Stranica 6 od 50 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Bila boja...sretno na beti sutra...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ninchi kaj veli dr?

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj ARIANM prvotno napisa Vidi poruku
    Nada i bila boja čestitke
    Potpis!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

...žena me skoro..ne skoro...ne.... rasplaka totalno.....
    Citiraj bila_boja prvotno napisa Vidi poruku
    vratila se ja sa svoje tjedne rekreacije (dok doktor ne kaze suprotno, i dalje jednom tjedno treniram), nisam vicna forumima i ne znam "kvotat", pa evo da vam svima od srca zahvalim na cestitkama, btw i vecerasnji test pokazao plus,
    ujutro se javljam s rezultatima bete, kolika ce biti ne znam, niti me to toliko brine, ja presretna sto sam dozivjela da ce je uopce biti, ne znam koliko ste pohvatale iz mog prvog posta, vjerujem da ni ja sama nisam bila bas najjasnija, ali, prije svega cetiri mjeseca o meni je konzilij raspravljao da li da mi vade sve (i jajnike i jajovode i maternicu) ili pokusaju selektivno da bar nesto ostane, i gle me danas, pred pozitivnom betom... lijepo mi spavajte
    Posljednje uređivanje od bubicazubica : 10.04.2014. at 10:00

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Bubek...nije uspjelo ovaj put...u 6 mj idem po smrzlice

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

PROSINAC 2013. (9)
    mravak, KBC Ri, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF)
    Brunaa, Mb, FET (nakon 1xIVF, 1xFET)
    crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 6xIVF/ICSI)
    malena0808, spontana trudnoća
    piki, spontana trudnoća
    lavko, spontana trudnoća
    Aerin, AIH
    Maku, PFC Prag, FET (nakon 1xIVF/ICSI)
    nina70, spontana trudnoća

VELJAČA 2014. (12)
    splicanka30, KBC Split, 1.IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH)
    Geja, VV, IVF (nakon 1xIVF)
    smarija, Slo, IVF
    frodo, Petrova, IVF /ICSI (nakon 3xIVF/ICSI), trudilica za drugu bebu
    boogie woogie, PFC Prag, FET
    Shadow, PFC, IVF
    saraya, Vg, IVF (nakon 3xIVF u prirodnom ciklusu)
    sanjam
    mare77 gemini
    mima32, spontana trudnoća
    M@tt, spontana trudnoća
    mari80, VV, 1.IVF

OŽUJAK 2014. (7)
    ljubilica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
    Loly, Cito, IVF (nakon 5xIVF/ICSI, 1xFET), trudilica za drugu bebu
    Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu
    suzy.s, Ri, IVF (nakon 10xIVF/ICSI, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF)
    ARIANM, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET), trudilica za drugu bebu
    nada0007, VV, 1.IVF
    funky, IVF (nakon2xAIH, 1xIVF, 1xFET)

BETOČEKALICE
    tantolina, KBC Ri, FET(nakon 3xIVF, 7xIVF/ICSI)
    plavusa, AIH
    Angus, Cito, IVF
    geronimo, Vg, IVF (nakon 3xAIH, 1xIVF)
    *sunisshining*, AIH (nakon 3xAIH)
    bubaba, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 1xIVF, 1xFET)
    mala11111
    mirelis, AIH
    libertas8
    bila_boja

Čekalice transfera~~~~~~~~~~
    Noemi, VV, 1.IVF; ; Krtica, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xAIH); bugaboo, VV, IVF/ICSI, trudilica za drugu bebu
    Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~

Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
    Aliki, SD, 1.IVF; Stena, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI)

AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
    tulipan83, VV, sekundarni IVF/ICSI, trudilica za drugu bebu; žužy, VV, FET (nakon 3xIVF, 1xAIH); Viki88, Vg, 1.AIH

ON-GO 4/2014 ~~~~~~~~~~
    Ajvi, VV, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 2xIVF/ICSI); Arlena, VV, IVF (nakon 1xIVF, 1xFET);
    hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF, 1xFET); Iva28, 1. IVF/ICSI;
    KLARA31 , VV, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 1xIVF);Ledamo, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xFET);
    Marlen, VV, FET (nakon 11xIVF); NINA30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF);
    sretna 1506, KBC Split, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 3xIVF/ICSI);
    zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu);

05/2014: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); Strašna, VV, FET (nakon 2xAIH, 6xIVF, 2xFET); philipa, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF); nestrpljiva anka, Petrova, FET (nakon 2xIVF/ICSI); Anci272, VV, IVF (nakon 1xIVF) ; TinaH, VV, 1.AIH;
    06/2014: Šiškica, VV, IVF (nakon 1xIVF), trudilica za drugu bebu; bernica, Petrova, FET (nakon 3xIVF/ICSI); Ninchi_Zg, VV, FET (nakon 1xIVF)

Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
    aboni76, ajma, aleksandraj, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, Angely4you, antesa, Bananka, barkica, Bea, biska, BlueI, bmaric, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubekica, Cannisa, carrie2812, chris, ciklama1, cosmic, cvitka, cvjet, Cvitaa, *DJ*, ,Dalmašica, Darkica, dazler, dea84, Deamar, dim, dola, drama_queen, Dulcinea, edina, ELA28, Elena 85, florjan, Frćka, Gabi, Geja 41, geronimo, giga, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu/lolalita, hope, ina35, inada, inana, Inna28, inspire_me, ivana83, ivana979, ivica_k , ivka, jadro, JelTom, jo1974, kameleon, kata.klik, kika222, kiki30, kikolina, Kjara, kleopatra, kokos, koraljka, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, Lara86, laky, Leva, lion heart, lora82, luna2, ljube, ljubi, marta, MAJA14, majalina, MajaPOP, makajica , mala28, Mala Maja, malena2, MAMI 2 , *mare*, marincezg, Marnie, mateaaa28 , mativa, matty569, mayica01, meki, mg1975, milivoj73, mimadz , miny, Missixty, mona22, mostarka86, Mury, my_heart, Nellie, Nera29, NerdyD, neumorna, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina977, nirvana, Noemi, nova21, njanja1, osijek, PapigaCapo, PetraP, PinaColada, pinny, pirica, plavo oko, prag, pretorija, prima, Prozerpina, riba76, , roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sabu, Sadie, Samanta, sami_os, Sandra1971, sara10, sara38, sara69, serenity1, sissy75, skandy, slonica tonica, Smarta, Snekica, sos15, s_iva, špelkica, taca70, tajcigb, talia7, tamy79, tantolina, Tasha1981, Tena789, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikiica, tikki, tina1986, tina2005, tina_julija, tinika2, Tinkica, TrudyC, Vaki, Vali, valiana, Varnica, vatra86, vedre, vita22, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zdravka82, Zeena, zlo28, zoki28, Želim bebu

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bubi kapa dole za listu!

Jako lijepa lista, bas obecavajuca godina, s obzirom na slabe stimulacije.

Svim trudnicama velike cestitke!

A ostalima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure cestitam svima i svima nam zelim Zeljkinu Betu
    Meni je veceras stoperica a u subotu ujutro na 13 DC punkcija kod dr. R.

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Vise ne,mislim da nista od bebice pa da ne trosim uzalud,ako mi nalaz bude negativan dal odma ovaj mj. nastavljamo dalje. ,,ili?

geronimo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj mirelis prvotno napisa Vidi poruku
    Vise ne,mislim da nista od bebice pa da ne trosim uzalud,ako mi nalaz bude negativan dal odma ovaj mj. nastavljamo dalje. ,,ili?
    Meni uvijek dođu tri dana nakon šta am ih prestala piti...ko sat.Možda ti dođu svaki čas

geronimo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Joj danas 7dnt...luuuda sam a još cijeli tjedan preda mnom

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj mirelis prvotno napisa Vidi poruku
    terapija se nikad ne prestaje uzimati prije bete, ili barem testa!

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

update 12dt 3d beta 94,1
    ajmo rodina analitiko....

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Evo osmostanična mrvica je na sigurnom. Ekipa opet super kao i obično. Čak nam je ostao dr.Tomić odraditi transfere nakon dežurstva. kaže kako sam vam izvadio stanicu sada ću je lijepo vratiti.
    Ležale smo nas tri jedno 45 min i brbljale.
    Sretnooo i vama cure.

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Geronimo kad je beta?

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Pridružujem se čekalicama bete! Pozdrav svima! čestitke od srca curama sa lijepim vijestima, plusićima i lijepim betama!! I mi ćemo uskoro sve za vama.
    Danas obavljen moj prvi embriotransfer u Vg, jedna trodnevna osmostanična mrvica je na sigurnom. Sad se častim duphastonima, folacinom i andolom 100.
    Posljednje uređivanje od Krtica : 10.04.2014. at 15:42

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj geronimo prvotno napisa Vidi poruku
    Joj danas 7dnt...luuuda sam a još cijeli tjedan preda mnom
    Geronimo jel radiš ili si na bolovanju? ja ću si navući knjiga, filmova i sve žive gnjavati. Ako bude lijepo vrijeme i u šetnju

geronimo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Sretno Krtice

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

ne znam gdje mi nestade post, sve u svemu beta 94,2 12pt3d novu betu vadim sutra navecer, moj dragi doktor ne zeli da cekamo do ponedjeljka, pa kaze dodjite vi k meni sutra navecer u ordinaciju da vam je izvadim krv,
    za betu je rekao da je lijepa, a ja, ja sam trenutno tupa od tog stresa vise
    e sad, cekam rodin analiticki tim da kaze svoje misljenje

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Čestitke svim curkama na plusicima i velikim betama. Evo meni 1dpt...KAko vi provodite vrijeme? Vozite li se autom u ovom periodu cekanja, idete na kavice ili samo lezite, sjedite u kuci?

geronimo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Beta bi mi trebala biti slijedeći četvrtak i ovaj put ću čekati do kraja. Mislim jedino popišati test u utorak na 12 dnt jer imam doma jedan neiskorišteni.
    Radim nažalost jer nisam htjela na poslu ništa govoriti - ne znam kako bi reagirali. Odmarala sam par dana i počela raditi. Dogovorila sam doktora da mi napiše da imam virozu...

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Cure smijem li nastaviti piti i sada nakon transfera sa koenzimom q10, magnezijom i l-argininom?

geronimo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ja mislim da možeš...ja pijem šumeći magnezij...kažu da je dobar za trudnoću

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Ja sam pitala sestru u bolnici smijem li i dalje piti čaj od vrkute (dobar za jacanje endometrija) zbog utrica i rekla je da smijem...

"Vrkuta ili gospin plašt kako mu i samo ime kaže, odličan je za sve ženske tegobe. vrkuta liječi pojačani sekret, bolne menstruacije, koje i reguliše, a pospješuje i olakšava porođaj. Pomaže kako u klimakteričnim, tako i u pubertetskim smetnjama. Ipak, vrkuta se pokazala kao sjajan lijek protiv neplodnosti. Čaj od ove biljke jača zidove materice, omogućava lakše usađivanje ploda, a uz to štiti i od pobačaja. U tu svrhu koriste je žene koje su imale spontani pobačaj, nisku matericu ili nisko nose.

Za razliku od macine trave, nije gorka i može se piti tokom cijelog mjeseca bez obzira na menstruaciju i trudnoću. Mnoge žene su vrkutu pile zajedno sa macinom travom i postizale trudnoću već za mjesec dana."

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj saan prvotno napisa Vidi poruku
    Maybebaby od simptoma nista, sve je upucivalo na to da cu procuriti zato i jesam radila ranije test... Da sto prije vidim minus i da se pomirim kad ono plusic
    Ovo mi daje nade :D jer i dalje nemam nikakve simptome, cak se osjecam ispuhano, vise me ni prsa ne bole. Ovo mi je sve zbunjujuće, zadnji put u postupku nakon et cijelo vrijeme sam imala blago krvarenje pa je beta pokazivla trudnoću koja je završila brzo. Svaki put drugačije

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

nema me vise puno na forumu jer me mucnine ubijaju pa pokusavam ne mislit na T i izbjegavat teme vezane za nju....
    vama svima zelim sto prije pozitivne ishode i saljem trudnicke vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bubi, bravo za listu, corr: ja sam u Beti ostvarila trudnocu, ne u Pragu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

evo mene s ponovljenom betom i ona danas iznosi 3702...sad čekamo da vidimo šta imamo poslije Uskrsa...
    svim čekalicama koje čega držim fige

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

nada jako lijepa velika beta!

Aliki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Nada, divna beta!
    Čekalicama ~~~~~~~

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

čestitam na super beti!!!!!!
    Citiraj nada0007 prvotno napisa Vidi poruku
    evo mene s ponovljenom betom i ona danas iznosi 3702...sad čekamo da vidimo šta imamo poslije Uskrsa...
    svim čekalicama koje čega držim fige

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Bog zene moje... znaci, da javim. Moj 4. AIH nije uspio.
    Ako mi doktor ikad vise spomene AIH mislim da cu poludit.
    Sad...zvala sam kliniku da im javim da mi je danas 1dc i onda jos lipih vijesti. Dr ne radi sutra, prekosutra nedilja, u ponediljak sam vec 4dc tako da vjerojatno nista od ovog ciklusa. Ali, fala Bogu, ima vrimena...ufff...
    Jel mozda ko imao od vas nekakvu polustimulaciju s klomicima od 5dc (to san negdi citala) ,pa posli koji gonal..? (Znam da se vatam za slamku, ali eto...)
    Cestitke na uspjehu * da koga ne izostavim...
    A tuznicama veliki hag...

geronimo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj *sunisshining* prvotno napisa Vidi poruku
    Bog zene moje... znaci, da javim. Moj 4. AIH nije uspio.
    Ako mi doktor ikad vise spomene AIH mislim da cu poludit.
    Sad...zvala sam kliniku da im javim da mi je danas 1dc i onda jos lipih vijesti. Dr ne radi sutra, prekosutra nedilja, u ponediljak sam vec 4dc tako da vjerojatno nista od ovog ciklusa. Ali, fala Bogu, ima vrimena...ufff...
    Jel mozda ko imao od vas nekakvu polustimulaciju s klomicima od 5dc (to san negdi citala) ,pa posli koji gonal..? (Znam da se vatam za slamku, ali eto...)
    Cestitke na uspjehu * da koga ne izostavim...

A tuznicama veliki hag...
    Ja sam ti imala stimulaciju 5 dana klomifen dva dana po dvije ampule gonala i još dva dana po jedna ampula gonala...dobili smo 4 lijepe js od kojih su se 3 razvile. Dvije osmostanične su vratili a jedna šestostanična se prestala razvijati. Uglavnom sve je bilo uredno školski sad još čekam betu u četvrtak

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

sunisshining, i ja sam počela sa stimulacijom Klomifenima 5dc prošli IVF i dodali smo Menopur... Dobili smo 1JS, al ja sam i u dugom protokolu dobila 1JS, tako da ti nisam mjerilo što se toga tiče (imam inače 1 jajnik)

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Eto mene nema dugo....malo se odmarala pa sada u nove pobjede...u ponedjeljan idem po lijekove...malo ranije nego šta je dogovoreno jer dok.ide na godišnji..al nema veze...
    Radila sam sve nalaze ponovno i svi su uredni i zbog toga sam happy...
    Suprug i ja u zadnjih mjesec i pol pijemo čaj zdravac pa ćemo vidjeti jel kaj pomoglo..
    Svim curama držim fige za ugodne folikometrije,bezbolne punkcije,uspješne transfere i ogromne beturine....

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

mary sretno!!!! I nek bude uspjesno!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

sretno u novim dobitnim pobjedama!!!!!!!
    Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Eto mene nema dugo....malo se odmarala pa sada u nove pobjede...u ponedjeljan idem po lijekove...malo ranije nego šta je dogovoreno jer dok.ide na godišnji..al nema veze...
    Suprug i ja u zadnjih mjesec i pol pijemo čaj zdravac pa ćemo vidjeti jel kaj pomoglo..
    Svim curama držim fige za ugodne folikometrije,bezbolne punkcije,uspješne transfere i ogromne beturine....

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cureee
    Prije 2dana vraćena su mi 2 dvodnevna embrijica ,mrvice male... evo guramo 2.dpt . 14.4.moram primiti injekciju Decapeptyl-a . Iskusnije cure pitanje za vas- čemu ta injekcija? A betu vadim tek 26.4. !!!
    Kako ste mi vi?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Noemi, decapeptyl poslije transfera po nekima poboljsava implantaciju. Sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

evo, da vam se pridružim. u petak vraćena jedna trodnevna osmostanična mrvica i sad nestrpljivo čekamo...svima puno sreće, velike bete i školske trudnoće

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Curke,evo me 14dan nakon inseminacije
    ..jos nista od bilo kakvi simptoma ,osim bazalna mi jos uvijek 36,9..
    Prilicno visoka jel mi inace U ostalim ciklusima nije prelazila 36.6...
    Nema ni pms..sta da mislim,sutra cu test...

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

nada prekrasna beta!!!!! Sretno!!!! Čestitam od srca!!!
    Puno nas je čekalica! Neka nam zeko donese plusić i lijepu veeeeliku betu!!
    Nadjoh jako zanimljive informacije pa da podijelim s vama:

Nakon transfera zametka starog 3 dana događa se slijedeće:

1 dpt...zametak raste i razvija se
    2 dpt...zametak se razvija u blastocistu
    3 dpt...blastocista se izliježe iz omota
    4 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
    5 dpt...započinje imlantacija (ugnježdenje) i blastocista sve više tone u sluznicu
    6 dpt...proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice
    7 dpt... morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa
    8 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
    9 dpt...sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
    10 dpt... još više HCG-a se luči
    11 dpt...nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz urina

Nakon transfera zametka starog 5 dana događa se sljedeće:

0 dpt...zametak je u stadiju blastociste
    1 dpt...blastocista se izliježe iz svog omota
    2 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
    3 dpt...započinje implantacija (ugnježdenje) i blastocista polako tone u sluznicu
    4 dpt...implantacija se nastavlja kako morula sve dublje tone u sluznicu maternice
    5 dpt...morula se u potpunosti ugnijezdila u sluznicu i ima stanice placente i fetusa
    6 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
    7 dpt...više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
    8 dpt... više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
    9 dpt... nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz urina

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku

Draga Mary,nek je ovaj put sretno!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ljubilica čestitam na trudnoći...sad vidim u potpisu...baš mi je drago...
    Žužy hvala,i tebi neka je ovo zadii ali dobitni...
    Bubicazubica hvala i sretno...
    I svima drugima sretno i držim fige..

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kod mene od danas na cuvanju 2 mrvice, sad cekamo betu 25.4.....

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

bugaboo dragaaaa sretnoo!

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Meni nikako da krene... Blastice ipak nisu preživjele odmrzavanje. Ova stimulacija je neslavno završila, nismo stigli ni do transfera.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ufff Vaki, 2 su bile, zar ne? Koje si ti godiste i kakve su brojke otprilike kod muzevog sgrama? Jel to teza AT ili? Vidim da nije radjen ICSI, ako se dobro sjecam, ti si dobila dosta jajnih stanica, ali samo 2 blastice...

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Tako je, bile su dvije (od 6 + 7 nezrelih). Imam 33 god.
    Volumen - 1,5 mL
    Koncentracija - 15 mill/mL
    Pokretljivost - 32%
    Morfologija - 4%
    Vitalnost - 58%

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Da, nije to tako strasan sgram, a nit su tvoje godine visoke, a ocito geneticki materijal nije bio dobar - s obje strane. Zao mi je sto je tako ispalo, nadam se da ce ti iduca stimulacija donije vise, puno vise, srece.
    Jesi se dogovorila za iduci postupak?

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mislim da bi bio red da se i ja malo javim...

zapravo jako malo idem na komp., ali na tabletu sve redovito pratim, a s njega mi je nespretno pisati

mi smo danas 8+5, mučnine redovite, bez povraćanja, ali stalno onaj bljakasti okus u ustima
    prošli petak na pregledu mala srećica je bila 1,63 mm velika
    prošlu trudnoću sam bila nekako više bezbrižna nego sada, sad sam opreznija i više u strahu dali će sve proći ok :stara trudnica:

ovo zadnje vrijeme puno je novih trudnica, neka se tako nastavi i dalje

Svima odreda želim sve najbolje, da javljate samo lijepe novosti
    Onima koje nisu uspjele ovaj put, želim puno snage i upornosti za dalje,svakoj od vas doći će i vaših 5 minuta!

Bubekica, puno pohvala za listu( ja to nikad ne bi pohvatala )

Pusa!

Stranica 6 od 50 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •