Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku
    pitanje ti je na mjestu..i meni je dr.napisala tek 20.6 vaditi betu,a trebam dobiti,ili ne 10.-12.6 (zavisi od trajanja ciklusa 25 ili 27 dana)
    betu vadiš ako ne prokrvariš prije..nema smisla davati uputnicu za vađenje na dan kad trebaš dobiti menstruaciju ili oko tog datuma jer je beta onda još mala i moguće bi bila zbunjujuća i svakako bi ju trebalo ponavljati.A ako izvadiš kasnije onda je već veća i pouzdanija.Ali vi koje ste u ciljajnim odnosima i nemate terapiju utrićima, na vašem mjestu bi ja napravila samo test na trudnoću i ako je negativan prekrižila,a ako je pozitivan otišla vaditi betu..osim ako je obavezno javiti rezultate bete na humanu..al ja nisam javljala, samo sam došla na konzultacije iza toga i to je to, nitko mi nije ništa rekao što nisam javila..

Newbie avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    betu vadiš ako ne prokrvariš prije..nema smisla davati uputnicu za vađenje na dan kad trebaš dobiti menstruaciju ili oko tog datuma jer je beta onda još mala i moguće bi bila zbunjujuća i svakako bi ju trebalo ponavljati.A ako izvadiš kasnije onda je već veća i pouzdanija.Ali vi koje ste u ciljajnim odnosima i nemate terapiju utrićima, na vašem mjestu bi ja napravila samo test na trudnoću i ako je negativan prekrižila,a ako je pozitivan otišla vaditi betu..osim ako je obavezno javiti rezultate bete na humanu..al ja nisam javljala, samo sam došla na konzultacije iza toga i to je to, nitko mi nije ništa rekao što nisam javila..
    Nije mi niš rekao za javljanje bete, samo da se ponovno javim na 10dc ako dobijem, a ako ne dobijem da dođem potvrditi trudnoću.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

hvala ..mislim da ću onda za 6 dana napraviti testić...ipak je jeftinije

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku
    hvala ..mislim da ću onda za 6 dana napraviti testić...ipak je jeftinije
    A nije ti jeftinije jer se beta vadi na uputnicu,ali je svakako jednostavnije

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

eh da...ali doć do uputnice,kod moje sestre ili gin..e to je umijeće
    A nije ti jeftinije jer se beta vadi na uputnicu,ali je svakako jednostavnije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •