Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Cannisa čestitam na malom mišeku!!!

sjećamo se mi tebe

I hvala što si s nama podjelila svoju priču!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

jan@ dobrodosla! mozes napisati detalje o postupku, za listu? znaci u kojoj si klinici, koji je postupak po redu, kad vadis betu?

jan@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ovo mi je 2.IVF. Prvi je bio u prirodnom ciklusu,bila je 1 js koja se oplodila. 3.dan vracen 1 sedmostanični, beta 0.
    Ovaj postupak je bio stimulirani. 10 js oplodeno, vracena odlicna blastica i morula, od oatalih je jedna dosla do blastice i zamrznuta. Betu bi trebala vaditi 15.5.

jan@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ovo mi je 2.IVF. Prvi je bio u prirodnom ciklusu,bila je 1 js koja se oplodila. 3.dan vracen 1 sedmostanični, beta 0.
    Ovaj postupak je bio stimulirani. 10 js oplodeno, vracena odlicna blastica i morula, od oatalih je jedna dosla do blastice i zamrznuta. Betu bi trebala vaditi 15.5.

jan@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Citiraj jan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Moderator pustio isti post dva puta umjesto novog

jan@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Nekako mi je cudno s obzirom da sam ET imala u cetvrtak da je implantacija bila vec u sub rano ujutro.Je li to malo prebrzo bez obzira sto je blastica u pitanju?!Bol je bila kratkotrajna ali zbilja jaka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •