Stranica 7 od 50 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj nada0007 prvotno napisa Vidi poruku
    evo mene s ponovljenom betom i ona danas iznosi 3702...sad čekamo da vidimo šta imamo poslije Uskrsa...
    svim čekalicama koje čega držim fige
    Nadooo, super beta

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Normi i klivija, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za mrvice i veliku betu

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Željka33, jesi ti vadila 2. betu?

pratim, ali nisam vidjela...ili sam previdjela

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Bubi - Hvala, draga! Nakon Uskrsa krećemo ponovo, no još ne znam koju ćemo terapiju koristiti.

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Vaki, draga, žao mi je, posebno zato što se cijeli taj postupak tako otegnuo, a rezultat nažalost nikakav. da što prije kreneš opet i da to bude ono pravo!
    Noemi , bugaboo, klivija, neka mrvice ostanu tamo gdje jesu još puno mjeseci.
    Svim trudnicama čestitke.

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj geronimo prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam ti imala stimulaciju 5 dana klomifen dva dana po dvije ampule gonala i još dva dana po jedna ampula gonala...dobili smo 4 lijepe js od kojih su se 3 razvile. Dvije osmostanične su vratili a jedna šestostanična se prestala razvijati. Uglavnom sve je bilo uredno školski sad još čekam betu u četvrtak
    i mima32 fala na odgovorima...znaci ipak postoji nacin...nista, nema druge nego u ponediljak potrazit dr-a i zahtjevat na sav glas...

svim curama puno puno sreće!!! i da vas sve sunce jako jako grije (oko srca)...
    Bubekica stvarno svaka čast na listi...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Joj curke drage pa nije to nikakva mudrost...

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Ajvi -

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Noemi prvotno napisa Vidi poruku
    bugaboo dragaaaa sretnoo!
    Hvala, i tebi isto

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj frodo prvotno napisa Vidi poruku
    Željka33, jesi ti vadila 2. betu?

pratim, ali nisam vidjela...ili sam previdjela

Vadila sam u utorak i bila je cca 4600, a sljedecu srijedu uzv

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Evo već je prošlo par dana Bila bojo . Kakva ti je beta sada. Želim ti sreću
    Citiraj bila_boja prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam gdje mi nestade post, sve u svemu beta 94,2 12pt3d novu betu vadim sutra navecer, moj dragi doktor ne zeli da cekamo do ponedjeljka, pa kaze dodjite vi k meni sutra navecer u ordinaciju da vam je izvadim krv,
    za betu je rekao da je lijepa, a ja, ja sam trenutno tupa od tog stresa vise
    e sad, cekam rodin analiticki tim da kaze svoje misljenje

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Cure koje ste to prošle može pomoć?? Što mogu očekivati na prvom razgovoru za MPO? Inače nadam mu se u početkom 5 mjeseca. Kada mogu očekivati prvi postupak? Hvala

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Saro na prvom razgovoru dr će vam reći ili dati popis svih nalaza koje morate obaviti. Ako ih imate već onda će vam predložiti ili aih ili možda prirodnjak. I aih i prirodni ivf može se odmah ići u sljedećem ciklusu ako imate su papirologiju. Za stimulirani u bolnicama postoji lista čekanja. Sve ovisi o vašim nalazima. Ti svakako pripremi listu pitanja, pitaj sve što te zanima, sve što ti nije jasno. Koju ste klimiku/bolnicu odabrali velika je stvar. Svatko od njih ima neki svoj redoslijed. Nadam se da sam bar malo pomogla s ovim tekstom. Sretnoooooo
    Posljednje uređivanje od Krtica : 13.04.2014. at 10:38

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala ti. Dali imaš neku preporuku za kliniku u Zg? Još samo moram obaviti rtg hsg, ostalo sve imam. Ja imam pcos,menge uredne ,hormoni uredni,osim progesterona malko je nizak. MM oligoasthenozoospermia. Mislim da je to za stimulirani?

Citiraj Krtica prvotno napisa Vidi poruku
    Saro na prvom razgovoru dr će vam reći ili dati popis svih nalaza koje morate obaviti. Ako ih imate već onda će vam predložiti ili aih ili možda prirodnjak. I aih i prirodni ivf može se odmah ići u sljedećem ciklusu ako imate su papirologiju. Za stimulirani u bolnicama postoji lista čekanja. Sve ovisi o vašim nalazima. Ti svakako pripremi listu pitanja, pitaj sve što te zanima, sve što ti nije jasno. Koju ste klimiku/bolnicu odabrali velika je stvar. Svatko od njih ima neki svoj redoslijed. Nadam se da sam bar malo pomogla s ovim tekstom. Sretnoooooo

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Moji dolikuli narasli do 10 i 11 mm i onda 2 dana niti makac

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

cure, hvala puno na podršci,
    viki 88 - ja sam imala identičnu situaciju i kod neuspješnog AIH-a i sada u IVF-u. Nisam regirala na klomifen, došli tako do 10 mm i ni makac. onda sam dobila siofor i za samo par dana smo došli do 18 mm. a sada nisam baš reagirala na gonal, pa mi je doktorica na kraju povećala dozu. folikuli su rasli puževom brzinom, ja sam već bila na rubu očaja jer sam mislila da do punkcije neću niti doći, ali eto, narasli na kraju, ali smo dobili samo 2 js, jedna je oplođena. puno sreće ti želim, nemoj se obeshrabriti.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj klivija prvotno napisa Vidi poruku
    cure, hvala puno na podršci,
    viki 88 - ja sam imala identičnu situaciju i kod neuspješnog AIH-a i sada u IVF-u. Nisam regirala na klomifen, došli tako do 10 mm i ni makac. onda sam dobila siofor i za samo par dana smo došli do 18 mm. a sada nisam baš reagirala na gonal, pa mi je doktorica na kraju povećala dozu. folikuli su rasli puževom brzinom, ja sam već bila na rubu očaja jer sam mislila da do punkcije neću niti doći, ali eto, narasli na kraju, ali smo dobili samo 2 js, jedna je oplođena. puno sreće ti želim, nemoj se obeshrabriti.
    Ma ja sam vec 2 mj na metforminu i evo prvi mj na klomifenu.. Danas me jako l. Jajnik boli ali samo na dodir onako kao da sam se jako lupila u njega pa boli! Neznam kaj je to!

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj Viki88 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ja sam vec 2 mj na metforminu i evo prvi mj na klomifenu.. Danas me jako l. Jajnik boli ali samo na dodir onako kao da sam se jako lupila u njega pa boli! Neznam kaj je to!
    Malo i desni ali lijevi vise

geronimo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Cure sa pozitivnom betom...kakve ste imale simptome i jeste li ih uopće imale? Ja evo 10dnt i sutra bi kao po svom ciklusu trebala dobiti. Neću i ako nisam trudna jer uzimam progesteron pa mi to ništa ne znači.
    Ja sam više luda od osluškivanja simptoma. Cice me bole već osam dana...onda mislim da prestaju pa me opet bole. Opipavam čelo ujutro i nisam vruća. Znam da to ne znaci nista jer sam bila trudna dva puta i simptomi su bili isti kao PMS ali dosta se toga više ni ne sjeća. Kakva su vaša iskustva. ja imam doma test i sve ga se mislim potrošiti sutra jer vi se realno trebalo već vidjeti a opet nije 100% siguran...Beta mi je preporučena u četvrtak iako je to 17 dana nakon punkcije/ovulacije i ne znam zašto tako kasno uvijek stave. Ako se nešto uhvatilo vidjelo bi se već i sada.

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Osim tog nekakvog filinga da sam u PMS-u, nikakvih drugih simptoma, cak se i grudi bile skroz ispuhale par dana pred betu. Jednom i temperaturu mjerila - bila 36,2. Jedino sto je odskakalo od uobicajenog je sto me oziljak od operacije cudno bockao i skakljao. A dosad ga nikad niti osjetila nisam, i to mi je bas bilo cudno i neobicno.
    Test sam napravila 9pt i bio je negativan, a 10pt je bio pozitivan, a rijec je o 3d embrijima. Sutra bi se to vec definitvno trebalo pokazati i kod tebe, malo su te dugo pustili da cekas betu, bar se meni cini tako. Ako mozes podnijet malo stresa, napravi ga. Meni je test manje stresan nego cekat betu. Anyway, good luck!!!!!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Geronimo a da testic ujutro napraviš?
    ja guram tek 3.dnt grrrrr vrijeme bas leti hahahah

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Geronimo koi dan su ti vratili? oprosti smuseni sam ,sigurno si vec pisala ranije...

geronimo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Transfer je bio 3.4 punkcija/ovulacija 31.3. Mislim da ću sutra napraviti test kad ga već imam doma li me trta...

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj geronimo prvotno napisa Vidi poruku
    Transfer je bio 3.4 punkcija/ovulacija 31.3. Mislim da ću sutra napraviti test kad ga već imam doma li me trta...
    ...mislim da bi se vec tribalo vidit... i drzim fige da je to to!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Geronimo sretno, nadam se da ce biti uranjeni Uskrsnji zeko

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure, imam istu zabrinutost kao geronimo, danas mi je 11 dpt. Transfer je bio 2. dan. Raditi kucni testili ne ili cekati petak za betu?? Simptome nemam nikakve, jedino me povremeno probode oko jajnika. Sutra bi mi trebao biti prvi dan ciklusa.

geronimo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ma napraviti ću sutra iako me hvata muka...koliko god želim što prije doznati toliko me strah negativnog rezultata.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

maybebaby i geronimo sve ovisi sto zelite postici testom, test nije nikakva garancija - bio pozitivan ili negativan. vecina testoca ce na 13-i dan od punkcije pokazati trudnocu ako je ima, ali kazem - vecina. a opet - moze i biti pozitivan test, pa mala beta kasnije i biokemijska. prirodni ciklus vam nema veze s ocekivanim danom m u stimulaciji. m dolazi 15-i dan od punkcije, ponekad ranije, ponekad uz spotting prije, a ponekad uopce ne dodje zbog progesterona koji uzimamo.

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Geronimo ja bi ti reporucila betu. Ja sam je vadila 11dnt iako je na otpusnom pisalo 14dnt. Isla sam samo da vidim nulu jer je pms bio jak od 5dnt,al eto iznenadilo me je

geronimo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ako test bude negativan svejedno ću vaditi betu ali 12dnt u utorak. Znam da test zna biti lažno negativan. Meni je bio u mojoj drugoj trudnoći a ono isti taj dan beta 700? Taj put sam vadila na 30 DC. Ta trudnoća nažalost je kasnije loše završila ali tek u 15 tjednu

PinaColada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Drage moje, evo da se tuspasim kao jos jedna betocekalica. Nakon prvog (neuspjelog) ET u 12. mjesecu prosle god, 11.4. je bio transfer odmrznutih embrica, te u PFC rekose 28.4. Beta.....huh....nadam se da ce biti pozitivna i da ce brzo proci dani do bete....pozz iz Praga!

geronimo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Evo radila test...negativan. Sutra vadim betu ali naravno da više nemam nikakve nade za ovaj ciklus. sad uopće ne znam kad ću dalje na postupak s obzirom da je Uskrs pred nama...

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Drage moje čestitke na velikim betama . Betočekalice sretnoooooo i navijam vam za velike bete! Ja dam danas radila test nažalost negativan 13dnt tako da sutra idem tek toliko vaditi betu i javim vam. Super ste sve i nastavite samo tako jedna drugu tjesiti puno nam to znači. Pusaa svima

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Cure, žao mi je zbog negativnih testića
    Svejedno, napravite i betu. Ne želim davati lažne nade (ne bih htjela ni da ih meni netko daje nakon negativnog testa) - nego neka bude sve po PS-u do kraja!

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj s_iva prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, žao mi je zbog negativnih testića
    Svejedno, napravite i betu. Ne želim davati lažne nade (ne bih htjela ni da ih meni netko daje nakon negativnog testa) - nego neka bude sve po PS-u do kraja!
    Da draga slazem se s tobom tako ce i biti

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Žao mi je zbog neg. testića cure..
    I potpis na gornji post,izvadite betu svakak..tko zna..

s_iva ,kak si nam ti?

PinaColada,nek je sretno!

Mene čeka FET preksutra,ako malac preživi odmrzivanje...uf.
    Posljednje uređivanje od žužy : 14.04.2014. at 12:43

geronimo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Evo i beta službeno negativna...

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Geronimo, žao mi je

Žužy

Meni bi u čet trebala biti aspiracija (kod dr L), ful stimulacija. Nemam baš puno folikula, ali eto, trudim se.....

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Bubekice, u kojoj si nam ti fazi?

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Geronimo jesi li javila u Vg? Šta oni kažu što dalje?

Pinacolada, žužy,s-iva

geronimo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

ma nisam jer mi je beta određena za četvrtak...javiti ću im sutra. Nemam pojma dali i je praksa ići odma sa novom stimulacijom. Ja se ne bi odmarala ispucala bi još ta dva puta koja imam a ako to ne upali bi odustala. Imam jedno dijete i ako nemože ne želim glavom ko zid. Mislim ne želim se još pomiriti da će biti jedino ali pomalo sam zbunjena zašto mi toliko treba kad sam dvije trudnoće prirodno ostvarila...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

geronimo stvarno mi je zao zbog negativne bete, znam da nije lako. Svi bi mi rado da nam netko da odgovore na pitanje koja imamo, no na zalost odgovora nema.
    Koliko ja znam nakon stimulacije se radi pauza do nove stimulacija, moze jedino IVF u prirodnom ciklusu.

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Geronimo ja sam isto imala dvije prirodne trudnoce i imam sina, a trebalo mi je sad 7 postupaka do poz. bete. Samo javi u Vg ja sam isto zvala ranije. Sretno dalje!

Aliki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Žao mi je za negativne testove i bete
    Nas čeka punkcija pa me zanima koju uputnicu i s kojom šifrom treba mm donijeti? Jer vidim da je napisano N46, a za spermiogram je uputna dijagnoza strilitas masculina. Nekako mi sumnjivo da je to dobro za postupak pa da ga znam na vrijeme poslati natrag po novu.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Zao mi je zbog neg beta odlucila sam ne raditi testic, cekat cu petak. Nakon citanja svih postova dobrih i losih iskustva, odlucila sam cekati... Ako bude neg ne znam bi li isla ponovno. Ovo je toliki stres.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Geronimo, kod vas se radi o sekundarnoj neplonosti. To stanje sekundarne neplodnosti, kada par već ima dijete/djecu, a ne može ponovno začeti i/ili imati dijete, prilično je često.

Ako bi se odlučila na nastavak liječenja, za stimulirani ciklus liste čekanja u našim klinikama dulje su od 6 mjeseci.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 14.04.2014. at 17:42

geronimo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Znam da se radi o sekundarnoj neplodnosti...provjeriti ću sa bolnicom dali je potrebno toliko čekati...

Aliki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Ponavljam pitanje... Šifra i ostalo za sg za ivf.

Citiraj Aliki prvotno napisa Vidi poruku
    Žao mi je za negativne testove i bete
    Nas čeka punkcija pa me zanima koju uputnicu i s kojom šifrom treba mm donijeti? Jer vidim da je napisano N46, a za spermiogram je uputna dijagnoza strilitas masculina. Nekako mi sumnjivo da je to dobro za postupak pa da ga znam na vrijeme poslati natrag po novu.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

I mom mm je isto bila ta šifra i dijagnoza i sve je bilo ok postupak odrađen

Citiraj Aliki prvotno napisa Vidi poruku
    Ponavljam pitanje... Šifra i ostalo za sg za ivf.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Kad si u postupku i muž daje uzorak ne treba ti zasebna uptnica .. sve ti to ide draga na tvoju za IVF/ISCI!!

druga priča je kad je riječ o kontoli sgrama!!

Stranica 7 od 50 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •