Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Jo i Pea cestitke!!!!
    S_iva drzi se!!!
    Bila sam jucer na drugom uzv,bebica je super..sad smo 8 tjedana...otvorilo mi trudnicku,pa sam se raspala od srece...ali jajnici su i dalje jako povecani,dr savjetuje mirovanje,imate li kakav savjet?

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj funky prvotno napisa Vidi poruku
    Jo i Pea cestitke!!!!
    S_iva drzi se!!!
    Bila sam jucer na drugom uzv,bebica je super..sad smo 8 tjedana...otvorilo mi trudnicku,pa sam se raspala od srece...ali jajnici su i dalje jako povecani,dr savjetuje mirovanje,imate li kakav savjet?
    i meni su na zadnjem pregledu sa skoro 8tt jajnici bili jos uvijek uvecani i rekli su da je posljedica stimulacije a na prvom UZV mi je dr rekao da odmaram i pijem puno tekucine. I jesam vise manje odmarala. Sad jajnike vise nit ne osjecam

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

HelloKitty ja isto mislim da uz tako minimalnu dozu Klomifena na mozes razviti hiper...meni su rekli da imam hiper tek nakon punkcije iako ja mislim da se to vidjelo i prije jer su mi jajnici bili krcati folikulima,a i osjecala sam mucnine,povracala sam i imala glavobolje te dobila par kila i sve to prije punkcije...

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    i meni su na zadnjem pregledu sa skoro 8tt jajnici bili jos uvijek uvecani i rekli su da je posljedica stimulacije a na prvom UZV mi je dr rekao da odmaram i pijem puno tekucine. I jesam vise manje odmarala. Sad jajnike vise nit ne osjecam
    Hvala cure,i vibre za sve,uvijek nesto cekamo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •