Progesteron koji ja sama stvaram? Mislim moj organizam? Malo glupa pitanja ali me zanima svaka opcija i mogucnost,uzasno sam nervozna zbog tog iscekivanja,znate i same.
Nivesa, da, mislila sam na tvoj "osobni" progesteron![]()
Moj osobni haha,a sori na takvim pitanjima,covjek se pogubi u svemu tome. Sva sreca da ste vi tu !
![]()
![]()
A bojim se da se ne ponovi scenarij iz prve t.... Prvo sam krenula na potpomognutu,rastale se od zarucnika,odustala od svega i pomirila se da necu imat djecu,onda sam upoznala svog muza koji je prihvatio cinjenicu da ja ne mogu imati djece i tak smo poceli svoj zajednicki zivot, I onda trudnoca,i to prirodnjak!!! Cudo sa nebesa! I onda zavrsi tak kak je zavrsilo...
suzy.spredivno! Sretno dalje!
M@ttTŽ a tebi mah-mah
... da vas sve redom ne prozivam šaljem svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bubi![]()
Bila danas kod soc. ginekologa da mi da uputnice za sve što me poslao mpo dr. i on veli da prekinem s folacinom i počnem piti elevit,a mpo kaže nastavi ovako ništa ti drugo ne treba??? kojeg da sad slušam?? Da vas pitam do kad ste hodale kod mpo dr. ? Mene je naručio opet za 14 dana sa nalazima krvi,urinuokulture...svašta nešto mi je napisao.
Meni su oboje, i mpo i soc. rekli da popijem folacin koji imam do kraja i da onda mogu elevit...
Cure pozdrav!
Nakon sto vas vec dulje samo citam, odlucila sam vam se pridruziti. Prvo cestitam svima na velikim betama. Ovaj mjesec sam u prirodnjaku, nisam se ni stanici nadala, kad eto sutra sam na trasnferu i predamnom su isto dva preduga tjedna iscekivanja. Svima nam zelim puno srece!
Čestitke za bete koje žare i pale...neka se samo nastavi niz pozitivnih beta.
Danas bila na uzv-u ima puno folikulića ali su malecki...u čet opet uzv i po mojoj računici punkcija bi nekako mogla pasti na nedjelju. E sad ima u nedjelju anesteziologa u Vinogradskoj??
Pridružujem se čestitkama i lijepim željama.
Ja dans 5dpt, cice me jako bole bradavice ko antene i to je otprilike sve od mogućih simptoma...naduta sam gladna...ali to ništa ne znači već sam naučila. Taj progesteron sam zna jako zavarati..još najmanje 7 dana čekanja...preživet ću i to
Stena puno srece,u ovom dobitnom postupku,punkcija je bila 13.dan,tako,pomalo,ima vremena
libertas dobrodosla! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
u kojoj si klinici?
stena ~~~~~~~~~~~~~~
suzy.s bravo za srceko!![]()
Hey curke...i ja sam sutra gore na beti...al dobila mengu tako da idem zapravo na druženje i daljnji dogovor. Tek je prvi put...idemo dalje pozitivno... Bubek kad ti vadis betu?
Hvala, u Petrovoj sam.
Bubekica - mislim da to nije slučaj. I jedan i drugi doktor su pregledavali sa svih strana i jako detaljno... I nisu tako što spomenuli. Istražujem po netu, ali ne uspijevam nikakve informacije naći....![]()
Drage moje...
Evo danas mi 11dan od aih-a.,nit kakvih simptoma menge nit trudnoce...osim laganih bolova U nogama...sta da mislim?
Vise ne,mislim da nista od bebice pa da ne trosim uzalud,ako mi nalaz bude negativan dal odma ovaj mj. nastavljamo dalje. ,,ili?
grupne čestitke svima (da nekoga ne izostavim) na velikim betama i srčekima
svima puno~~~~~~~~~~~~za sve
dobro jutro svima, obzirom da ste mi bile nepresusan izvor informacija posljednji mjesec, evo da se pohvalim, cetiri testa dala plus, istina blagi plusici ali vrlo jasni, sutra beta, 12pt 3d, znam da je prerano za jos ista reci dok se ne izvadi beta, ali ja sam happy,happy,happy.... jer to je znak da ipak mogu zatrudnjeti i da moj jajnik radi, a
i da svima jos malo dignem moral, to mi je prvi IVF, muz je ok (ima jedno dijete iz prvog braka, vec velikog klipana), mlada nisam, tu negdje oko 39, dijagnozu konkretnu nemam, ali prosle godine imala sam jednu specificnu i vrlo rijetku vrst tumora, pa mi brzinski izvadilo jajnik, jajovod, slijepo crijevo, kopalo po utrobi, radilo kiretazu, svasta nesto uzimalo za uzorke...
srecom, svi ti uzorci bili negativni, i moj preostali jajnik ocito radi ok
eto drage moje, svima puno srece i ne gubite nadu!
evo cure da se javim...13 dnt beta 1672........
Imamo oplođenu mrvicu, četverostaničnu. Sutra transfer!!!![]()
Jako smo uzbuđeni!!!
Zanima me jel nakon transfera idem odmah kući ili tamo moram ostati ležati neko vrijeme?
Plavusa kako je danas?? Krvarenje stalo?? Nadam se da je !!!!
Nakon transfera se leži sat vremena i onda možeš doma. Sretno!!!!!!!!!!!
Bila boja i Nado cestitam!!!!!!
Pozdrav svima, evo i mene ponovno. 7 dnt nestrpljiva sam za poluditi. Nemam nikakve simptome osim bolnih prsa a to pripisujem utricima. Raditi ili ne kucni test? Misla sam da cu ovaj put biti strpljivija no ne ide...
Nadadivno! ~~~~~~~~~~~~~ svima
![]()
maybebaby koliko dnevni embrij?
Dvodnevni jedan cetverostanicni![]()
Book evo danas bila na fm.. Na oba dva jajnika po 3 folikula svaki 10/10/11 mm i 6mm endometrij! Prosli mj je ovulacija bila 18.. Nadam se da je to ok?
Posljednje uređivanje od Viki88 : 09.04.2014. at 15:56
jako je rano za test, pricekaj 12i dan od transfera.
Ja sam radila test 10 dnt isto dvonevnog cetverostanicnog i bio je pozitivansad smo 28+3 tt
![]()