Stranica 23 od 50 PrviPrvi ... 13212223242533 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Varnica vidim na drugoj temi da iza sebe imas 2 biokemijske i 1 missed ab, jeste radili imunoloske pretrage?
    Stavila sam sad u potpis.
    Ne, nismo radili imunološke jer me ne žele poslati. Iza sebe imam 1 lpsc i 2 histeroskopije (septum), pretrage na trombofiliju (homozigot u PAI 1 i MTHFR- drugi IVF bio s fraxiparinom, nije pomoglo), kariograme (u redu), hormoni štitnjače (TSH oko 2,5 pa sam na Eutyroxu da bude ispod 2).

Sent from my PAP5430 using Tapatalk

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Varnice, ja sam imala punkciju kad i ti, ali ih uopće nisam zvala (nekako mi je lakše živjeti u neznanju). Nemoj se sekirati, sve ćeš saznati na vrijeme...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

pa dobro, ne vidim sto bi jos mogli (?), buduci si vec na terapiji za pai i mthfr...

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Fraxiparin smo probali na prvom postupku i nije pomogao. Na drugom nismo uopće.
    Vjerujem da postoji još pretraga koje bi mogla napraviti, ali iskreno ni neda mi se više istraživati.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Večer cure, imam pitanje. Interesira me koliko od vas je išlo u 12. tjednu na kombinirani probir i koliko je to uopće potrebno? Razmišljamo da odemo u polikliniku Harni.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ja sam odbila kombinirani... Radi se u 12 tt kako bi se u slučaju lošeg nalaza moglo stići napraviti pobačaj a znala sam da mi to osobno uopće nije opcija pa sam odlučila niti ne ići na taj pregled... U biti sam dogovorila sa dr da kad bude radila uzv ako nuhalni nabor bude ok i sve ostalo po ps-u da neću kp.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

m@tt, ako idete na kombinirani, toplo preporučujem da uzv napravite kod nekog iskusnog ultrasoničara (moja preporuka je dr. Kos) i onda s nalazima uzv-a na vađenje krvi u Vinogradsku. u Breyeru je bila masa pogrešaka (znam čak nekoliko primjera iz bliskog kruga ljudi), a Vg je ipak najiskusnija po tom pitanju.

geronimo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ja mislim da nije loše napraviti probir.Nije istina da te ako su nalazi loši šalju na pobačaj već ti preporučuju amniocintezu jer je ona vjerodostojnija. U svakom slučaju psihički se pripremiš u slučaju lošeg nalaza...

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

I mene zanima taj kp,ja sutra ulazim u 7.tj. pa ni sama ne znam jel da idem ili ne...

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Večer cure, imam pitanje. Interesira me koliko od vas je išlo u 12. tjednu na kombinirani probir i koliko je to uopće potrebno? Razmišljamo da odemo u polikliniku Harni.
    m@tt radije idite dr.Kosu u Ginekos ako ste odlucili privatno. Znam za par gafova od doticne doktorice vezano za mjerenje NN, jedan od njih moja sestricna.
    Ja bi trebala slijedeci tjedan odluciti dal cu ici ili ne. Al ja idem u Petrovu gdje i vodim trudnocu, a krv bi onda vadila u Breyeru

jan@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Cure,da se javim.Danas 6 dnt.Bila sam jucer na pregledu zbog hipera.Sve je u redu,jajnici nisu povecani.Dr.kaze da nema naznake niti najmanjem krvarenju.Jucer sam bas imala postenu vrtoglavicu.Danas su me cicke pocele malo vise bolit i tu i tamo me bocne dolje a drugo nista.Svima šaljem ~~~~~~~~~~~

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    m@tt, ako idete na kombinirani, toplo preporučujem da uzv napravite kod nekog iskusnog ultrasoničara (moja preporuka je dr. Kos) i onda s nalazima uzv-a na vađenje krvi u Vinogradsku. u Breyeru je bila masa pogrešaka (znam čak nekoliko primjera iz bliskog kruga ljudi), a Vg je ipak najiskusnija po tom pitanju.
    U Ginekosu se moze i krv izvaditi. Jedino neznam gdje oni salju na analizu. Ako je UZV i vadjenje krvi ujutro, nalaz je isti dan. 900kn

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ljubilice, i ja znam za gaf doktorice vezano uz mjerenje nuhalnog i isto ne bih kod nje. a čini mi se da imamo i primjer među forumašicama - javit će se već... zbilja je bitno da nuhalni mjeri stručnjak za to. a ako i Kos šalje u Breyer, da se dogovoriti da se kod njega napravi samo uzv - tako bih ja.
    a zašto i ti ne bi vadila krv u Vg ako ideš? samo dođeš s uzv nalazom. za Breyer stvarno znam za prekonekoliko gafova - jednoj su osobi čak 2 puta napravili bespotrebnu paniku i pritom bili poprilično bezobrazni (dok nisu saznali da je novinarka i ukakili se jer im se zaprijetila pa se ispričavali i vratili lovu - prvi put joj poslali tuđi nalaz i to ne kombiniranog nego tumorskih markera koji su bili povišeni, a s drugom bebom joj poslali krivi nalaz kombiniranog s izrazito visokim rizikom za Down, da bi nakon 3 dana samo poslali mail da zanemari prethodni nalaz jer je ovaj novi (koji je bio uredan) njezin. bez slovca isprike, a ljudi 3 dana umirali od straha i već dogovorili amnio).

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

M@tt ja idem u ponedjeljak u BetaPlus na kombinirani. Kednostavno da znam. Bez obzira na nalaz ne namjeravam ni na amnio a niti pobaciti. Ali jednostavno zelim znati

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    m@tt radije idite dr.Kosu u Ginekos ako ste odlucili privatno.
    Potpis

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    U Ginekosu se moze i krv izvaditi. Jedino neznam gdje oni salju na analizu. Ako je UZV i vadjenje krvi ujutro, nalaz je isti dan. 900kn
    Idemo onda u Ginekos kad vidim da svi preporučate njih. Hvala

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ništa od ovog postupka. :'-(

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Zao mi je

ninanina35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Bok drage moje! Eto ja se vracam doma sa ljepim folikulom na lijevoj strani(neprohodnoj)i sa stopericom za danas navecer i u subotu na inseminaciju...da dobro ste procitale..inseminaciju..doktorica je bila i ona bude i u subotu...nije mi jasno zakaj AIH..i sad sam ljuta na samu sebe jer nisam pitala ama bas nista! Zablokirala sam totalno! I kaj sad? Da ju pitam nesto u subotu? Nema nikakve sanse da se predomisli?

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ninanina, kako AIH, a jajovod sa te strane neprohodan? Je li to jedini folikul?

Varnica, žao mi je, grlim!

Matt, što se kombiniranog tiče - sve ovisi o tome koliko vam ta informacija znači. Zašto ne? Najčešće je nalaz uredan.

ninanina35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Spomenula je samo taj jedan! Ma neznam bas sam jadna i velim jako jako ljuta na sebe!!! Inace pricam ,pitam ko luda al danas blokada!

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Varnica, žao mi je. Drži se....

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Idemo onda u Ginekos kad vidim da svi preporučate njih. Hvala
    Ja bila kod njih i toplo preporučam. Jedino što šalju nalaze u Breyer ako kod njih vadite krv. Nama ispalo u redu. Sveukupni "doživljaj" 900 kn. I obavezno tražite dvd, ja sam se vraćala po njega jer mi je zaboravio dati.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj piki prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bila kod njih i toplo preporučam. Jedino što šalju nalaze u Breyer ako kod njih vadite krv. Nama ispalo u redu. Sveukupni "doživljaj" 900 kn. I obavezno tražite dvd, ja sam se vraćala po njega jer mi je zaboravio dati.
    Kakav dvd? Šta če biti na njemu?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

pa snimka bebe

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Kakav dvd? Šta če biti na njemu?
    Biti će vaša beba. Meni je to najbolji dvd koji sam u trudnoći dobila. Vidi se cijela bebica, naša na tom dvd-u maše ručicama, štuca, miče nogice. Vrlo je živahna.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Lotta81 prvotno napisa Vidi poruku
    Biti će vaša beba. Meni je to najbolji dvd koji sam u trudnoći dobila. Vidi se cijela bebica, naša na tom dvd-u maše ručicama, štuca, miče nogice. Vrlo je živahna.
    u 12-tom tjednu da maše ručicama???

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

u 12-tom tjednu da maše ručicama???
    Koliko god bilo nevjerojatno (a i meni je bilo) beba je tad vrlo živahna.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Lotta81 prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko god bilo nevjerojatno (a i meni je bilo) beba je tad vrlo živahna.
    Ajme supeeeeeeer. Onda obavezno hoćemo dvd...

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pa da tad vec naveliko mase. Ja obavezno vaki tjedan kad punim tt procitma ono zrudnoca iz tjedna u tjedan za taj tjedan. Da znam sto se dogadja sve taj tjedan. U Beti je kombinirani 600kn. Ja idem tamo jer i inace idem tom dr. Nisam ni znala za Ginekos

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Curke moje, nestrpljiva sam. Ja bi već sutra radila test, a tek će mi biti 7dnt.
    Da bar imam neke simptome pa da me to tješi. Bojim se neuspjeha.
    Kako se vi nosite s čekanjem? Ja sam jako nervozna...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

izluđena mozes napraviti neki osjetljivi test sutra s prvim jutarnjim urinom, trebao bi pokazati. preporucam gravignost mini.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

I mislila sam da bi mogao. U pitanju su blastice, a i vještica bi trebala stici za vikend.
    NADAM se da neće

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

menstruacija cesto ne dodje pod lijekovima, a i ako dodje, obicno to ne bude na dan po kalendaru, nego 15-i dan od punkcije, tj. tebi 10-i dan od FET-a.
    Posljednje uređivanje od bubekica : 08.05.2014. at 16:30

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Evo mene sa uzv i hvala Bogu dragome sve je u redu. Srce uredno kuca,mjere odgovaraju 10+6 a mi smo danas 10+4,crl mi nije zapisao,a ja sam od uzbuđenja zaboravila koliko je rekao. Nazalost njegov 3D uzv je pokvaren tako da íma neki stari pa idem u polikliniku Sunce da mi izmjere nn.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

ARIANM drago mi je da je sve ok. Probaj se opustiti i uzivati.

bubekica od lijekova koristim samo crinone gel.

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Varnice, baš mi je žao...
    Ja sam ovaj put imala više sreće. Dobili smo 6 jajnih stanica, sve su se oplodile. 5 ih je odličnih, a 1 osrednja (nju su iksali? Nemam pojma što to znači). 4 su zamrzli, a 2 su kod mene na čuvanju.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

izluđena i tocno crinone moze odgoditi menstruaciju, on je progesteron.
    Vaki ICSI - znaci da su spermij injektirali u jajnu stanicu.

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Aha! Znači da je na ostalih 5 rađen IVF. Sad mi je jasnije, tnx!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

To Vaki ,sad ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i nazad!

ARIANM ,

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Vaki, vraceni su to dvodnevni embriji? Kakve kvalitete? Ostali su smrznuti na dan transfera ili su ih pustili da vide kako ce se dalje razvijati? Cini mi se da VV sve cesce ima praksu smrzavanja dvodnevnih embrija, to nije najsretnije rjesenje, blago receno...

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

i onda kad I ja sam bio embrij i U ime obitelji u svrhu plašenja puka nemoralnim MPO-om izbace brojku od neznamkoliko tisuća smrznutih embrija, svi se čudom čude. naši embriolozi i dr-i bi stvarno trebali mućnut glavom.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

...ili na VV-u znaju nešto što mi ne znamo pa zbog toga sve češće zamrzivaju dvodnevne embrije.Istina da sve rijeđe se čeka 5.dan za kriopohranu,neovisno o broju dobivenih oplođenih js.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    i onda kad I ja sam bio embrij i U ime obitelji u svrhu plašenja puka nemoralnim MPO-om izbace brojku od neznamkoliko tisuća smrznutih embrija, svi se čudom čude. naši embriolozi i dr-i bi stvarno trebali mućnut glavom.
    X

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

To sam ih i ja pitala pa su rekli da je peti dan u nedjelju, a oni tada ne rade pa nema smisla čekati. 5 ih je dobilo peticu, a jedan trojku. Pretpostavljala sam da ćemo čekati subotu, ali šipak.
    Žuži
    Posljednje uređivanje od Vaki : 08.05.2014. at 19:07

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

pa ako je 5. dan u nedjelju, u subotu je 4. - bolje onda tada zamrznuti. najveći broj embrija stane s razvojem na prijelazu 3./4. dan. i onda ranijim zamrzavanjem zapravo pohranjuju masu neperspektivnih koji ionako ne bi rezultirali trudnoćom. i onda oni koji nam baš ne žele dobro imaju fine brojčice s kojima mogu baratati. baš zbog takve prakse klinika su i imali materijala za razmahivati se smrznutom djecom u frižiderima. grrrrrrrrrr, što me ljute! i to i naše klinike i ovi embrijevci!

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Arianm
    Posljednje uređivanje od Stena : 08.05.2014. at 20:22

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Vaki ~~~~~~~~~~~~~da se merve ugnjezde!!!
    Arianm bravo za bebu ,a sad laganini opusteno...
    A moj slijedeci uzv tek 20.5, aaaaaaaaaa,tko ce to docekat,odjednom mi dani usporili
    Svima puno ~~~~~~~~~~~~ da nam cim prije postanete trbusaste!!!

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Napravila sam test i -. Neznam bi li se nadala da sam ga možda napravila prerano ili da prihvatim da nije uspjelo. Simptoma nemam...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Do bete ima mjesta za nadanje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •