saan,čestitam na mrvuški! Bome je požurila,al bude ona sad sve nadoknadila,uživajte!![]()
saan,čestitam na mrvuški! Bome je požurila,al bude ona sad sve nadoknadila,uživajte!![]()
Cestitam na maloj brzici!
Hvala vam! Bas je htjela van, puknuo vodenjak, dobila trudove sve je islo prirodno i brzo kao da je terminnemoram vam pricati u kojem sam strahu bila!
Saan, čestitke na malenoj brzci, i neka nam ostane zdrava i vesela!!!
Crvenkapice je fina kilaza ona je imala mjere za 34,35, cak onu bpi i za 36 +5. Da sam kojim slucajem ostala prirodno trudna oni bi me uvjerili da sam vise trudna! Ali ja imam crno na bijelougl. To sto je tako velika nije bilo dobro zbog nezrelih pluca.... Ali eto za sad je sve ok.
saan, čestitam i sretno za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima koje čekaju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
onim rijetkima u postupku - čini mi se da je jako malo žena u postupku trenutno što me iskreno i žalosti - želim puno puno sreće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury predivno!!!!!! Sretna sam zbog tebe puno i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da cijela trudnoća do kraja bude za 5+.
Saan čestitam, pozdrav svima. Ja sam danas dobila vješticu, test negativan a betu bum izvadila reda radi, mada je sve jasno. Možda slijedeci put bude više sreće.
saan, predivno, čestitam, uživaj s malenom! (kako je vrijeme proletilo! kretale smo otprilike u isto vrijeme u prvi postupak, ja imam osjećaj kao da sam još na početku, a ti već sad nunaš bebačicu!)
Vaki, beti,za betu!
saan,čestitam na brzoj curki
baš se požurila,znam da sam ja radila test koji dan iza tebe samo zato kaj si ti imala pozitivan a vraćena dvodnevna mrva ko i tebi
a i velika je curka,moj je danas na 34+1 2240 grama
Ajvi sjecam se toga da smo bile otprilike zajedno u postupkudrzim fige da ti ovaj uspije
Iberc i tvoj je komad bebe, mi bi danas bili 34+4.samo polako do kraja.... Sretno
Drugi AIH neuspjesan. 14DPO i test negativan.
Saan a nisu vam dali preventivno inekciju za sazrevanje pluća ? Ne daju to kad je sve ok ?
Pitam ne znam ...
Crvenkapice meni je bilo sve ok. Na zadnjem pregledu mi radila briseve, kaze zatvoreni ste jedva sam gurnila stapicdobila sam za sazrijevanje pluca kad mi je pukao vodenjak odnosno kad sam dosla u bolnicu!
Saan super,gustaj sa svojom brzicom,puno srece!
Kitty,ne gubi nadu,bit ce uskoro,sve smo bile na tom mjestu,sve ce bit dobro!
mi smo u balunu,na 10+5 vidili smo svoju bebusku, mice rukicama i nogicam,pliva....isto zelim svim cekalicama!!!
Čestitke svim pozitivnim beticama,čekalica puno sreće i tužnicama velik zagrljaj!
Evo da javim zakazana mi je punkcija za ponedjeljak(stimulirani postupak)
ß 465! Još ne mogu doći k sebi... Već pola sata pišem poruku. Ruke mi se tresu.
![]()
Bravooooo Vakiiiiii!!!!!!!!
Braaavoo Vaakiii!!!
![]()
![]()
![]()
Prekrasna brojka, čestitam draga!
beti79, HelloKitty,![]()
Vaki - cestitke!!!!!
Cure, da li je koja imala problema s nezadovoljavajucom strukturom endometrija?
I koji razlog je utvrđen?
Meni je po drugi put iz tog razloga odgođen FET i jako me zanima...
Thanks!
Vaki čestitam od srcaaaa!!! Prekrasno!! Kitty idemo dalje!! Ja bi trebala sutra napravit test al sve mi se čini da ni do njega neću ni doći...gadan pms...al nema veze to je meni tek prvi aih...hmm..nadam se i zadnji jer sam neprohodna i nadam se da neću morat čekat jesen za sljedeći put..
Anka, meni kad sam prvi put trebala krenuti u postupak endometrij nije odgovarao fazi ciklusa - na 3dc je bio trolinijski, a takav je inače u doba ovulacije. Doktor, koji zna da radim u školi je to objasnio ovako: "O, vas su djeca jako nasekirala!"
Nakon mjesec dana i kure duphastona bio je bolji, ali još ne dovoljno za postupak. Onda su krenuli godišnji pa sam preko ljeta pila 2 mjeseca kontracepciju i nakon toga sve je bilo ok.
Anka, moj je kakti na uzv ok, ali kad su usli kamerom nije bio primjeren fazi ciklusa, doduse ja ni nemam ciklus. Mozda ti se jednostavno ne oljusti dobro? M su ti slabe? Mozda nema dovoljnog porasta/pada progesterona... Da probas jedan ciklus s kontracepcijom?
Problem je u tome što mi M uopće nisu slabe - traju 5 dana.... I endometrij mi na dan O i ne bude baš tako tanak - nego se u jednom danu naglo podeblja. Prošli ciklus kad nisam koristila Estrofem podebljao se za 3mm od 14 na 15dc kad mi je bila O. Uglavnom nije trolinijski - a bio je uvijek do veljače - tanak da ali i trolinijski. Onda se desio neki preokret,...
Doktor me šalje na pretrage trombofilije, hiperhomocistinemije, antifosfolilipidnog sindroma i opet moram izvaditi hormone štitnjače. Čisto da utvrdi razlog lošeg endometrija, iako vjerujem da će kao kod Kameleon na kraju biti samo Aspirin. Histero je kod mene pokazala da je sve uredno! Neke nalaze čekam, za neke druge sam naručena.
Što se tiče progesterona, to ne znam. Vadila sam ga jučer na 7dpo - danas ću dobiti nalaz. Dosada mi je uvijek bio unutar referentnih vrijednosti - ali blizu donjoj granici.
Imam uputnicu i za prolaktin, FSH, LH, E2 - to ću početkom idućeg ciklusa...
Koristila sam kontracepciju godinama - ako ne moram ne bi opet. Ako nalaze ne riješim prije ljetne stanke, mislim da ću opet krenuti s Vitexom. On mi je bio super dok sam ga koristila.
Znači nema nijedne cure s lošom strukturom endometrija?
Vaki,cestitke!!!!
Kitty,grlim!!!
Saan , draga moja![]()
Sve znas ,znas koliko sam sretna zbog tebe i misice naše maleSad se kod kuce nastavite maziti i paziti .... ljubim vas!!
Vaki bravo!!!! Beta je divna!!!!
Hello Kitty zao mi je...
Ajvi za sutra![]()
Svima veeeliki pozdrav!
Saan od srca čestitam! Veselim se sretnim vijestima kao da su moje!!!!
Hello Kitty ne znam se još, ali žao mi je...i spadam među one koji se još par dana nadaju. Nemam pojma....ako menga nije stigla možda još ima nade. U KBC mi kažu da betu treba raditi 35 dan jer da prvih dana zna biti niska i pokazati kao da nije trudnoća.Ili da ti ne budim nadu?
Malo po malo evo mene na odbrojavanju. Nekako mi je trebalo nekoliko godina koliko pohodimo KBC da dodđem na forum. Inače ne idem po forumima, čovječe sad gledam da sam stvarno retro po tom pitanju! Tko bi rekao za mene da sam traditional girl!![]()
Meni inseminacija bila 11.5. ...čekam grrr čekanjeeee... samo neka je sretno, onda je to veselo čekanje!!!!
Svima mah mah![]()
Hvala vam cure na podršci! Ljubim vas sve...
anka ocito je ipak trebalo napraviti kiretazu u sklopu histeroskopije.
zao mi je sto te stalno odgadjaju...
ajvi sutra piskis?
Vaki-cestitke!!!!!!!
HK-ne daj se...glavu gore!
Obavila 1folik.u pon.druga...
Ajvi držim fige!! Ja sam si već složila budilicu u 7kako su se vuklaaa ova dva tjednaaa..al eto došla je i ta subota! svima sretno!!
Ajvi cekam te.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala, draga
Ali morat ćemo čekati neki drugi put, opet ništa![]()
Kvragu![]()
Eto i kod mene test negativan...idemo dalje!! Drage moje..ja cu sad morat pauzirat ili ne? Kak to ide na VV?
Zao mi je...
Ti si bila na inseminaciji? Pauza je uvijek bar jedan ciklus, vjerojatno ces morati pricekati kraj ljeta kad se vrate s GO![]()
ninanina, žao mi je. Znam da nisi puno očekivala od ove inseminacije, ali svejedno nije lako dok čekaš da se pojavi ta glupa druga crtica koja nikako da se pojavi...
Zao mi je cure... I ja sam s minusom ovaj put.
Ali docekat cemo i onu drugu crticu. Sigurno.
![]()
Vakiiiiitooooocuroooooo!!!!!!
uf - otvaram i nadala sam se bar jednom ili dva poz testa.
Cure - glavu gore!
Samo bih napomenula još jednom - vjerojatno i znate same - da je uspješnost AIH / inseminacije ispod 10%, rekla bih 6-8% (dakle možda tek svaka 13. ili 14. ovdje) tako da je daaaaaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeeeekoooooooooooooo veća vjerojatnost negativnom testu nego pozitivnom nakon AIH. Ipak su šanse s vantjelesne oplodnje u stimuliranom ciklusu, makar i ovako mršavom kao kod nas u HR trenutno u državnoj bolnici nas oko 20%, dakle ipak bar svaka 5. od nas.
Da su nam stimulacije bolje - da su onakve kakve bi trebale biti adekvatne i individualizirane dijagnozama, godinama žene, etc. uspješnost bi bila čak iznad i 30 i možda 35% za pojedine skupine.
Drage moje, baš mi je žao zbog negativnih testova! Mene uni ubiju, zato ih ne radim već godinu dana...![]()