Bubicazibica i Krtice hvala :D
Bubicazibica i Krtice hvala :D
Znam da ovdje nije mjesto, ali molim za help. Posjećuje li netko hematologa na Merkuru? Ili je bio bar jednom?
Newbie-eto mog odgovora:moji folikulići pomalo napreduju-danas najveći 17,9 mm,a ostali oko 17,4-6 mm..endić 6.8 mm..popila cijelu bočicu soka od cikle iz dm...već sutra možemo u akciju,a u petak ponovo na utz(za sad smo samo na ciljanim odnosima)
crna ovčice-gdje si nestala?
Krtice, hvalaaaati od <3
Da prijavim i službenu brojku - moja betica je opet 1. Dogovorili smo da dođem u 7. mjesecu pa da vidimo da li ići u još jedan postupak prije godišnjeg.
Ajvi, zao mi je.Vidim da si koristila menopur. Ja sam ga počela koristiti. Molim te info treba li se čuvati u frižideru?
čestitke svim trudnicama!!!! neka vam je lako, mirno i sretno!!
svim tužnicama hug. ja sam baš bila izludila ovaj put kad nije uspjelo. Držite se.
pak i maala sretno![]()
Meni kad ga je prvi put ulovio je bio na 18 mm i tjedan dana poslije (jučer) na 25mm.
Bila sam lagano iznervirana jer sam očekivala da će već puknuti, a ono ništa.
Izguglala sam sve što se dalo izguglati o veličini folikula i uglavnom nalazim da je to dobra veličina, al ja sam sad počela crnjačit da možda neće puknuti... Koliko sam shvatila, ako pređe preko 26 mm onda najvjerovatnije ni neće puknuti nego prerasti u cistu, a eto, ja vrlo blizu tome. I sad sam sva živčana i jedva čekam petak da vidim jel pukao... Ne znam do kad misli rasti..
Može li endometrij biti predebeo? I kojom brzinom se on povećava. Meni je na konzultacijama (prije malo više od 2 tj) bio 7 mm. Kasnije mi više nije govorio, a pretpostavljam da se on kroz ciklus dalje podebljava??
Krtice čestitam
Nina30 i Strašna sretno!!!!
Ja sam napravila jednu ludost danas,znam da je ludo,napravila test,7dpt i druga crtica je jako jako blijeda,jedva vidljiva...
Klara, bus izludila do bete usporedjujuci crtice svaki danDrzim fige za tamnjenje!
Molim metlu da nas seli na odbrojavanje![]()
Klara... nema veze sto je blijeda crtica je crticadivnooo! sretno do kraja
Klara31, da ti se javim. Bile smo zajedno na punkciji. Tebi je ET bio u srijedu, a meni u subotu.
Ja cijelo vrijeme razmišljam kada bih najranije mogla vaditi ß?!?
Da li imas kakve simptome? Mene bole (.)(.) i još sam napuhana.
Nadam se da je kod tebe to-to!!
Argente - puno ti hvala na vremenu i trudu!
Proučila sam sve navedene teme - ali nisam se prepoznala ni u jednom postu. Izgleda da smo svi mi slučaj za sebe!! Ili se curama ne da pisati - a bilo bi lijepo kako bi netko poput mene dobio pomoć i savjet.
Bubekica - nadam se dobrim nalazima, ali ako ne budu dobri budem potražila neko drugo mišljenje. A u ponedjeljak su mi greškom umjesto progestorona radili prolaktin, koji mi je s 684 previsok. Nije mi to prvi put da je tako visok ali do 700 se u praksi ne reagira... Ali budući da se ponavlja visoka vrijednost, vjerujem i nadam se da ću dobiti Bromergon...
Krtice - čestitke!
Cure pozdrav t i tamo virnem, vidmo da imate puno novih trudnica, pa im zelim srecu dokraja i mirisne smotuljke. Anka koja je granica do kojeg imas prolaktin moje bio iznad 1000 i 1000 a granica mu je bila do 520, da sam dobila bromergone, njih ne bi dala da pije ni smrtni neprijatelj. Lijek je uzasan ako ih dobijes topla preporuka, prije se najedni onda ga popi ja s imala uzasne glavobolje i povracalo mi se od njih.Nadam se da ti ne budu trebali, jer je prolaktin je izgleda bio uzrok mojeg spontanog i biokemijskih. Ali sreca u nesreci da radi njega barem imam dosta mlijeka za svoju smjeskicu.
Snupi - granica je do 511.... Budem vidjela s doktorom!
Evo da se javim vraćene dvije osmostanične mrvice i sad odbrojavam....
Drage moje curke , dugo me nije bilo na forumu...iza mene je kiretaža i trebalo je vremena da se oporave duša i tijelo.
Ajvi--žao mi je
Klara..držim fige
Mala1111- držim fige
Krtice..čestitam od srca
Cerepaha..držim fige sugrađanko moja.
Svim ostalim curama koje nisam spomenula od srca držim fige i mislim na Vas.
Samo da vam javim da sam vidjela našu Loly i da nam je prekrasna trudnica![]()
Bananka bok!!! Baš mi je drago da si se javila,ne bi znala kako drugačije vidit šta ima s tobom
Kad mi je vraćena blastocista sam vadila betu na 12dpt i bila je 600, tako da i tebi bi moglo pokazat već 12dpt,čak mi je testić bio poz.na 11dpt i to popodne.
Al ako ti i ne pokaže ne znači da nema trudnoće,neizlučuje svako tijelo podjednako trudnički hormon. Najsigurnije onda kada je dr rekao, al teško dočekat!
Imam simptome,jako me bole sise,toliko da ne mogu leći na stomak,povećale se,stalno nešto probada u stomaku...
Koji test si koristila?
Razmisljam da piskim u pon.jer bi vještica u utorak (ne-)trebala doći.
Kako se ponašaš, mislim da li strogo miruješ?
Mene probadaju tu-i-tamo jajnici,ali to pripisujem hiperstimulaciji koju sam imala...neznam ni sama.
svim cekalicama ~~~~
svim trudnicama - cestike
sada kad mi je slabašna druga crtica test je sa ekstra osjetljivošću ali i ekstra jeftini to mi prijateljica iz Češke donila.
A kada mi je prvu trudnoću pokazalo,prvi put u životu, i to odmah se pojavila druga crtica,iz ljekarne jeftiniji neki oko 35kn je bio. Natrošila sam se dosad na te testiće...samo najjeftinije sada kupujem.
Mirovala sam koliko sam mogla,ali sam i busom za St sljedeći dan od ET,pa drugi dan od ET ručak kuhala,nema tko...toliko o mom mirovanju.
A prvi put kad sam ostala trudna sam išla radit 7dpt....u kancelariji....
mislim da će ti druge cure znat više o tome reći,jer sam ja kao i ti još uvijek nova u svemu tome,i čitam i pretražujem sve što se pretraživati da...
meni se stanjio endrometrij,nakon dvije kiretaže u kratkom vremenu nije ni čudo,i sad ga hranim i debljam ciklom,i ananasom..i listom maline(za promjenu malo nakon 3 mj.vrkute i marulje)
vidjet ćemo sutra na utz.
Joj, ja sad vidim da nisam do kraja napisala prijašnji post...baš sam ispala 'grrrr'
Naravno svim tužnicama veliki hug!
Punkcija sutradrzite fige da bude sve ok
Failure is part of success
Čestitam svim trudnicama! Ostalima puno sreće!!!!
Ja u novom stimuliranom postupku...Danas 6dc end 5.6mm, folikula ima 9...Nadam se da ce ovaj put uspjeti
Draga bubaba žao mi je, budi hrabra
Svim tužnicama šaljem zagrljaj
Ja jednostavno moram vjerovati u to da ćemo jednom sve uspjeti!!! Strah me pomisliti drugačije...
Draga Vaki i krtice od srca vam čestitam!!!!
Svim čekalicama želim puno srećice, samo to nam fali
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posljednje uređivanje od kika222 : 29.05.2014. at 16:32
Svim curama u kojim god fazama puno sriće i ~~~~~~~~~ do neba!
Bubaba![]()
Pozdrav svima![]()
vec vas neko vrijeme citam... pa sam se odlucila i poceti druziti s vama. Naime i ja sam trenutno u svom prvom postupku (Aih uz klomifen) i dosta sam odlicnih informacija nasla bas na ovom forumu. Nadam se da me primate u svoje drustvance
Libertas8 koju dozu puregona su ti dali?
Evo jos malo svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam otpratila pak jutros na transfer i donijela joj srecu!! Sretno i ovin putem,drzim fige zs veliku betu,bila sam sretna kao da je meni!![]()
Hvala. Joj bila sam zbunjola kao da mi je prvi put. Jesi i ti bila danas dole?
Sta jest, jest.Hvala sto si mi skratila muke u iscekivanju.Najgori dio mi je to cekanje u cekaonici da doznas dali ce uoce biti transfer. Drago mi je da smo se upoznale. Navijam da ti sve ispadne na kraju po planu ~~~~~~~~~~
Svima sretnoza sta god kome treba ?
Posljednje uređivanje od pak : 29.05.2014. at 21:45
Nije bila,dva folikulica (bubica &newbie) sutra idu na natjecanje za izbor najljepseg folikula u kbc rijeka![]()
E i pak,vidimo se svakako kad dodjes u ri na prvi ultrazvuk za koji tjedan.onda placas pijacu![]()
Ali ako je obavio onda ce bubica pobijediti najljepsi folikul.zuto tijelo nije lijepo kao folikul..mislim stvarno..![]()