Mah mislila sam 16.5. Smotana sam ko sarma.....![]()
Hvala svima na čestitkama, i još ću dodati da sam već danas na 4+1 bila i na UZV, i vidi se mala GV od 2,78mm ( samo sam se htjela uvjeriti da je u maternici...sad laganini dalje pozitivno),a evo i prvih mučnina kojima se jako, jako radujem.
Malo sam uzbuđena, pa nisam sve pohvatala, ali šaljem svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i trudničke prašine, da sve čim prije dođete u status trudnica!!!
Mury...
ti si me bas rasplakala,znam da ti to nije bila namjera al ovo je divno
cestitam hrabra zeno,cestitam naravno i svima ostalima sa pozitivnim betama
zuzy draga ja sam nakon proslog postupka tek 10-ti dan dobila nakon prekida terapije,grlim te puno![]()
Uvijek sam se radovala i tudjoj sreci,al nikad kao danas....Mury sve ti najbolje zelim!!!!!!!
Cannesa,Jo,Bugaboo super,super,super!!!!
Uz Bozju pomoc bit cemo mi sve mamice!!!!! Cekalice~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury za ovu vijest se stvarno vrijedi javiti na forum![]()
MuryAjme koje veselje!!! Zasuzila sam od silne sreće zbog tebe, zbog vas! Nek ti ovaj put zaista bude sve po špagi, potpuno školski, za početak maaaalo mučno (to si čekala, jel?) a poslije mirno bez ikakvih šokova! Zaslužili ste! Čestitam!!!
![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 05.05.2014. at 18:03
Mury cestitam do neba i nazad!!!! Bas si nas sve tu lijepo obradovala!! Neka bude skolski do kraja ~~~~~~~~~ za najljepsi bozicni poklon
Mury, ovo je jako lijepa vijest.Želim ti sretnu i školsku trudnoću!
I svim novim trudnicama iskrene čestitke...
uostalom, što se čeka..činčin...tuuuulum!!!![]()
Sad mi je malo i neugodno,koliko veselja zbog moje bete,rasplakale ste me,neke od vas i ne znam tj.nikada nisam vidjela,a veselite se mojoj sreci kao da je vasa
Neka vam zbog toga bude stostruko uzvraceno!!!!
Ma cure moje molim da vam se svima cim prije ispuni ova zelja :hart:
Mury čestitam od srca i želim školsku trudnoću, ajme koje veselje si donijela!!!
Uspjela si izmamiti i suze... većina nas je pročitala stare postove, od početka, u ovo vrijeme što smo na forumu, od kad jesmo, kad i ne pišemo, kad smo i mi u nekoj od faza... prošle smo sa zakašnjenjem i vremenskim odmakom i tugu i sreću s curama ovdje na forumu, s tobom...nismo si nikad ništa rekle jer je to bilo prije...neke su isto sada trudne, a da ni neznaju da mislimo na njih i pratimo dali je sve uredu, a s nekima se kave sada piju i bebolinci nam se njihovi smiju...
Želim ovo zadnje svima nama zajedno!![]()
Mury,čestitam od srca !!![]()
Ajme koje vijesti ovdje, draga Mury posebne cestitke za tebe...
Prekrasno, uljepsala si dan, cestitam od srca i zelim ti najljepsi moguci Bozic ove godine!!))
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mury draga čestitam ti od srca, nakon svega što si prošla, zaslužili ste ti i tvoj m ovaj prekrasan dar, neka vam je sa srećom, školski i mirno do kraja![]()
Draga Mury, iskrene iskrene čestitke..Cijeli post sam morala mužu pročitati..skida kapuprekrasno... (slabo pišem ali vas pratim i svima držim fige drage cure
)
Mury prekrasne vjesti, prekrasna beta!!
Stvarno si svima nama uljepšala dan![]()
Mury predivna vijestOd srca čestitam i želim ti urednu trudnoću!
![]()
oooooo Mury, uljepšala si mi dan!!!
sretno i školski od![]()
Cannisa, Mury, prekrasne priče koje nam svima daju snagu za dalje. Od srca čestitam i sretno do kraja!
Vaki,za punkciju!
Imala sam "dojavu" na mob.o Muryinoj trudnoći. Morala sam odmah doći da čestitam i da poželim najdosadniju trudnoću do kraja. Draga, ne postoje riječi kojom bi ti objasnila koju sreću osjećam zbog tebe i TD. Kako si gore napisala, ne znamo se većinom ovdje, ali ta povezanost između svih nas je upravo zbog toga fascinantnija. grlim jakoooo i šaljem jedan ogromni virtualni poljubac u tibu.(da si bliže, da te ono pravo izgrlim)
Uh, divne vijest za laku noć![]()
Mury čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve školski do kraja!!!!!!!!! Ajme, predivno!
PREDIVNEEEEEEEEEEEEEEEEE vijesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Čestitam,dajete nam snagu za dalje
Cure moje drage, nisam dugo pisala na temi ali trudim se pratiti vas....želim čestitati svim budućim mamicama i zaželjeti mirne i školske trudnoće, a svim trudilicama još malo snage i strpljenja do najljepšeg cilja
Mury draga, tvoja trudnoća nas je sve jako, jako razveselila i razgalila, čestitke od sveg srca i uživaj u zasluženoj i dugočekanoj sreći
Svima velika pusa i puno, puno sreće![]()
![]()
Mury -čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cannisa - uživaj!!!!!!!!!!
Meni M samo što nije stigla... Danas krećem s 1x1mg Estrofem, a slijedeći utorak planiram na 1. UZV...
Svima nama čekalicama želim da nam se što prije ostvari dugo isčekivana želja i majčinstvo!
Mury predivno iznenađenje, hrabro i školski i dalje
anđeli gore veselite se sa mamom i tatom
ako hoćeš ja ti imam 2 fraxiparina od 0.6
Mury,nema ti zakaj biti neugodno
mislim da se svi tu veselimo svakoj trudnoći bila iz prvog ili 15 puta,bez obzira pile kavu skupa ili ne,sve smo nažalost u istoj kaši
mi sve tu zaslužujemo biti mame,nažalost nismo sve te sreće
i mene si rasplakala,al takve su suze,suze radosnice i nek ih bude što više
pratim vas svaki dan,al ne stignem stalno pisat,al se veselim svakom uspjehu i svaka negativna beta me rastuži
Mury baš si me ugodno šokirala! Tako mi je drago zbog vas, ovo je baš blagoslov! Sve najbolje za dalje ~~~~~~~~~!
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ za dalje, sve znaš, forum si potresla![]()
Mury draga... rasplakala sam se od sreće... predivno!![]()
Od srca ti želim jednu školsku i dosadnu trudnoću...
Jako, jako, jako sam sretna zbog tebe...Veliki zagrljaj ti šaljem... Ljubim i tebe i mrvicu.
![]()
Hvala još jednom svima...sve ste u mojim mislima i molitvama, i nadam se da ćete sve stići do svoga cilja i sreće u životu!!!
Linalena, ja sam na fragminu 2500, pa ne znam jel to isto kao i fraksiparin od 0,6...a jučer sam si kupila dozu za mjesec dana, do tada ću ih valjda i preko bolnice dobiti. Svakako ti hvala, ali daj ih curi koja je baš na fraksiparinu. I ljubi malog medenog Mateja![]()
Draga moja Mury, sve sam ti već rekla...sve znaš...al moram bar još jednom poskočiti od sreće zbog tebe i tvoje/ vaše mrve.
Ima ljudi čije me lijepe priče posebno vesele...a ti si draga moja među tim ljudima. Uživaj u svakoj mučnini jer definitivno si zaslužila ovo ČUDO.
Mury čestitamo i mi......naravno ~~~~~~~~~~ za dosadnu trudnoću![]()
Jel ima koja od vas da je iskusila anksioznost u toku konzumiranja klomifena?
Mene malo pere, pa sve kontam da to ima veze s hormonima.
Ne stignem sve citat, al moram poslat pusu mojoj mury, draga, ko da je moja t
Cannisa, cestitam
Na ovo veliki potpis! Svi mi u nekim fazama samo čitamo ali kao da se "znamo" sto godina. Draga Mury, jo1974, stena svima vam od srca želim sve po školski dalje!!! Mury ja sam išla rano na UZV (5+1) ali ti si me prešišalaBitno da je mrvica na pravom mjestu i nek samo raste.
Svim trudnicama koje sam preskočila puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a čekalicama koječega i tužnicama puno strpljenja![]()
Mury čestitam, jo1974 također, čestitke i nadam se da ćemo donijeti ovdje malo pozitivnih vibracija i za one koje još čekaju....
Drage moje, često vas čitam i napokon sam se odlučila i pridružiti.
Sretna sam zbog svake kojoj uspije i tužna zbog svakog neuspjeha...
Imam već curku dobivenu prirodno(ICSI nije uspio) i kako su mi ostale dvije blastice 02.05. sam imala kriotransfer.
Mislila sam da se neću uzrujavati ako ne uspije i da me neće izluđivati čekanje, jer ipak imam već jedno čudo, ali...
Stalno osluškujem svoje tijelo i tražim simptome... Jučer mi je bio 3 dnt i nisam imala bol u maternici već više grčenje lijevog jajnika, cike mekane. Danas mi se podriguje malo i nekako mi je čudan okus u ustima, i imam osjećaj da ću procuriti.
Neznam da li sam umislila sve to? Neznam ni zašto i kako sam iz faze biti će volja Božja došla u fazu plače mi se, jer šta ako mi ne uspije??? I još jedan simptom, promjene raspoloženja, sad sam trenutno cendro![]()