Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mury čestitam od srca i želim školsku trudnoću, ajme koje veselje si donijela!!!
    Uspjela si izmamiti i suze... većina nas je pročitala stare postove, od početka, u ovo vrijeme što smo na forumu, od kad jesmo, kad i ne pišemo, kad smo i mi u nekoj od faza... prošle smo sa zakašnjenjem i vremenskim odmakom i tugu i sreću s curama ovdje na forumu, s tobom...nismo si nikad ništa rekle jer je to bilo prije...neke su isto sada trudne, a da ni neznaju da mislimo na njih i pratimo dali je sve uredu, a s nekima se kave sada piju i bebolinci nam se njihovi smiju...
    Želim ovo zadnje svima nama zajedno!

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Citiraj Frćka prvotno napisa Vidi poruku
    Mury čestitam od srca i želim školsku trudnoću, ajme koje veselje si donijela!!!
    Uspjela si izmamiti i suze... većina nas je pročitala stare postove, od početka, u ovo vrijeme što smo na forumu, od kad jesmo, kad i ne pišemo, kad smo i mi u nekoj od faza... prošle smo sa zakašnjenjem i vremenskim odmakom i tugu i sreću s curama ovdje na forumu, s tobom...nismo si nikad ništa rekle jer je to bilo prije...neke su isto sada trudne, a da ni neznaju da mislimo na njih i pratimo dali je sve uredu, a s nekima se kave sada piju i bebolinci nam se njihovi smiju...
    Na ovo veliki potpis! Svi mi u nekim fazama samo čitamo ali kao da se "znamo" sto godina. Draga Mury, jo1974, stena svima vam od srca želim sve po školski dalje!!! Mury ja sam išla rano na UZV (5+1) ali ti si me prešišala Bitno da je mrvica na pravom mjestu i nek samo raste.
    Svim trudnicama koje sam preskočila puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a čekalicama koječega i tužnicama puno strpljenja

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Drage moje, često vas čitam i napokon sam se odlučila i pridružiti.
    Sretna sam zbog svake kojoj uspije i tužna zbog svakog neuspjeha...
    Imam već curku dobivenu prirodno(ICSI nije uspio) i kako su mi ostale dvije blastice 02.05. sam imala kriotransfer.
    Mislila sam da se neću uzrujavati ako ne uspije i da me neće izluđivati čekanje, jer ipak imam već jedno čudo, ali...
    Stalno osluškujem svoje tijelo i tražim simptome... Jučer mi je bio 3 dnt i nisam imala bol u maternici već više grčenje lijevog jajnika, cike mekane. Danas mi se podriguje malo i nekako mi je čudan okus u ustima, i imam osjećaj da ću procuriti.
    Neznam da li sam umislila sve to? Neznam ni zašto i kako sam iz faze biti će volja Božja došla u fazu plače mi se, jer šta ako mi ne uspije??? I još jedan simptom, promjene raspoloženja, sad sam trenutno cendro

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj izluđena prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, često vas čitam i napokon sam se odlučila i pridružiti.
    Sretna sam zbog svake kojoj uspije i tužna zbog svakog neuspjeha...
    Imam već curku dobivenu prirodno(ICSI nije uspio) i kako su mi ostale dvije blastice 02.05. sam imala kriotransfer.
    Mislila sam da se neću uzrujavati ako ne uspije i da me neće izluđivati čekanje, jer ipak imam već jedno čudo, ali...
    Stalno osluškujem svoje tijelo i tražim simptome... Jučer mi je bio 3 dnt i nisam imala bol u maternici već više grčenje lijevog jajnika, cike mekane. Danas mi se podriguje malo i nekako mi je čudan okus u ustima, i imam osjećaj da ću procuriti.
    Neznam da li sam umislila sve to? Neznam ni zašto i kako sam iz faze biti će volja Božja došla u fazu plače mi se, jer šta ako mi ne uspije??? I još jedan simptom, promjene raspoloženja, sad sam trenutno cendro
    Izluđena, sve su to simptomi i nesimptomi. Svaki put nakon ET sam imala SVE simptome, kad nisam imala ništa pitala sam se zašto ih nemam. I podrigivanje, i želja za slatkim, za jagodama u 11mj., krempitama koje sam tjerala muža da ih ide kupiti i kad je donio dvije bijesno sam ga pogledala u smislu da ti ne padne napamet da mi jednu uzmeš, i probadanja 4-5dnt, izostanak menge, sise prave za naslovnicu Playb**, o raspoloženjima ni ne želim... Još nisam trudna. A ima cura koje nisu imale nijedan simptom a prokucala su 2 srčeka. Tako da... odmaraj mozak koliko je to moguće! Sretno!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Frćka prvotno napisa Vidi poruku

Kako je to naša Frćkica lijepo sve napisala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •