Mala28 zao mi je![]()
Mala28 zao mi je![]()
Ines nadji novog lijecnika netreba ti popovanje od ovog na svakom susretu.
Vlatka cestitke prekrasna beta i kako Mury rece to su barem dvojceki
Tuznice drage puno srece drugi put!!!!
Svim curama u postupku puno, puno srece posebno nasoj Zuzy zelim da ovaj put bude dobitni![]()
mala28 nemojte se predavati...
meni danas 7dnt, poceli su valunzi topline da li je to normalno i probadanje se pojacalo, sada imam sve simptome pms-a. Je li moguce da cu dobiti prije nego sto je vrijeme za betu???
Mala28,žao mi je,drži se...
aprilili ,
Prijavljujem punkciju u četvrtak!Danas štoperica...uf.
Vidi se da je ljeto i da nam je tema malo zamrla...
E, ja baš sada prijavljujem da sam od jučer pikalica, spremamo se na naš treći IVF, nadamo se da će ovaj put biti dobitan.
Tužnicama
Curama u postupcima, betočekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~
http://forum.roda.hr/threads/85437-Z...znat-u-17-sati
drage moje zagrepcanke, i sire, pozivam vas na kavicu ovu nedjelju, na bundeku. zapisite se na temutko dolazi?
Posljednje uređivanje od bubekica : 09.07.2014. at 14:02
Samo da prijavim,današnja beta=0,74. Sad malo odmora i na jesen u nove pobjede !!!
Svim betačekalicama~~~~~~~~~~~~~~
žužy draga
sretno svima u postupcima ~~~~~~~~~~
mala28 i nama ostalima...neka jesen bude dobitna![]()
Mala28 zao mi je....grlim.
žužy i Vivach sretno ~~~~~~
Evo da vam javim da mi je danas bio transfer 2 -2dnevna embrija. Terapiju sam dobila Crinone gel uvecer, estrofem 2x2, femibion to jos od punkcije a aspirin 100 od sutra. Eto od danas betocekalica:D
LaraLana sretnoi da ti cim prije prode vrijeme.
Mala28, zao mi je... Sta ste dogovorili za dalje?
LaraLana mislim da necu. Ako sam izdrzala tako dugo onda cu i ovo malo sto je ostalo pocekati.
laralana zelim puno srece da uspije...
Posljednje uređivanje od lady555 : 10.07.2014. at 10:19
žužy-sretno,sretno!!!!!!!!
laralana-vibre,samo pozitivne za što sretnije i pozitivno iščekivanje!!!
ostalim čekalicama koje sam ispustila,također samo najbolje i najpozitivnije vibracije!!!!!!
onim tužnicama-veliki zagrljaj i snage za dalje!!!
Evo mene sa pet js,u subotu idemo vidjeti stanje.
Cure,sretno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zuzy,za najbolji tulum ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Zuzy sretno i zelim ti vvvveeeeellllliiiiikkkkkuuuuu betu![]()
Pozdrav svimaČestitke svim novopečenim trudnicama
Ostalim čekalicama
Danas počinjem sa pikanjem i dobila sam Menopur. Dali ste imali kakve simptome i kakva su vaša iskustva s tim lijekom.?
Meni nije jasno po kojem sistemu na VV odredjuju tko zove drugi dan lab, tko ne? Mozda po broju oocita?
A ima netko tko zove drugi dan da čuje stanje?
Možda to ovisi o mjestu prebivališta..
Jer kolko sam shvatila,i curama sa više stanica je rečeno da dođu prekosutra,ili?
Posljednje uređivanje od žužy : 11.07.2014. at 11:51
Ja sam dva od tri puta dobila broj da nazovem drugi dan, jedino zadnji put nisam, ali vjerojatno zato jer sam bila u subotu na punkciji.
Prošla punkcija je i meni bila u subotu pa mi je bilo logično da nemrem nazvat drugi dan...sad je eto bila u četvrtak ali ipak nema zvanja.
u Vinogradskoj se zove drugi dan da se sazna koliko je oplođenih js i u kako se razvijaju embriji.
Da, najbolje je rjesenje da svi mogu zvati, iako i to zna biti zbunjujuce - meni se u drugoj stimulaciji desilo da sam zvala drugi dan i da je biologinja rekla da najvjerojatnije nije nijedna oplodjena, da nije sigurna (postoji taj kratki period nekad izmedju icsi-a i prve diobe kad nije moguce odrediti dal je doslo do fertilizacije), da bi dan kasnije ispalo da su 2 oplodjene, od 4.
Red ne zahebavaj brzo ces biti i ti trbušasta..
Tvrdoglava si kao i jai kad sam popišala sjenu mm mi je rekao da umišljam tak dok nisam popišala digitalca nismo ni on ni ja vjerovali, a kad smo vidili kolika je beta nismo mogli naći cestu za zaobilaznicu
![]()
![]()
Cure,
da javim: meni je Aspirin 100 pomogao - jer mi je ovaj put endometrij bio savršen - i po strukturi i po debljini (na dan O je bio minimalno 7,7 - a to je za mene super). Dakle - toplo preporučam! Uz njega sam uzimala Folacin 5mg i Centrum (koji u sebi među ostalom ima Selen, Vitamin E i puno više toga). A s Aspirinom sam krenula od ovulacije prošli ciklus.
Uglavnom - u srijedu imam transfer - iz 3. pokušaja za FET!!!!! Sretna sam!
anka sretno, dobivala si apirin kako bi ti se poboljšala strutura i debljina endometrija? to je dr preproručio?
LaraLana, imaš li smrzlića?
cure sretno svima~~~~
Posljednje uređivanje od Inesz : 14.07.2014. at 08:50
Bravo Zuzy, sada navijemo za veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~!!!