Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    Bubekice saljem zagrljaj!!! Znam da cete uspjeti!
    Mary123 a bemu misa, sad jos i to... Kolika je vrijednost nalaza? Pretpostavljam da je tsh povisen?
    Tsh mi je 3,39...Povišen je da...u utorak idem endokrinologu pa ćemo vidjeti...luda sam

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Tsh mi je 3,39...Povišen je da...u utorak idem endokrinologu pa ćemo vidjeti...luda sam
    Znam da se takav TSH smatra povisenim za trudnocu, ali ja sam u proslom dobitnom postupku imala isto takav i nitko nije spominjao da je to problem.

Drzim fige da ides u postupak iduci mjesec cim obavis sve sto su ti dr. savjetovali

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da se takav TSH smatra povisenim za trudnocu, ali ja sam u proslom dobitnom postupku imala isto takav i nitko nije spominjao da je to problem.

Drzim fige da ides u postupak iduci mjesec cim obavis sve sto su ti dr. savjetovali
    Ma luda sam više...vjerujte mi...Danas sam bila kod endokrinologa...nisam dobila nikakav konkretan odgovor...dobila sam terapiju i doktorica kaže da mi to nije veliki nalaz i da mogu slobodno u postupak...
    E sada...kaže da mi treba najmanje mjesec dana da bi tsh snizila..a ja njoj kazem kako da ja idem onda u postupak slijedeći mjesec i da objasnim doktoru u zagrebu da me pusti u postupak...a ona kaze da me mora pustit jer je nalaz u granici normale....ma luda sam šta više da mislim i kako dalje...sad mi je napisala i da napravim uzv štitnjače...a neznam šta sam danas onda radila tamo..mogla mi je odma napraviti...ma!!!
    Sutra zovem zagreb da vidim kaj će mi doktor reći....šta i kako dalje....
    Ako ne dobijem konkretan odgovor onda neću ni u postupak,niti ću piti terapiju i napraviti ću pauzu od godinu dana da se malo smirim...

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Pocni piti hormone i sok aronije, meni je u 2 tjedna spustio tsh inace ne bi mogla u postupak. Ujutro deci nataste! Za postupak tsh mora bit 0.8-2.2. Potpuno te razumojem uz sve jos i stitnjaca

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •