Stranica 21 od 50 PrviPrvi ... 11192021222331 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Mah mislila sam 16.5. Smotana sam ko sarma.....

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala svima na čestitkama , i još ću dodati da sam već danas na 4+1 bila i na UZV, i vidi se mala GV od 2,78mm ( samo sam se htjela uvjeriti da je u maternici...sad laganini dalje pozitivno),a evo i prvih mučnina kojima se jako, jako radujem.
    Malo sam uzbuđena, pa nisam sve pohvatala, ali šaljem svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i trudničke prašine, da sve čim prije dođete u status trudnica !!!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Mury...
    ti si me bas rasplakala ,znam da ti to nije bila namjera al ovo je divno
    cestitam hrabra zeno,cestitam naravno i svima ostalima sa pozitivnim betama
    zuzy draga ja sam nakon proslog postupka tek 10-ti dan dobila nakon prekida terapije,grlim te puno

tina_julija avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Mury cestitam od sveg srca!! ~~~~~~~ za skolsku trudnocu!!!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Uvijek sam se radovala i tudjoj sreci,al nikad kao danas....Mury sve ti najbolje zelim!!!!!!!
    Cannesa,Jo,Bugaboo super,super,super!!!!
    Uz Bozju pomoc bit cemo mi sve mamice!!!!! Cekalice~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Mury za ovu vijest se stvarno vrijedi javiti na forum

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mury Ajme koje veselje!!! Zasuzila sam od silne sreće zbog tebe, zbog vas! Nek ti ovaj put zaista bude sve po špagi, potpuno školski, za početak maaaalo mučno (to si čekala, jel?) a poslije mirno bez ikakvih šokova! Zaslužili ste! Čestitam!!!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 05.05.2014. at 18:03

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Cannisa,bravo za trudnocu i novi zivot
    Jo1974,sretno do kraja ~~~~~~~~~~!!!
    A sada cu ja nastaviti niz nestvarno bajkovitih prica: dakle,nakon 5,5 god.pohoda po ivf klinikama, 9 god.braka,dvije biok.trudnoce,jedne VMT,jednog missed.ab,izgubljena dva andjela u 22 t,hrpom dijagoza,izmedju ostalog bez 1 jajovoda...cekajuci svoj 13 ivf,s uputnicom u dzepu... docekala 27 dc betu 260,a danas 30 dc beta 1460!!!!Sok,nevjerica,sreca,strah....sve je tu u meni,ali vjerujem ako je Bog dao ovo cudo i odlucio se proslaviti u meni i po meni...da cu za Bozic grliti nasu cudesnu mrvu
    Hvala mojoj dragoj bubekici sto me u cetvrtak nagovorila na test,jer mi je zbog fragmina bitno rano otkriti trudnocu kako bih mrvi priustila sto bolju cirkulaciju....ljubim vas sve!
    Mury, uljepšala si mi dan! čestitam, draga i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i nazad za školsku trudnoću!

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mury cestitam do neba i nazad!!!! Bas si nas sve tu lijepo obradovala!! Neka bude skolski do kraja ~~~~~~~~~ za najljepsi bozicni poklon

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj vita22 prvotno napisa Vidi poruku
    Mury za ovu vijest se stvarno vrijedi javiti na forum
    Moram potpisati! Zaista si me razveselila ovom vijescu, zelim ti sve najbolje

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Hvala svima na čestitkama , i još ću dodati da sam već danas na 4+1 bila i na UZV, i vidi se mala GV od 2,78mm ( samo sam se htjela uvjeriti da je u maternici...sad laganini dalje pozitivno),a evo i prvih mučnina kojima se jako, jako radujem.
    Malo sam uzbuđena, pa nisam sve pohvatala, ali šaljem svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i trudničke prašine, da sve čim prije dođete u status trudnica !!!
    i opet suza ganula!!!

Aliki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Mury, od srca čestitam

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mury predobro....čestitam!!!

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

A sada cu ja nastaviti niz nestvarno bajkovitih prica: dakle,nakon 5,5 god.pohoda po ivf klinikama, 9 god.braka,dvije biok.trudnoce,jedne VMT,jednog missed.ab,izgubljena dva andjela u 22 t,hrpom dijagoza,izmedju ostalog bez 1 jajovoda...cekajuci svoj 13 ivf,s uputnicom u dzepu... docekala 27 dc betu 260,a danas 30 dc beta 1460!!!!Sok,nevjerica,sreca,strah....sve je tu u meni,ali vjerujem ako je Bog dao ovo cudo i odlucio se proslaviti u meni i po meni...da cu za Bozic grliti nasu cudesnu mrvu
    Hvala mojoj dragoj bubekici sto me u cetvrtak nagovorila na test,jer mi je zbog fragmina bitno rano otkriti trudnocu kako bih mrvi priustila sto bolju cirkulaciju....ljubim vas sve!
    Ajme! Ajme! Ajme! Pa šta to ja čitam!!!!
    Draga Mury čestitke od srca i želim ti svu sreću ovoga svijeta!!! Neka ti je Bog na pomoći i uz tebe svo vrijeme koje je pred tobom!!!

Čestitke i ostalim curama!

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Cannisa prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, evo konačno da Vam se javim. Naime, prošla sam puno postupaka, više od 7 godina muke i patnje nizasto. Na forumu s vama sam bila svakodnevno i onda više nisam imala snage za pisanje, organiziranje kavica.....pomalo sam išla onoj izlaznoj strategiji, ali duboko u sebi sam ipak još imala neku trunku nekakve nade gdje sam sama sebi obećala da ću vam se ponovo javiti kad ostanem trudna....
    Ali krenimo redom, nakon SD, dogovorila sam termin u PFC Prag, na SD sam se ioak upisala za lijekove i čekala......nakon toga šok rastava braka!
    Znači sve moje nade su pale u vodu.....Počela sam raditi, i krenuo mi je život novim tokom, udala sam se ponovo i ostala trudna prirodno!!!!!!!
    Mislila sam da nikakve šanse za to nema. Sada čekamo maloga dečkića koji dolazi sredinom srpnja ove godine.
    Znam da vas tu ima puno novih, i da me se puno Vas i ne sjeća, ali sjećam se sebe i mojih početaka da su me ovakve priče znale jako radovati, davale su mi nadu i kad mi je bilo najteže. Želim Vam svima puno sreće i ne odustajte, nada uvijek postoji..........
    Čestitke Cannisa i veliko hvala na priči koju si podijelila s nama! Želim ti uredan ostatk trudnoće...

Osoblje foruma amazonka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mury, ovo je jako lijepa vijest.Želim ti sretnu i školsku trudnoću!
    I svim novim trudnicama iskrene čestitke...
    uostalom, što se čeka..činčin...tuuuulum!!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sad mi je malo i neugodno,koliko veselja zbog moje bete,rasplakale ste me,neke od vas i ne znam tj.nikada nisam vidjela,a veselite se mojoj sreci kao da je vasa
    Neka vam zbog toga bude stostruko uzvraceno!!!!
    Ma cure moje molim da vam se svima cim prije ispuni ova zelja :hart:

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mury čestitam od srca i želim školsku trudnoću, ajme koje veselje si donijela!!!
    Uspjela si izmamiti i suze... većina nas je pročitala stare postove, od početka, u ovo vrijeme što smo na forumu, od kad jesmo, kad i ne pišemo, kad smo i mi u nekoj od faza... prošle smo sa zakašnjenjem i vremenskim odmakom i tugu i sreću s curama ovdje na forumu, s tobom...nismo si nikad ništa rekle jer je to bilo prije...neke su isto sada trudne, a da ni neznaju da mislimo na njih i pratimo dali je sve uredu, a s nekima se kave sada piju i bebolinci nam se njihovi smiju...
    Želim ovo zadnje svima nama zajedno!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mury,čestitam od srca !!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ajme koje vijesti ovdje, draga Mury posebne cestitke za tebe...
    Prekrasno, uljepsala si dan, cestitam od srca i zelim ti najljepsi moguci Bozic ove godine!! ))

Sent from my iPhone using Tapatalk

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Mury draga čestitam ti od srca, nakon svega što si prošla, zaslužili ste ti i tvoj m ovaj prekrasan dar, neka vam je sa srećom, školski i mirno do kraja

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Draga Mury, iskrene iskrene čestitke..Cijeli post sam morala mužu pročitati..skida kapu prekrasno... (slabo pišem ali vas pratim i svima držim fige drage cure )

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mury prekrasne vjesti , prekrasna beta!!

Stvarno si svima nama uljepšala dan

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mury predivna vijest Od srca čestitam i želim ti urednu trudnoću!

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

oooooo Mury, uljepšala si mi dan!!!

sretno i školski od

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mury cestitam i sretno do kraja

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cannisa, Mury, prekrasne priče koje nam svima daju snagu za dalje. Od srca čestitam i sretno do kraja!

Vaki, za punkciju!

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Imala sam "dojavu" na mob.o Muryinoj trudnoći. Morala sam odmah doći da čestitam i da poželim najdosadniju trudnoću do kraja. Draga, ne postoje riječi kojom bi ti objasnila koju sreću osjećam zbog tebe i TD. Kako si gore napisala, ne znamo se većinom ovdje, ali ta povezanost između svih nas je upravo zbog toga fascinantnija. grlim jakoooo i šaljem jedan ogromni virtualni poljubac u tibu.(da si bliže, da te ono pravo izgrlim)
    Uh, divne vijest za laku noć

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Mury čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve školski do kraja!!!!!!!!! Ajme, predivno!

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

PREDIVNEEEEEEEEEEEEEEEEE vijesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Čestitam,dajete nam snagu za dalje

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Cure moje drage, nisam dugo pisala na temi ali trudim se pratiti vas....želim čestitati svim budućim mamicama i zaželjeti mirne i školske trudnoće, a svim trudilicama još malo snage i strpljenja do najljepšeg cilja

Mury draga, tvoja trudnoća nas je sve jako, jako razveselila i razgalila, čestitke od sveg srca i uživaj u zasluženoj i dugočekanoj sreći

Svima velika pusa i puno, puno sreće

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mury - čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cannisa - uživaj!!!!!!!!!!

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Meni M samo što nije stigla... Danas krećem s 1x1mg Estrofem, a slijedeći utorak planiram na 1. UZV...

Svima nama čekalicama želim da nam se što prije ostvari dugo isčekivana želja i majčinstvo!

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Prekrasna vijest Mury...prekrasna, prekrasna
    Posljednje uređivanje od TrudyC : 06.05.2014. at 07:59

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mury, bravo, čestitam i sretno do kraja!!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mury predivno iznenađenje, hrabro i školski i dalje
    anđeli gore veselite se sa mamom i tatom
    ako hoćeš ja ti imam 2 fraxiparina od 0.6

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mury predivno!!! Čestitam od srca!

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Mury,nema ti zakaj biti neugodno
    mislim da se svi tu veselimo svakoj trudnoći bila iz prvog ili 15 puta,bez obzira pile kavu skupa ili ne,sve smo nažalost u istoj kaši
    mi sve tu zaslužujemo biti mame,nažalost nismo sve te sreće
    i mene si rasplakala,al takve su suze,suze radosnice i nek ih bude što više
    pratim vas svaki dan,al ne stignem stalno pisat,al se veselim svakom uspjehu i svaka negativna beta me rastuži

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Mury baš si me ugodno šokirala! Tako mi je drago zbog vas, ovo je baš blagoslov! Sve najbolje za dalje ~~~~~~~~~!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ za dalje, sve znaš, forum si potresla

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mury draga... rasplakala sam se od sreće... predivno!
    Od srca ti želim jednu školsku i dosadnu trudnoću...

Jako, jako, jako sam sretna zbog tebe... Veliki zagrljaj ti šaljem... Ljubim i tebe i mrvicu.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala još jednom svima...sve ste u mojim mislima i molitvama, i nadam se da ćete sve stići do svoga cilja i sreće u životu!!!
    Linalena, ja sam na fragminu 2500, pa ne znam jel to isto kao i fraksiparin od 0,6...a jučer sam si kupila dozu za mjesec dana, do tada ću ih valjda i preko bolnice dobiti. Svakako ti hvala, ali daj ih curi koja je baš na fraksiparinu. I ljubi malog medenog Mateja

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Draga moja Mury, sve sam ti već rekla...sve znaš...al moram bar još jednom poskočiti od sreće zbog tebe i tvoje/ vaše mrve.
    Ima ljudi čije me lijepe priče posebno vesele...a ti si draga moja među tim ljudima. Uživaj u svakoj mučnini jer definitivno si zaslužila ovo ČUDO.

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Mury čestitamo i mi......naravno ~~~~~~~~~~ za dosadnu trudnoću

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jel ima koja od vas da je iskusila anksioznost u toku konzumiranja klomifena?
    Mene malo pere, pa sve kontam da to ima veze s hormonima.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ne stignem sve citat, al moram poslat pusu mojoj mury, draga, ko da je moja t
    Cannisa, cestitam

jan@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Mury čestitam od ♥!

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Citiraj Frćka prvotno napisa Vidi poruku
    Mury čestitam od srca i želim školsku trudnoću, ajme koje veselje si donijela!!!
    Uspjela si izmamiti i suze... većina nas je pročitala stare postove, od početka, u ovo vrijeme što smo na forumu, od kad jesmo, kad i ne pišemo, kad smo i mi u nekoj od faza... prošle smo sa zakašnjenjem i vremenskim odmakom i tugu i sreću s curama ovdje na forumu, s tobom...nismo si nikad ništa rekle jer je to bilo prije...neke su isto sada trudne, a da ni neznaju da mislimo na njih i pratimo dali je sve uredu, a s nekima se kave sada piju i bebolinci nam se njihovi smiju...
    Želim ovo zadnje svima nama zajedno!
    Na ovo veliki potpis! Svi mi u nekim fazama samo čitamo ali kao da se "znamo" sto godina. Draga Mury, jo1974, stena svima vam od srca želim sve po školski dalje!!! Mury ja sam išla rano na UZV (5+1) ali ti si me prešišala Bitno da je mrvica na pravom mjestu i nek samo raste.
    Svim trudnicama koje sam preskočila puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a čekalicama koječega i tužnicama puno strpljenja

Cannisa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mury čestitam, jo1974 također, čestitke i nadam se da ćemo donijeti ovdje malo pozitivnih vibracija i za one koje još čekaju....

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Drage moje, često vas čitam i napokon sam se odlučila i pridružiti.
    Sretna sam zbog svake kojoj uspije i tužna zbog svakog neuspjeha...
    Imam već curku dobivenu prirodno(ICSI nije uspio) i kako su mi ostale dvije blastice 02.05. sam imala kriotransfer.
    Mislila sam da se neću uzrujavati ako ne uspije i da me neće izluđivati čekanje, jer ipak imam već jedno čudo, ali...
    Stalno osluškujem svoje tijelo i tražim simptome... Jučer mi je bio 3 dnt i nisam imala bol u maternici već više grčenje lijevog jajnika, cike mekane. Danas mi se podriguje malo i nekako mi je čudan okus u ustima, i imam osjećaj da ću procuriti.
    Neznam da li sam umislila sve to? Neznam ni zašto i kako sam iz faze biti će volja Božja došla u fazu plače mi se, jer šta ako mi ne uspije??? I još jedan simptom, promjene raspoloženja, sad sam trenutno cendro

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •