Mury draga čestitam odNakon svega što ste prošli ti i tm, ovo je najljepši Božji dar! Uživajte i veselite se malom božićnom smotuljku!
I svim drugim curama ~~~~~~~~~~~~ da što skorije postanete trbušaste!
Mury stalno sam citala tvoj status i nikako se nisam mogla nacuditi kroz sto sve covjek mora proci...ovo je divno za vidjeti i od srca ti zelim veliku srecu do kraja![]()
Drage moje!
Jutros smo bili na prvom UZV na 5+5tt. kuca nam 1 SRCEEEEE!!! Ovu sreću tesko je riječima opisati....))
I ovo srce je bio mali dvodnevni !!(bila su 2 dvodnevna i evo jedan kuca)
Noemi, bravo za srčeko! Uživaj sa svojom malom mrvicom!
Bravo Noemi, sada laganini dalje do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
A ja sam kao pijana, pijem utriće jer me strah infekcije, pa me mantaju po cijeli dan, a miline, koja nirvana,samo spavam pa nemam vremena misliti na ružno i negativno
![]()
vidim da je ovdje jako veselo pa sam i ja došla počestitati!
Mury, Jo1974, Cannisa![]()
Izluđena, sve su to simptomi i nesimptomi. Svaki put nakon ET sam imala SVE simptome, kad nisam imala ništa pitala sam se zašto ih nemam. I podrigivanje, i želja za slatkim, za jagodama u 11mj., krempitama koje sam tjerala muža da ih ide kupiti i kad je donio dvije bijesno sam ga pogledala u smislu da ti ne padne napamet da mi jednu uzmeš, i probadanja 4-5dnt, izostanak menge, sise prave za naslovnicu Playb**, o raspoloženjima ni ne želim... Još nisam trudna. A ima cura koje nisu imale nijedan simptom a prokucala su 2 srčeka. Tako da... odmaraj mozak koliko je to moguće! Sretno!
Murycestitke!
Ostalim curama takodjer: jo, cannisa i sve ostale koje nisam polovila
![]()
I puno ~~~~~~~~ ostalima
Kako je lijepo citati fine vijesti..Nekako dok sam bilaa u zadnjem postupku, sve je bilo toliko depresivno,samo su lose vijesti stizale...neka se ovaj trend nastaviSvima vam saljem puno pozdrava,srece i snage
Cestitke svim sretnicama
![]()
bok cure! evo i mene tu! vidim da ste ovdje bolje aktivne nego na drugoj str.! pa reko ajde da se i ja pridružim i čestitam svima koje imaju prekrasne bete i mala srčeka kraj svojeg srca! <3 Sretno naravno i ostalima u kojoj god fazi bile! ja sam svoju dozu klomića popila ..bila jučer na pregledu..opet u četvrtak i još uvijek neznam na kakav postupak idemjoj ,joj! al kakav god da bude ja sam spremna,makar se nadam da će se ipak odlučit za ivf zbog moje neprohodnosti! i jedva čekam!! velika pusa svima!!
Varnice, nadam se da ti je punkcija prošla dobro. Ti si u Petrovoj?
Mury čestitam![]()
koje veselje ~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje,sve školski!!
svim ostalim novim trudnicama i kucajućim srdašcima želim također puno sreće za dalje,
m@tt,loly,jo,cannisa,noemi ~~~~~~~~~~~~~~~~
cure koje ste u postupcima ~~~~~~~~~~~~~da nastavite niz sretnih vijesti!!!
anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni!!
Svim tužnicama big hug!![]()
Draga Mury, presretna sam!!! Sad samo hrabro dalje... Daješ mi nadu
Jo,cannisa, noemi bravo žene!!! Ovo je sjajan početak mjeseca~~~~~~ nek se samo nastavi ovako!!! Sretno svima!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posljednje uređivanje od kika222 : 06.05.2014. at 20:17
Mury, Noemi čestitam!!!! Želim vam sve najbolje!
Prekrasne vijesti!! Cureeee čestitam vam od srca!
Mury skidam kapu do poda. Bravo, bravo, bravo!! Nek vas sreća prati od sada i nadalje! Ti si nam svima velia, velika nada da se trud i samo velika hrabrost isplati. Daješ nam najveći vjetar u leđa!!![]()
![]()
Mury,
sad tek vidim vijesti!
Nisam u poslednje vrijeme često na forumu,pa malo kasnim sa čestitkama, ali za ovako nešto lijepo nikad nije kasno, zar ne?
Čestitam mila, nek sve bude školski!
Nisam cesto tu al skicnem.. Mury cestitke od srca i da sve bude skolski!!!
I ostalim curkama cestitke na betama, sretno na punkcijama i transferima i neka vam stimulacije donesu puno lijepih stanica!!
Puno vibrica i prasine za sve u postupcima da se cim prije veselimo i vasem uspjehu...
skroz sam luda!!plakala sam na tvoju negativnu betu i sad opet plačem,ali od sreće!!!!SRETNO SRETNO OD SVEGA SRCA
Cure moje, koji sam ja cendro...
Jučer sam bila kod doktorice i pita me da li sam bila na transferu i ja kažem da jesam i kako nemam baš puno simptoma i briznem u plač kao neki luđak. Bilo mi je neugodno. Kaže mi ona, samo plači, imaš pravo plakati, a da me utješi kaže pa imaš već jedno dijete... Nije ona mislila ništa loše, ima cura koje nažalost još čekaju na svoje prvo, ali ja sam se odmah sjetila svoje curke koja me već 2 godine moli za bracu ili seku...
Danas mi je tek 5dnt. Betu bi trebala vaditi tek 12.05., a menga mi po mom kalendaru treba doci 11.05.
Mislim da ću procuriti prije bete![]()
Čestitke curama i želim vam dosadnu i školsku trudnocu![]()
Nisam često na forumu ali me posebno razveselila vijest da je naša Mury trudna, čestitam draga i da se grliš sa svojom bebicom za Božić,
Jo1974 i tebi čestitam, sjećam te se još sa VV a bilo je to davno , nek ti bude sretno do kraja
Svim trudnicama također želim sreću, a onima koje to još nisu da što brže dočekaju trudnoću, puse svima
Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 07.05.2014. at 10:41
11DC 2 folikula 17mm. Endo 8.5mm
Veceras u 20h stoperica, a u petak ujutro AIH.
Varnica, HelloKitty držim vam fige![]()
Varnice,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što bolji rezultat!
HelloKitty ,znači ostali ste samo na klomifenima.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Mury čestitam od srca. Od kad sam na forumu pratim te i divim se tvojoj hrabrosti i ustrajnosti. Zaslužila si svu sreću svijeta i želim ti da sve bude školski do kraja.
Varnice,HelloKitty,izluđena,geronimo ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Noemi čestitke za srčeko!
Cannisa čestitke na trudnoći!
Za sve koje trebaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ako sam koga zaboravila nije namjerno
Sutra je uzv i ja umirem od straha. Ne znam dal je i drugima tako,ali svaki put prije uzv sam tako živčana i nervozna,a kad uđem u čekaonicu srce mi hoće van iskočiti. Krvarenja više nije bilo i nadam se da se druga mrvica hrabro drži!
Sretno sutra Arianm...samo se opusti i uživaj u trudnoći....![]()
ARIANM čestitam na bebici i želim ti da sve bude školski i ok.
Vjerujem ti da si nervozna, i ja bi bila...
Drži se i misli pozitivno![]()
ARIANM sretno sutra. Potpuno te razumijem. Ja idem u poedjeljak. Zadnji UZV e bio 31.3. i sad jedva cekam. Uzbudjena, srce lupa. Tlak ce mi skocit vec znam a ne bi trebao al nikako si ne mogu pomoc. Javi svakako kako je bilo
Arianm poznat scenarijsa svakim ulaskom u bolnicu. Idem prvo pravac wc pa dalje
Jucer na UZV sam pitala da li je beba jos uvijek tu.... Kad ce proci taj strah i napetost?
Posljednje uređivanje od ljubilica : 07.05.2014. at 15:13
I ja se pitam isto,kada ce proci taj strah i kada cu se moci opustiti i uzivati u trudnoci?
Mislim da ce nas strah sad zauvijek pratit. Uvijek za nesto. U trudnoci i nakon trudnoce i kad klinci narastu. Bar imam takav osjecaj da cemo stalno strahovat zbog necega...
Mury draga čestitam ti i ovdježelim ti urednu, veselu i bezbrižnu trudnoću
![]()
Danas mi biologica nije htjela ništa reći, samo da nazovem sutra... Zadnja dva puta su mi taj prvi dan rekli da su se stanice podijelile, a danas ovo. Ne znam kaj da mislim...:/
Svim novim trudnicama iskrene čestitke i sretno do kraja.
Mury i Jo1974 posebno sam sretna zbog vas
Tužnice, zagrljaj i vibram da ne odustanete bez borbe
Dogodi se ponekad da dan nakon oplodnje pogledaju i ne mogu reci jesu li jajne stanice oplodjene ili ne, takva je prijelazna faza. Bilo je puno slucajeva ovdje, a imam i ja iskustvo, od 4 jajne stanice, na kraju su se 2 oplodile (jedna se podijelila), ali kad sam zvala lab rekli su mi da nisu sigurni jel se ijedna oplodila.
Varnica sretno!![]()
Evo da se i ja javim..danas bila na brdu 9dc najveci folikul na desnom jajniku 12mm,kaze doktorica da je zadovoljna i da drugi nisu ni bitni,a endometrij super,u subotu opet idem ali kaze po svemu kak je sad misli da je u ponedeljak AIH..jeeeeee al u subotu cemo znati sve tocno![]()
Varnica vidim na drugoj temi da iza sebe imas 2 biokemijske i 1 missed ab, jeste radili imunoloske pretrage?