Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
Hvala svima na čestitkama , i još ću dodati da sam već danas na 4+1 bila i na UZV, i vidi se mala GV od 2,78mm ( samo sam se htjela uvjeriti da je u maternici...sad laganini dalje pozitivno),a evo i prvih mučnina kojima se jako, jako radujem.
Malo sam uzbuđena, pa nisam sve pohvatala, ali šaljem svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i trudničke prašine, da sve čim prije dođete u status trudnica !!!
Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
Cannisa,bravo za trudnocu i novi zivot
Jo1974,sretno do kraja ~~~~~~~~~~!!!
A sada cu ja nastaviti niz nestvarno bajkovitih prica: dakle,nakon 5,5 god.pohoda po ivf klinikama, 9 god.braka,dvije biok.trudnoce,jedne VMT,jednog missed.ab,izgubljena dva andjela u 22 t,hrpom dijagoza,izmedju ostalog bez 1 jajovoda...cekajuci svoj 13 ivf,s uputnicom u dzepu... docekala 27 dc betu 260,a danas 30 dc beta 1460!!!!Sok,nevjerica,sreca,strah....sve je tu u meni,ali vjerujem ako je Bog dao ovo cudo i odlucio se proslaviti u meni i po meni...da cu za Bozic grliti nasu cudesnu mrvu
Hvala mojoj dragoj bubekici sto me u cetvrtak nagovorila na test,jer mi je zbog fragmina bitno rano otkriti trudnocu kako bih mrvi priustila sto bolju cirkulaciju....ljubim vas sve!
Citiraj Cannisa prvotno napisa Vidi poruku
Drage moje, evo konačno da Vam se javim. Naime, prošla sam puno postupaka, više od 7 godina muke i patnje nizasto. Na forumu s vama sam bila svakodnevno i onda više nisam imala snage za pisanje, organiziranje kavica.....pomalo sam išla onoj izlaznoj strategiji, ali duboko u sebi sam ipak još imala neku trunku nekakve nade gdje sam sama sebi obećala da ću vam se ponovo javiti kad ostanem trudna....
Ali krenimo redom, nakon SD, dogovorila sam termin u PFC Prag, na SD sam se ioak upisala za lijekove i čekala......nakon toga šok rastava braka!
Znači sve moje nade su pale u vodu.....Počela sam raditi, i krenuo mi je život novim tokom, udala sam se ponovo i ostala trudna prirodno!!!!!!!
Mislila sam da nikakve šanse za to nema. Sada čekamo maloga dečkića koji dolazi sredinom srpnja ove godine.
Znam da vas tu ima puno novih, i da me se puno Vas i ne sjeća, ali sjećam se sebe i mojih početaka da su me ovakve priče znale jako radovati, davale su mi nadu i kad mi je bilo najteže. Želim Vam svima puno sreće i ne odustajte, nada uvijek postoji..........
Čestitke Cannisa i veliko hvala na priči koju si podijelila s nama! Želim ti uredan ostatk trudnoće...