vaki polustimulirani se broji kao stimulirani.
HK rano je za simptome, sretno!
vaki polustimulirani se broji kao stimulirani.
HK rano je za simptome, sretno!
Cure, malo ste me zbunile s ovim stimulirani/polustimulirani ciklus. Šta nije da se stimulacije na račun HZZO-a računaju samo kod IVF (4 stimulirana + 2 prirodna)? Kod AIH-a to nije bitno, svejedno imamo pravo na 4 pokušaja. Ili sam ja nekaj pobrkala?
Cerepaha, tako je kako si napisala, 6ivf-a od kojih 2 u prirodnom ciklusu i 4 aih, kakvih god![]()
HelloKitty ja nisam imala nikakve simptome poslije ET,kad sam ostala trudna,nego još mi bilo kao da ću dobit stvari svaki čas...
sretno!
meni danas 10dc,imala punkciju, za 2 dana ET
Samo ciljani odnosi, kod privatnika, a sutra imam pregled pa cemo vidjeti jel bila neka cudna menga ili nesto drugo.. samo je najgore ovo iscekivanje grr a pila sam klomifen 5-10dan i 6 ampula menopura.
Cure help! Evo prvi problem. Bila ženica na urinokulturi i pojavila se beštija. Escherichia coli!!
Jel to može biti opasno sada? Što se tiče antibiotika oni se smiju piti u trudnoći ili kako ide s tim? Možda najbolje neki prirodni lijek?
unaprijed zahvaljujem
M@tt, pitaj to na Trudnicama, tamo ćeš naći puno više iskustva s time.
A i sada spadate tamo![]()
11DPO i - :/
Ponovit cu u petak. Mozda je rano (bez simptoma sam)... Goreg cekanja od ove dvije sedmice nema :/
HK bas si nestrpljiva...zao mi je za minusic, ali moguce je da je jos rano...
Znam Bubi, zato cu i ponoviti u petak.
A nestrpljiva jesam, sta cu? Mislim da u ovim situacijama ne postoji osoba koja bi bila strpljena![]()
![]()
naravno, ja sam medju gorima sa strpljenjem
al nemoj tugovati prije reda...
Koristim utrice vaginalno 3x1. Cervix mi je visoko i jako mekan i vlazan :/
Joj ovo iscekivanje je ko testiranje za ludilo!
Hello Kitty, možda je rano iako je meni 11dpo test uvijek bio pozitivan ako je bilo trudnoće - ali oni osjetljivi testovi.
Evo nas s uzv,kuca snazno srce, veliki smo 7,2 mm,sto bi odgovaralo 6+5 tt,a po zm smo 6+2.Presretni smo i zelim vam svima cim prije tu srecu ~~~~~~~!!!!
Mury predivno![]()
Nije Matt opasno za bebu nikako...meni je dr ovako rekao,na bebu ne utjece,a mora se ljeciti..da se ne bi desilo nesto gore..npr.upala bubrega..
Tvoja zena je trudna tu negdje sa mnom..ja sam 16 tjedan..i sad sam vec na drugoj turi antibiotika zbog eserihije c.
Postoje antibiotici koje trudnice mogu koristiti..i nek pije sta vise tekucine...brusnice...
Mury predivnoNeka tako sve bude školski do kraja!
Mury cestitam na srceku
Ja sam danas obavila neku mini kiretazu, posto sa sljedecim ciklusom startamo! Ovaj put sa 7 kutijica merionala dnevno! Sad molim cure koje su na polju low responder doktoriraleda me prosvjetle valja li ovakva stimulacija za nas ili da trazim promjenu stimulacije?
njanja1
"7 kutijica" merionala dnevno? koliko je to i. j. merionala dnevno
evo i ja upravo na antibiotiku zbog e.coli,danas sam 10+4,i meni su rekli da AB ne skodi bebi, a e.coli se mora lijeciti...osim toga, poruci dragoj da ne smije piti uvin caj,brusnicu umjereno, a ja sam sad na internetu nasla vrlo jednostavan lijek kojeg mogu uzimati i trudnice,a lijek je objavila casna sestra iz posusja u bih, pa pogledaj...
I jos mi moja dr kaze dà s obzirom da sam je i prije trudnoce imala e.coli u nekoliko navrata,da je mogu ocekivati u trudnoci puno cesce,te da ima trudnica koje su citavu trudnocu na AB i da s bebama bude svo ok. U nadi da ni tvoja draga ni ja necemo trebati ovakvu terapiju,puno pozdrava !
Ja sam imala e.coli u brisevima i uz antibiotik sam koristila d-manozu. Mislim da smije u trudnoci. Odlicna stvar. Rijesila iz prve i nije se vracala.
Mury super za![]()
Mury cestitke!!!
Inesz preracunala samn se 6 kutijica po 75 IE,450 IE dnevno? ja se samo bojim da je to slabo jer od 5 dosadasnjih pokusaja samo sam u proslom imala vise od 3 jajne stanice...Fsh mi je opet preko 10,a u veljaci bio 6,sve nesto nemirise na dobro![]()
Pitala sam te koliko IU jer ampule merionala idu po 75 i 150 IU.
Imaš tema o low responderima, evo jedne:
http://forum.roda.hr/threads/67687-N...koli-rezultati
Pitaj tamo za mišljenje. Sretno!
Voila, uživajte ovdje u narednim mjesecima: http://forum.roda.hr/forums/10-Trudno%C4%87a-i-porod
ali naravno da se nadamo da nas nećeš zaboraviti
A za sve mjesece i godine poslije, samo odi na početnu stranicu foruma - http://forum.roda.hr i kako rastete, širite horizonte
Sretno do kraja, također i Mury i jo1974!
Posljednje uređivanje od Argente : 20.05.2014. at 22:34
Heheheh je zlatni rudnik je u austriji,i je sve ide iz mog dzepa,al nije merional toliko skup 150€ kutija sa 10 komada,samo sto ja pikam po 14/16 dana pa ce se skupit ljepa sumica!
Inesz hvala
A steta,jer sam se ja vec krenula pakirati da idem tamo gdje se ne dobiva bebipapica nego prava hrana,haha.
Mury čestitam na srčeku!
Danas bila na kontroli í dr. velí da je sve u redu. Druga gv se jos vidi,ali veli da nema opasnosti od nje vise. CRL 66mm i NN 1,1mm. Danas smo 12+3 i kaze da nam stize dečkićNadam se da je sve najgore iza nas
i da mozemo poceti uživati.
Svima saljem puno trudnicke prasine!!
Žužy - u subotu bih trebala "vaditi" betu, ali ću to ipak odraditi u petak... Velika sam kukavica pa ništa od testa, nisam ga uopće kupila! Uh!![]()
Velike čestitke novim trudnicama, tužnima veliki zagrljaj i puno snage za novi pokušaj..
Moje uputnice spremne, čekamo mengu pa u pohod na brdo...spremna za FET....![]()