratkotrajna ali zbilja jaka.
A koja klinika?
I da, moguce je da je tad bila implantacija.
Posljednje uređivanje od bubekica : 05.05.2014. at 14:43
QUOTE=bubekica;2615085]A koja klinika?
I da, moguce je da je tad bila implantacija.[/QUOTE]
To mi se sviđa
U proslom postupku nisam nista takvo osijetila.
Sretno!
Hvala!
Je li mi pametno ista ranije raditi test ili betu?Prije 15.5. sta je 14 dana od ET?
Np![]()
Mury, Jo1974.......predivno....čestitam
Bugaboo ~~~ za srce junačko!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jan@ možeš vaditi i betu 10.dan i naravno držim fige da je ova bol od implantacije. Sretno!
Mi strpljivo čekamo 16.4. dan "D", UZV...pa kako bude.![]()
StenaHvala!Napravit cu i jedno i drugo.Tebi želim sreću da sve bude kako treba.