Fanky kakva beta ..kao sto neko od cura rece sad ti mogu samo pozeljeti skolsku trudnocu
Cure gdje ste isle na akupunturu u ZG?
Noemi javi koji dan ces imati transfer? I mene to zanima ako su blastice jel se transfer radi treci ili peti dan?
Fanky kakva beta ..kao sto neko od cura rece sad ti mogu samo pozeljeti skolsku trudnocu
Cure gdje ste isle na akupunturu u ZG?
Noemi javi koji dan ces imati transfer? I mene to zanima ako su blastice jel se transfer radi treci ili peti dan?
Posljednje uređivanje od aprilili : 07.04.2014. at 21:02
tinika,ja bih rekla da imaš samo malo 'jaču' ovulaciju.
Ali,ako te brine dali je zadnja menga bila lažna,uvijek možeš napraviti testić.
Meni je u bilo kojem postupku uvijek bilo naglašeno da betu vadim pod obavezno,neovisno o krvarenju.Tako sam i radila.
Čak i unatoč 5-dnevnom krvarenju,beta je bila poz.
Mala28,neznam kakva je praxa nakon AIH na VV-u,al nekak nebi prekidala terapiju prije krvne potvrde da nije uspjelo...al nakon tolko neg. testića vjerojatno nisi trudna,žao mi je..
A menga bi trebala dojti,nekome se otegne čekanje nakon utrića.Ako ne dođe kroz neko vrijeme,javi se dr.
A betu uvijek možeš izvaditi privatno.
Tinika, nagađam, možda je ovulacijsko krvarenje? Bolovi su obostrano ili jednostrano? Intenzitet?
Krtica neka se lijepo oplodi
Ako je to malo krvi,vjerojatno je od punkcije
Jednom mi je doktor Bolanča rekao ako počnemo baš krvariti,da se obavezno javimo njima,ne na hitnu,nego baš gore njima
Ekipa gore je super definitivno
žužy, hvala na odgovoru
nisam ni mislila da sam trudna nakon toliko minusa, nego nisam znala da se može otegnuti dolazak nakon utrića
onda ju čekam![]()
Čestitke, cure, na srčekima, lijepim, visokim betama, pikalicama i čekalicama ~~~~~~ i virtualni zagrljaj svima koje će sreću potražiti neki drugi put
Danas sam bila na folikulometriji, ništa pametno nisam saznala osim da je sve super, na 8.dc idem opet, a dotad ću očito umirati od bolova.
Isto molim kontakt za akupunkturu, pokušala bih, definitivno. I za migrenu, a i za ove problemose.
Što se trombofilije i imunologije tiče, slažem se da bismo ih po defaultu trebali raditi u mpo. Samo u zdravstvu koje nema za potrošni materijal taj film nećemo gledati. Trombo pretrage ću napraviti privatno jer mislim da su mi šanse da nemam barem neki feler ravne nuli (endometrioza, venoznost familijarna, habitualni pobačaji u obitelji...)
Posljednje uređivanje od Aliki : 07.04.2014. at 22:58
arianamza srčeko!!!
svima sretno s punkcijama,transferima i betama!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
anka, tulipan ima zamrznute js, a one navodno teže preživljavaju odmrzavanje, moje su odmrzavali po 3 i dvije od tri su preživjele odmrzavanje, mislim da je rekla 9js da ima, sigurno će odmrzavati sve odjednom...tako da mislim da se ne treba bojati, biti će tu dosta js za oplodnju i transfer!! tulipan
svim tužnicama big hug,dazler, mala držite se!!!
Nije to malo krvi, nego jače od menge. Evo jutros odem na wc i iz mene ispadne neki ugrušak. Užas! Ak se ne smiri morat ću kod ginekologa. Nisam otišla ni na posao. Tomić mi nije spomenuo krvarenje. Mirovat ću da danas.
i to samo kod mokrenja? poslije ništa do idući put kad ideš na wc?
Pa tako nekako.evo danas mi je neki ugrušak izašao i sad puno manje krvarim. Mislim da će to biti ok.
Zvala sam biologicu kaže da zovem opet sutra jer nema promjene. Kaže da im je oplodnja promakla. Ja sam opet mislila da to brže ide. Dobri spermiji i dobra stanica i da se odmah spoje.
Jestevi odmah drugi dan imale potvrdu da je oplođena? Meni ovo moje ne zvuči ohrabrujuće.
Danas beta 4679!
U petak bilo 598...sto nije ovo malo previše?
meni su ovaj put drugi dan rekli da su se 2 oplodile, a idući dan još jedna
Zeljka i meni mirise na duplice, odlicna beta!
Pozz cure, jos sluzbeno ne spadam u potpomognutu ali ako ovaj mj nisam trudna eto i mene.
Sad. Imam pitanjce, zadnja m 14.03. Ocekivana iduca od 14 do 16 posto nije bas tocna. Pa sad vec dva tj me bole cice ko da cu svaki cas dobit, a takav osjecaj me i u trbuhu drzi, jutros sam bila ziher da sam dobila.kad ono nista, povremeno mi se vrti u glavi, obicno kod naglijih pokreta. Jel mozete dat koji savjet? Znam da je rano za test..
Onda će valjda sutra biti više sreće. Hvala Lara!
Cure, thanks na pojašnjenju!!
Molim, ako itko zna, povratnu informaciju na ovo:
-prije 12 dana na dan kad mi je bila ovulacija mi je endometrij bio 9 mm
-danas mi je UZV pokazao da mi je endometrij 5,1 mm. A M mi tek predstoji.....
Kako je to moguće da mi se endometrij smanjio unutar jednog ciklusa??!!!!! Je da su UZV-pregledi rađeni na dva različita uređaja, ali navodno su oba pouzdana.
Ima li tko kakav savjet odnosno zna nešto, kako je ovo moguće?
Krtica tako je meni bilo ovaj postupak,zvala drugi dan i rekla biologica da se nijedna stanica nije oplodila,ali da nazovem za svaki slučaj sutra. Ja se već isplakala i otpisala sve,kad ono drugi dan dva odlična embrija i treći dan su vratili dva,jedan 8st,a za drugog je rekla da ima već i više od 8st i eto uspjelo. Jučer sam bila gore i vidjeli smo malo srčeko. Možda smo se i vidjele tamo![]()
Cure i moje čestitke!!!!!!!!!!
Sutra je moj dan D...od koliko sati se vadi beta na VV i koliko se cekaju nalazi?
Željka, beta je za pasti u nesvijest, moglo bi biti ugodnih iznenađenja
Nivesa, ako si jako nestrpljiva, možeš za vikend raditi. Kako ne znaš kad je bila O, teško je predvidjeti pravo vrijeme za test, ali za vikend bi se trebalo već pokazati Sretno!
anka nemam pojma, prvi put cujem... jel moguce da ima zadebljanja pa ovisi na kojem mjestu su ga izmjerili?
željka lijepa beta! ~~~~~~~~~~~~~ za uzv!
nivesa ako su simtpomi posljedica trudnoce, test ce pokazati. mozda je samo "jaca" reakcija na progesteron.
nada0007 sretno! betu vadis u 8, sestrama kod doktora predas uputnicu. za nalaz mozes nazvati kasnije ili cekati da te doktor prozove, nakon sale proziva.
Hvala svima na pozitivnim vibrama
Šaljem svima puno pozitivnih~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za veeeelikeeee bete
Cure heeelp!! Danas mi je 13 dan od aih. Od pocetka pijem duphastone 3x1... i sad skuzim da sam prokrvarila...Kako je to moguce na duphastonu? I jel je to "prava menga" ?? Nezz jesam na dobroj temi...ali ak netko zna bila bih zahvalna...
plavusa moguce je prokrvariti pod terapijom, ali svakako izvadi betu prije nego prekines terapiju.
Zeljka odlicna beta.![]()
Veselimo se uzv
cure moje!!! i mi smo danas vidilii veliki smo 10mm !!!
Meni uzv u cetvrtak....beta ti je,sta ja znam...za cetvorke!!!!!!!!! Bravo!!!
nado,za betu~~~~~~~~~~~~~~
Curama sta su zacule srceka najvece cestitke,nadamo se Zeljka i ja da vam se pridruzujemo uskoro!!!!
aliki,samo ti napravi pretrage,ja sam uvjerena da mi je heparin
uvelike pomogao u ostvarivanju trudnoce,i ja sam se morala boriti i svadjati da dobijem uputnice,a najgora stvar mi je bila kad su me pitali zasto radim te pretrage a nisam imala niti jedan spontani niti sam bila na par postupaka!!!! Strasno!!!!
Aliki,za akunpunkturu ti ne mogu pomoci,ja sam iz okolice Splita,a tebi treba za Zagreb,ako sam dobro shvatila
M@tt,puno pozdrava i cestitam!!!!
Progesteron koji ja sama stvaram? Mislim moj organizam? Malo glupa pitanja ali me zanima svaka opcija i mogucnost,uzasno sam nervozna zbog tog iscekivanja,znate i same.
Ne mogu ti 100% potvrditi,ali mi smo pokusavali ostvariti trudnocu skoro 5 godina,svi moguci nalazi i kod mene i kod njega bili su vise nego dobri...nemam ja ni trombofiliju,nego samo neku blagu sklonost,te neko sljepljivanje leukocita,sad,da li je slucajno upalilo bas sad ili heparin ima veze,ne znam...
Nivesa, da, mislila sam na tvoj "osobni" progesteron![]()
Moj osobni haha,a sori na takvim pitanjima,covjek se pogubi u svemu tome. Sva sreca da ste vi tu !
![]()
![]()