Je li se Klara javila,je li imala transfer ili ??
Evo da se i ja javim danas na punkciji smo dobili 7js. Sutra zovemo)
Krtice , čestitam ti od srca !!!
Urednu i dosadnu školsku kako inace cure žele takvu i ja tebi zelim trudnocu
Mi evo guramo lagano danas 8+4tt., sutra nam je drugi pregled i ne mozemo docekati!!!
Bravo mala! Sad da se sve oplode finoooooo!!!
Krtice, hvala na info![]()
Cestitke krtice!!!!!!!
klivija,zao mi je,nadam se da ces uskoro svoj san...drzi se!
Gigii, svi smo se tako osjecali, nekad bih najradije da sam mogla nestat,ne toliko radi moje boli,vec radi muza,roditelja i sviju koji me vole. Dugo mi je tribalo da shvatim da je bas tu cila ljepota ljubavi,kad su uz tebe svi ljudi koji te vole...a beba- doci ce,vjeruj i vjeruj u sebe i pokusaj sve sto je u tvojoj moci pa sta bude! Sretno!
Hvala draga Noemi vidjet cemo sutra![]()
klivija, žao mi je
gigii, također. Sve smo u istom sosu, svima nam je isto. Imaš uspone i padove, manične i depresivne epizode, malo se nadaš pa gubiš nadu, pa se opet nadaš i to je zbog svega kroz što prolazimo sasvim normalno. Dakle, bit će bolje. Pa će onda možda biti lošije. Pa će onda opet biti bolje... Ne gubi nadu.
Vaki, AAAAAAAAA, ludilo!![]()
![]()
Krtice čestitke
Vaki super beta
Ostalim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~
Tužnicama![]()
Ajvi tnx.
Divnih vijesti ovdje.... Vaki, Krtice bravo stetno do kraja
Svim tuznicama zagrljaj
evo me,čekam![]()
čitam ja vas redovno
transfer bio 21.5, 2 četvrostanična
krtice, bravo! drago mi je da si se usudila uzeti 'koktel' i da je upalilo!!♥♥♥♥♥
Krtice, čestitam i sretno za dalje!!!
Jedno pitanjce, ako netko zna pa da ne tražim: da li Estrofem odgađa M, tj. mogu li procuriti dok ga uzimam? (ovo su, ako ćemo iskreno, dva pitanja)
Bravo Krtice. Čestitam
Sad je važno da si trudna, i neka bude dalje dobro sve u narednih 8 mjeseci ~~~~
Ti si mlada žena, imaš amh od 12, 5 pmol/L (što je relativno nisko za tvoje godine, ali ipak to generalno gledajući ipak nije loša vrijednost), tvoj muž ima uredan spermiogram. Kod vas se je mogla očekivati trudnoća, zapreke trudnoći kod vas nisu bile u ozbiljnim dijagnozama...
Kad bi barem suplementi donsoili trudnoće kod neplodnih parova....
Problem je u tome što mi M uopće nisu slabe - traju 5 dana.... I endometrij mi na dan O i ne bude baš tako tanak - nego se u jednom danu naglo podeblja. Prošli ciklus kad nisam koristila Estrofem podebljao se za 3mm od 14 na 15dc kad mi je bila O. Uglavnom nije trolinijski - a bio je uvijek do veljače - tanak da ali i trolinijski. Onda se desio neki preokret,...
Doktor me šalje na pretrage trombofilije, hiperhomocistinemije, antifosfolilipidnog sindroma i opet moram izvaditi hormone štitnjače. Čisto da utvrdi razlog lošeg endometrija, iako vjerujem da će kao kod Kameleon na kraju biti samo Aspirin. Histero je kod mene pokazala da je sve uredno! Neke nalaze čekam, za neke druge sam naručena.
Što se tiče progesterona, to ne znam. Vadila sam ga jučer na 7dpo - danas ću dobiti nalaz. Dosada mi je uvijek bio unutar referentnih vrijednosti - ali blizu donjoj granici.
Imam uputnicu i za prolaktin, FSH, LH, E2 - to ću početkom idućeg ciklusa...
Koristila sam kontracepciju godinama - ako ne moram ne bi opet. Ako nalaze ne riješim prije ljetne stanke, mislim da ću opet krenuti s Vitexom. On mi je bio super dok sam ga koristila.
Znači nema nijedne cure s lošom strukturom endometrija?
Nisam mislila na dugo uzimanje kontracepcije, nego u ciklusu prije postupka...
Na tvom mjestu bih s tim nalazima potrazila drugo misljenje.
Slazem se s napisanim. Nemam nista protiv suplemenata, dapace, al kad bi barem to bilo rjesenje.
Evo ja sam suprotan primjer. Oboje imamo dijagnoze, nikakve suplemente nismo uzimali, cak nismo pratili ni plodne dane ni ovulacije dakle nismo imali ni ciljane odnose jer smo gotovo pa iskljucili mogucnost trudnoce osim medicinski potpomognute. Pa se ipak dogodilo malo cudo... Samo nek ono napreduje kako treba.
Bilo suplementi, ne suplementi, nikad se ne treba prestati nadati
14ti dan od insemiacije test negativan, jos cu ponoviti jedan za 2 dana al mislim da se nebude nista promjenilo to radi reda jer mi tak doktorica rekla!
Krtice i sve nove trudnice cestitam vam od <3 i zelim dosadnu trudnocu..pusa svima![]()
Krtice čestitkeeeee!!!
Prijavljujem ne kretanje u postupak u 5 mj, zbog liste. Prvo odgodio dr., sad odgodila ja do daljnjeg.
Svima želim sretne i uspješne kućne radinosti i postupke! Go girls!
Naravno, tužnicama![]()
3 oplođene u četvrtak transver![]()
Anka, izgleda da trenutno nema nikog s tim problemom u postupku, ali baci malo pogled na ove teme, možda nađeš neki odgovor:
http://forum.roda.hr/threads/39066-t...i-endometrijum
http://forum.roda.hr/threads/60734-H...gen-endometrij
http://forum.roda.hr/threads/31754-E...ili-hipoehogen
http://forum.roda.hr/threads/19953-Predebeli-endometrij
http://forum.roda.hr/threads/16737-Debljina-endometrija
Krtice,čestitam!
Svima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve potrebno!
sretno mala11111 i od mene za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ali me stvarno zanima, kako to da si ti imala u samo 2 mjeseca i 2 postupka na S. Duhu ili sam ja to krivo shvatila?
U kakvim si postupcima bila, koji si protokol imala? klomifen? gonal?menopur? aj malo više detalja, please........................
Cerepaha i Kafauna hvala![]()
Kaudana da na Sv Duhu prvo prirodno sad s menapurima 21 komad![]()
Evo pridruzujem se u iscekivanju. Dobili 2 folikula. 1 j.s. sigurno a za drugu se jos nadamo. Cekamo 29.5. ako sta bude za transfer.
Moj folikul je došao na 25 mm.. Pa do kad misli rasti?
Ja idem u petak opet...
Posljednje uređivanje od Newbie : 27.05.2014. at 15:42
Newbie-neka ti doktor iduci put da slikicu folikula pa ju upload-aj na forum da ga vidimo :D
Mislis da će mi dati? :D danas mi nije odmah htio reći ni veličinu folikula.
Pa sam se sjetila tebe kako si rekla da sama pratiš po ekranu podatke i onda sam i ja našla ključnu informaciju...![]()
Ja sam trebala vaditi hormone, al nisam dočekala mengu, nego me dočekao veliki plus i beta danas 276.9.
Cure vjerujte i uvijek budite pozitivne. čekaju nas sve naše bebice!! Samo nama je put bio dulji i trnovitiji. Umjesto pripreme za ivf i vađenju hormona ja završila na vađenju bete.
Svima želim jednu veeelikuuu betu što prijeeeeee.Očekujem vas na drugoj temi!!!
mala11111 odlična vijest!!!! Sretnoooo i uveseli nas vrlo brzoo. Samo pozitivno!!!!!!!!
Pak![]()
čestitke svim trudnicama!!!! neka vam je školski do kraja!!
svim tužnicama veliki
a našoj pak puuuunoooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Krtice, divne vijesti![]()
Sretna ma nisam dugo pisala a vidim da od onda ima poz i neg beta...pa jednima cestitke a drugima hug..
Hvala sretna! Da, očekivala sam mengu jer nisam ni sanjala da ću zatrudniti bez ivf-a. Predmenstrualni bolovi su krenuli ranije nego inače, 5 dana prije očekivane menge. Inače nemam bolne menstruacije nego osjetim male grčeve i znam da je menga tu. Međutim bolovi ne prestaju a menge nema. U petak nije stigla, a u nedjelju mi kava nije bila fina. Napravila test u pola 9 navečer i to je bilo to. Grudi su bile bolne, ali ništa neobično.
Posljednje uređivanje od Krtica : 28.05.2014. at 09:26