Stranica 26 od 50 PrviPrvi ... 16242526272836 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,300 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Sara baš sam mislila na tebe ovih dana al nikako ti se javit da vidim u kakvim si planovima i sad čitam da si imala transfer,od sveg srca ti želim da bude dobitan mislim da je i vrijeme!!!!!!!!!!!!!SRETNO!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sara10,TinaH i ostale betocekalice ~~~~~~~~~~~~~~za velike bete!!!!
    Mima32
    Posljednje uređivanje od Mury : 13.05.2014. at 18:32

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitam svim novim trudnicama od srca i neka sve bude mirno do kraja!

Da ja prijavim svoj rezultat ovog postupka. Na punkciji sam dobila 6 js-a i sve su se oplodile, dobili smo 6 embrija, to nam je najbolji rezultat dosad. Vraćena su mi tri embrija danas, a tri su zamrznuta. Jako sam iznenađena što su sve oplođene, računala sam ako ih bude 3, max 4 bit ću zadovoljna. I svi su osmostanični, dr. kaže odlični. Rađena je neka posebna metoda odabira najboljih embrija (embrio gym, tako nekako) zbog neuspjelih postupaka dosad. Inače, ovo mi je sedmi transfer. Pa sad šta bude, slijedi čekanje...
    Neka bude sretno i uspješno.
    I usput čestitam svim novim trudnicama,pogotovo Mury,puno puta sam zaplakala nad njenim potpisom i tugom koju je prolazila......uglavnom sretno svima koliko vas ima.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Sara baš sam mislila na tebe ovih dana al nikako ti se javit da vidim u kakvim si planovima i sad čitam da si imala transfer,od sveg srca ti želim da bude dobitan mislim da je i vrijeme!!!!!!!!!!!!!SRETNO!!!!!!!!!!!
    Hvala Željkice, je,je kod našeg dr-a, rekao je da ne zna šta će sa mnom više ako ne ostanem T, da je poduzeo sve, da minjam muža
    Mury i Sretna hvala na željama.

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Sara10 bravo za transfer, vauuu!
    Od želim uspjeh!!! Za dobitni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo samo da javim da smo bili na kombiniranom i da je sve ok. Veliki smo 7,5 cm i imamo rukice i nogice i nosek mali i tak... Baš je fora vidjeti to sve.

Sretno svima

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Sara wau super,mislim na tebe i drzim fige da je to taj postupak

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Sara10~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cure jel za vađenje kg i rh faktora treba biti na tašte? Otišla bi sad,al umjetnost mi je izdržat na tašte jer ujutro čim otvaram oči jedem jer mi je inače zlo užas...

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj ARIANM prvotno napisa Vidi poruku
    Sara10~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cure jel za vađenje kg i rh faktora treba biti na tašte? Otišla bi sad,al umjetnost mi je izdržat na tašte jer ujutro čim otvaram oči jedem jer mi je inače zlo užas...
    Ne trebas biti nataste.
    Btw suosjecam za mucnine, kod mene su cjelodnevne

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bugaboo i kod mene,zadnjih dana malo lakše,ujutro jedem pa se malo smiri,za sat-dva već počne muka,pa se od ručka malo smiri,al se brzo vrati i onda tako cijeli dan.Dolazi nenajavljeno...jučer u trenu muka,a što mi je najgore ne mogu povraćat, želudac mi se diže,snažan refleks na povraćanje ali ništa ne izlazi. I to me zgrči tako jako da me želudac zaboli..

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bas tako kako si opisala, ne smijem biti gladna jer je onda gore pa samo trpam (i to kruh, peciva i sl., nista drugo ne pase).
    Valjda ce proci s prvim tromjesecjem....

Svim cekalicama zelim sto prije te "slatke" muke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ajme bogaboo točno to i kod mene,čim osjetim glad...i jedino što paše kruh i peciva...bit ću ko trokrilni ormar za čas

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hvala Željkice, je,je kod našeg dr-a, rekao je da ne zna šta će sa mnom više ako ne ostanem T, da je poduzeo sve, da minjam muža
    Mury i Sretna hvala na željama.
    he he to je i meni reka zadnji put koji je bio dobitan!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

M@tt, super za kombinirani i veliku bebicu
    Pridružujem se klubu trudnica sa cjelodnevnim mučninama, jučer bila i dva riganja a tek sam danas 5+3...aaa bit će veselo , ali ja sva sretna i blažena zbog ovoih mučnina, i samo Bogu zahvaljujem što mi je tako rano posalo mučnine kako bih bila mirnija
    Šaljem svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se čim prije pridružite klubu rigalica
    Posljednje uređivanje od Mury : 14.05.2014. at 09:29

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure moje drage,da se i ovdje malo javim
    toliko sam sretna zbog svih vas,ali moram priznati da su mi kod tebe Mury oci pune suza bile...
    i izdrzite mucnine,meni je konstantno bilo mucno od 9 dnt i onaj stalni grozan okus u ustima, bili mi je slabo i kad sam bila gladna i kad sam bila sita, jedno mi je bilo dobro dok sam zvakala nesto, i to si mi isto najvise pasala slana peciva,mislila da cu biti ko tenk
    ali prosli tjedan kad sam napunila 12 tjedana jednostavno je odjednom prestalo,sad dolazi samo u naletima, ali ni priblizno kao ono prvih tjedana
    pomagali jedino mentol bomboni i ljute zvake
    ali dok mi je bilo mucno bila sam sigurna da je s bebicom sve ok
    sad,kad sam usla u 2.tromjesecje dobila sam kontrakcije maternice i zasad strogo mirujem
    zakljucak-trudnoca je stvrano drugo stanje, ali dok je s bebom sve u redu nista neka vam ne bude tesko...
    sretno svima!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Stena,i ja sam imala probadanja kroz lijevu nogu na pocetku trudnoce,dr kaze da je to normalno zbog sirenja maternice koja pritisce zilu u nozi!
    I ja sam imala cjelodnevne mucnine bez povracanja,a sada sa 9+5 tt imam manje mucnine,ali zato povracam, i to po noci....
    svim cekalicama zelim ovakve muke sto prije!

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Aaaaa M@tt baš lijepo za bebicu,rukice,nogice....
    Sara10 da je TO-TO!!!!!!!!!!

Pridružujem se klubu "rigalica"

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Cure ma super je imat mucnine. Ja sam bez ikakvih simptoma. Cike malo osjetljive. I cekanje izmedju dva pregleda 6 tjedana a s obzirom da sam bez ikakvih simptoma brinula sam se jel sve ok. Kolko god da je super biti bez tegoba mislim da je na neki nacin super imat ih jer je to vecinom znak da je sve u najboljem redu i znate da je beba tu i dobro

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure evo da i ja prijavim da imam cijelodnevne mucnine i minimalno jedno riganje pred spavanje . I ako je jedno dobro sam prosla. Kod mene je problem sto ni krusno me vise ne spasava. Jednostavno mi je od svega kiselo u ustima. Malo mi pomoge tic tac pepermint.Ja sam zedna po cijele dane al tekucina mi sva smeta od cajeva i sokica mi ta kiselina tek podivlja tako da pijem doslovno gutljaj po gutljaj vodice.

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj aprilili prvotno napisa Vidi poruku
    Cure evo da i ja prijavim da imam cijelodnevne mucnine i minimalno jedno riganje pred spavanje . I ako je jedno dobro sam prosla. Kod mene je problem sto ni krusno me vise ne spasava. Jednostavno mi je od svega kiselo u ustima. Malo mi pomoge tic tac pepermint.Ja sam zedna po cijele dane al tekucina mi sva smeta od cajeva i sokica mi ta kiselina tek podivlja tako da pijem doslovno gutljaj po gutljaj vodice.
    Probaj s bademima, po par komada. Meni je pomoglo.
    Sretno

Sent from my PAP5430 using Tapatalk

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hvala Vrnica idem odma do ducana

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Samo vi povraćajte i imajte mučnine i neka vas bude šta više sa tim problemima! meni je pomogla panceta

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Jooooj, i ja bi rado rigala...

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj aprilili prvotno napisa Vidi poruku
    aprilili,jesi probala koji gutljaj cole?
    mene je koji gutljaj znao spasiti
    ali bas original coca-cola,ne ove druge

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Držim fige Ajvi da za 14 dana uđeš u klub "rigalica"

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj beti79 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas 5 dan poslije transfera do danas problemi kod mokrenja kao upala mjehura, vjerujem da je došlo do hipera, inače prvi ivf od 13 jajnih stanica 1 se oplodila i vraćena 2 dan sada više nikakvih bolova nema samo malo bolne grudi i čekam da dani prođu do bete.
    dobrodosla!
    u kojoj si klinici?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

VELJAČA 2014. (11)
    splicanka30, KBC Split, 1.IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH)
    Geja, VV, IVF (nakon 1xIVF)
    frodo, Petrova, IVF /ICSI (nakon 3xIVF/ICSI), trudilica za drugu bebu
    boogie woogie, Betaplus, FET
    Shadow, PFC, IVF
    saraya, Vg, IVF (nakon 3xIVF u prirodnom ciklusu)
    sanjam
    mare77 gemini
    mima32, spontana trudnoća
    M@tt, spontana trudnoća
    mari80, VV, 1.IVF

OŽUJAK 2014. (9)
    ljubilica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
    Loly, Cito, IVF (nakon 5xIVF/ICSI, 1xFET), trudilica za drugu bebu
    Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu
    suzy.s, Ri, IVF (nakon 10xIVF/ICSI, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF)
    ARIANM, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET), trudilica za drugu bebu
    nada0007, VV, 1.IVF gemini
    funky, Cito, IVF (nakon2xAIH, 1xIVF, 1xFET)
    bila_boja
    bubaba, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 1xIVF, 1xFET)

TRAVANJ 2014. (12)
    Noemi, VV, 1.IVF
    bugaboo, VV, IVF/ICSI, trudilica za drugu bebu
    Mjesto pod suncem, VV, 1.IVF
    smarija, Slo, IVF
    jo1974, VV, IVF (nakon 7xIVF)
    Stena, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI)
    aprilili, Poliklinika Škvorc, 1. IVF/ICSI
    pea, spontana trudnoća
    Aliki, SD, 1.IVF
    Mury, spontana trudnoća
    jan@, KBC Split, IVF (nakon 1xIVF)
    Kirona, Poliklinika Škvorc, IVF (nakon 1xIVF), trudilica za drugu bebu

BETOČEKALICE
    ninanina35, VV, 1. AIH
    Vaki, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
    HelloKitty, BiH, AIH (nakon 1xAIH) 23.05.
    TinaH, VV, 1.AIH 27.05.
    Ajvi, VV, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 2xIVF/ICSI) 28.05.
    sara10, Cito, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 2xFET)
    beti79, IVF

Čekalice transfera~~~~~~~~~~

Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~

Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
    KLARA31 , VV, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 1xIVF)

AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
    nestrpljiva anka, Petrova, FET (nakon 2xIVF/ICSI)

ON-GO 5/2014 ~~~~~~~~~~
    Anci272, VV, IVF (nakon 1xIVF); Frćka, IVF (nakon 4xAIH, 4xIVF);
    hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF, 1xFET); Iva28, 1. IVF/ICSI;
    Ledamo, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xFET); Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF);
    Marlen, VV, FET (nakon 11xIVF); philipa, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF);
    Strašna, VV, FET (nakon 2xAIH, 6xIVF, 2xFET); NINA30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF);
    zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu);

06/2014: Šiškica, VV, IVF (nakon 1xIVF), trudilica za drugu bebu; bernica, Petrova, FET (nakon 3xIVF/ICSI); Ninchi_Zg, VV, FET (nakon 1xIVF); Maybebaby, VV, IVF (nakon 4xIVF); arlena, VV, FET (nakon 2xIVF, 1xFET);
    07/2014: žužy, VV, IVF (nakon 3xIVF, 1xAIH, 1xFET); Sadie, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); tulipan83, VV, sekundarni IVF/ICSI (nakon 1x sekundarni IVF/ICSI), trudilica za drugu bebu; s_iva, IVF Centar, IVF (nakon xxIVF)

Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
    aboni76, ajma, aleksandraj, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, Angely4you, Angus, antesa, Bananka, barkica, Bea, biska, BlueI, bmaric, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubekica, Cannisa, carrie2812, chris, ciklama1, cosmic, cvitka, cvjet, Cvitaa, *DJ*, ,Dalmašica, Darkica, dazler, dea84, Deamar, dim, dola, drama_queen, Dulcinea, edina, ELA28, Elena 85, florjan, Gabi, Geja 41, geronimo, giga, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu/lolalita, hope, ina35, inada, inana, Inna28, inspire_me, ivana83, ivana979, ivica_k , izluđena, ivka, jadro, JelTom, kameleon, kata.klik, kika222, kiki30, kikolina, Kjara, kleopatra, klivija, kokos, koraljka, kriistiina, krojachica, Krtica, Kyra Ars, Lara86, laky, Leva, libertas8, lion heart, lora82, lulu79, luna2, ljube, ljubi, marta, MAJA14, majalina, MajaPOP, makajica , mala11111, mala28, Mala Maja, malena2, MAMI 2 , *mare*, marincezg, Marnie, mateaaa28 , mativa, matty569, mayica01, meki, mg1975, milivoj73, mimadz , miny, mirelis, Missixty, mona22, mostarka86, Mury, my_heart, Nellie, Nera29, NerdyD, neumorna, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina977, nirvana, Noemi, nova21, njanja1, osijek, PapigaCapo, paty, PetraP, Pika80, PinaColada, pinny, pirica, plavo oko, prag, pretorija, prima, Prozerpina, riba76, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sabu, Sadie, Samanta, sami_os, Sandra1971, sara38, sara69, serenity1, sissy75, skandy, slonica tonica, Smarta, Snekica, sos15, sretna 1506 , *sunisshining*, špelkica, taca70, tajcigb, talia7, tamy79, tantolina, Tasha1981, Tena789, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikiica, tikki, tina1986, tina2005, tina_julija, tinika2, Tinkica, TrudyC, Vali, valiana, Varnica, vatra86, vedre, Viki88, vita22, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zdravka82, Zeena, zlo28, zoki28, Želim bebu

jan@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

13 dnt beta 1313.9!
    Svima želim puuno sreće i ogromne bete!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Jan@, odlicna beta
    Posljednje uređivanje od Mury : 14.05.2014. at 16:09

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Jan@ super, odlično!
    Čestitam

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Jana super beta, cestitam!!!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Super beta
    Cestitam!

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Bok svima...evo prvi put sam se ukljucila u neki forum i sa velikom znatizeljom ga citam...na AIH sam isla 02.05. i trebam ici betu vaditi u petak...idem na sv.duh...jel netko zna jel nalaz gotov isti dan ili?

Sent from my C2105 using Tapatalk

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Jana super beta, cestitam!!!

jan@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Hvala cure!Neka svima bude velika velika

Mala28 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

bila sam danas na vv, ništa od aiha, imam cistu od 4 cm na lijevom jajniku
    sljedeći mjesec opet na 3 dc, nadam se da e puknuti

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Pridružujem se čestitkama!
    Ajvi i ostale cure - sretno!

Aliki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Čestitke veeeelikim betama i našim "kombiniranima", Mimi i M@ttu

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    I to zamrzavanje dva dvodnevna; meni to smrdi da su ih brže-bolje zaledili dok ih još ima, da se ne bi desilo da arlena fakat ne ostane u hiperu a bez transfera.
    Srećom, svjedočili smo i trudnoćama iz dvodnevnih embrija tako da šanse još uvijek ima, ali da je ovo sfušan postupak uopće nema dvojbe!
    Prvo da cestitam curama s pozitivnim betama- jeee sad do kraja skolski!!
    Ajvi,tebi posebno vibram za veliku betu ~~~~~ a i svim betocekalicama nek im se sto prije ostvari san o majcinstvu.

A ja cu za sebe potpisati argente,u potpunosti se slazem. Sad sve nade polazem u moja mala dva dvodnevna embrija
    Bubi,inez hvala vam na prijedlogu ali ne mogu ja to.*Meni se to cini kao ona stara -s rogatima se bost- ili tako nekako

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Jan@, cestitke!!!
    Arlena, da uspiju male mrvice na tvoju radost i za dispet cilom ocajnom sistemu zdravstva~~~~~~~~~~~~~~~

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Nisam, probacu i to. ..juce sam probala s bademima i nije pomoglo. Sinoc me je bas iscjedilo, danas se vucem ko krpa.

Citiraj frodo prvotno napisa Vidi poruku
    aprilili,jesi probala koji gutljaj cole?
    mene je koji gutljaj znao spasiti
    ali bas original coca-cola,ne ove druge

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Čestitam svim novim trudnicama od srca i neka sve bude mirno do kraja!

Da ja prijavim svoj rezultat ovog postupka. Na punkciji sam dobila 6 js-a i sve su se oplodile, dobili smo 6 embrija, to nam je najbolji rezultat dosad. Vraćena su mi tri embrija danas, a tri su zamrznuta. Jako sam iznenađena što su sve oplođene, računala sam ako ih bude 3, max 4 bit ću zadovoljna. I svi su osmostanični, dr. kaže odlični. Rađena je neka posebna metoda odabira najboljih embrija (embrio gym, tako nekako) zbog neuspjelih postupaka dosad. Inače, ovo mi je sedmi transfer. Pa sad šta bude, slijedi čekanje...
    Draga sara zelin ti puno srece u ovom postupku,, da nam uskoroo javis veeelikuuuu betu i docekas svoj smotuljak srece!!!

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

arlena, i nadam se i da će se tvoja dva mala borca izboriti za svoje mjesto pod suncem.
    Vaki, sve ostale betočekalice, ~~~~~~~~~~~~~~~~
    A i svima ostalima još malo ~~~~~~~~~~~~~~~

geronimo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Svim pozitivnim betama čestitam i želim štu ugodniju trudnoću...malo sam manje na forumu u zadnje vrijeme pa i ne popratim sve iako vidim da vas ima
    Ja dobila mengu jučer i sad dva ciklusa odmor pa počinje stimulacija. Čujemo se u 7 mjesecu

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj malena0808 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga sara zelin ti puno srece u ovom postupku,, da nam uskoroo javis veeelikuuuu betu i docekas svoj smotuljak srece!!!
    Hvala ti malena puno, kako si ti? Vidim u 21 tt, već, kako to brzo prolazi...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Arlena, napisah ti na VV temi, šteta što ovako razmišljaš, nema gore na Vuku rogatih (ili ima??), ne znam čega se bojiš a dok god mi šutimo i trpimo što se sve događa na Vuku ili u Petrovoj ili u Splitu ili u Osijeku, do tada se stvari NEĆE niti mijenjati jer oni (tobože rogati) misle da je sve ok, da tako treba biti li misle da smo vazda zadovoljne s takvim tretmanom.

Baš sam pitala cure i bubekicu, jel se meni čini ili je stvarno jako malo cura u postupku trenutno?? i ako je to istina, zašto? jel vas doktori odbijaju? što se zbiva? sve se bojim i mršavog svibnja i lipnja (

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mrsavi svibanj i lipanj, a tek onda slijede mrsavi mjeseci kad su godisnji...

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ja bih se nadovezala Kadauna na tvoj post i rekla svoje friško iskustvo što se tiče postupaka u drž. bolnicama. Ja sam svoj predzadnji postupak (što se vidi iz potpisa) odradila u KBC Firule u Splitu, bio neuspješan i mislila sam još jedan postupak tu odradit do ljeta, međutim moj dr. koji me vodi na Firule je rekao da ide na GO (kad sam krajem travnja išla kod njega na konzultacije) do polovine svibnja (što se taman poklapalo sa mojim ciklusom), u 6. mjes. ide na neki kongres, pa onda godišnji odmori, tako da ne bih mogla prije kraja ljeta, a to je mm i meni bilo dugo za čekat. I mi smo onda privatno u Cita otišli (gdje smo i dosad bili) i odradili još jedan postupak tamo, koji je razultirao time da imamo i smrzliće.

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Hvala ti malena puno, kako si ti? Vidim u 21 tt, već, kako to brzo prolazi...
    Super, fala ti na pitanju al do 17 tt su me mucile grozne mucnine al najbitnije da je s bebon sve ok a ostalo se lako izdrzi.
    Spol jos ne znamo, dr.B zadnji put nije moga vidit jer je beba bila u nezgodnom polozaju, al zato sutra iden u Cita na 4d!

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj ivancica_1982 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok svima...evo prvi put sam se ukljucila u neki forum i sa velikom znatizeljom ga citam...na AIH sam isla 02.05. i trebam ici betu vaditi u petak...idem na sv.duh...jel netko zna jel nalaz gotov isti dan ili?
    Dobrodošla na forum i da te dočeka lijepa beta. Nisam sigurna za SD, ali pretpostavljam da rezultate dobiješ isti dan.

Sve stalno grintamo zbog nuspojava utrića, ali mene sad čudi izostanak istih - u prošlim postupcima nisam smjela dotaknuti boobies, a sad ništa. Ima li to veze s tim što sad nije bilo stimulacije ili zato što sad uzimam i Estrofem ili...?
    Posljednje uređivanje od Ajvi : 15.05.2014. at 17:12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •