Hvala ti bubekica što me tješiš![]()
Hvala ti bubekica što me tješiš![]()
Cure, zahvaljujuci mom nestrpljenju nisam izdrzala...8 dnt test pozitivan.
Da li radit jos jedan,vadit betu????
jan@, čestitke![]()
jan@ čestitam!!!!!!
Mury, Jan@ i ostale trudnice - da bude sve savršeno u trudnoći
Izluđena - da se pozitivno iznenadiš
Betočekalice![]()
Bok cure, imam par pitanja za vas koje imate iskustva i vase misljenje...
Imam 22 g iza mene je ivf uz stimulaciju klomifenom, dobila sam 11 js, od toga 3 blastociste koje su zamrznuli ker sam usla u hiper.... Sto mislite ima li nade za 6 mj u transfer i kakav + ??
Inace ja pco?? I mm asteno
Evo mene sa 2. AIH-a... 23.05. vadim betu.
Vidjela sam spermice pod mikroskopom, pokazala mi dr.Dr zadovoljna sa svim. Nadamo se pozitivnoj beti za 15 dana.
Posljednje uređivanje od HelloKitty : 09.05.2014. at 13:36
Sretno hello kity i jan za plusić .
i svim ostalima u kojoj god da ste fazi samo naprijed.
HK,nek se dečki lijepo podruže sa gospođicom jajnom stanicom (ili dvije)!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Jan@ cestitke, Kitty i sve cekalice sretno!!
pozz cure
evo da se malo pojadamsutra punkcija i umirem od straha, kaze da imam puno folikula (puno?!? šta to znači uopće), najavljena moguća odgoda transfera zbog toga a ja sva jadna, odlučila sam kumit i molit da mi vrate jednog (ako se oplode , naravno)
svima nama puuuuno puuuno ~~~~~~~~~~~~~~
Arlena, sretno i ne brini, prezivjet ces
Kakvu si stimulaciju primala?
he he nadam se
puregone , prvo 150 pa onda smanjio na 100 i orgalutran 3 dana , štoperica dekapeptil. znam da trebam bit sretna jer ćemo imat onda šta i za zamrznut al ono... umiremskužila sam i sama da je to drugačije nego na gonalima (pritisak ,bolovi)
zadnji put sam imala 9 jajnih stanica -to mi je bilo ono uvau, a šta je dr sad mislila pod tim "puno", bolje da mi nije ništa rekla, blaženo neznanje![]()
A mozda doktorica samo panicari vise od doktora
Sretno!
Sutra će biti veselo na brdu. Ja sam čini mi se bila sedma na popisu za punkciju, a mislim da ih je bilo još iza mene.
Arlena, čini mi se da je pred koji mjesec netko imao sličnu situaciju kao ti, puno folikula, doktorica bi odgodila et, ali je cura inzistirala jer se dobro osjećala pa je onda ipak bio transfer.
Arlena, ja sam samo na klomifenu, ima 3 - 4 folikula pa ćemo vidjeti što ima u njima. Samo da ne pobjegnu. (Danas me stalno nešto žiga pa svaki put pomislim - nije valjda sad puko folikul!)
Vaki,![]()
Hvala vaki
Ajvi,ma kakvi puknut,to ce sutra doktorica ispunktirat jajne stanice pa ces dobit malu bebu tamo za nekih 9 mjeseci
A sad za stvarno:sta zbilja mogu puknut? Pa jel stoperica ne "zadrzi" do zaboravila sam koliko sati?
Stoperica ne sprecava pucanje folikula, njena uloga je poticanje zavrsnog sazrijevanja folikula/jajnih stanica. Supresija je ta koja sprecava pucanje folikula (npr cetrotide).
Cure koje ste danas na punkcijama: Ajvi, arlena, Sara10 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da punkcije budu što manje bolne i da dobijete puno lijepih jajašaca, embrijića i na kraju male slatke bebice
Čeklicama beta da ih obraduju velike cifre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ostalim za sve što vam treba, da svi u konačnici dođemo do svoga cilja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Dobro juto drage moje,kod nas bas veselo,nakon lose pocete godine svaki dan po dobra vijest,ja moram opet na kiretazu ne zbog loseg nalaza nego sto nisam mogla sa ovim ciklusom u postupak,pa se misljenja kako mi se gubi efekat tako da cemo sredinom mjeseca opet,jer krajem mjeseca krecemo u postupak,stimulacija je ista 300 puregona,150 merionala i jedan decapepty! cekam nalaz hormona,brisevi bas nisu bili sjajni moram i to otici ponovo povadit,neznam jel neko od vas koristio bijeli luk kao tampon protiv bakterija,ako je kakva su vam iskustva sa tim?
jan@ čestitam!!!!!!
ajvi , arlena, sara 10 sretno ~~~~~~~~~
njanja 1 sretno dalje ~~~~~~~~
evo mene s punkcijeziva sam
ajvi, nemam pojma koja si ti , bilo nas je 6(7?) , nadam se da nisi ona bez jajne stanice i da će će biti veselo u labu
mene nije bilo teško skužit , jedina s "puno" stanica
znaći, imam 12 stanica ali kaže dr da su male i da se boji koliko je od toga zrelo, sutra bi trebala bit punkcija da bi bilo idealno al u ponedjeljak je kasno
od transfera ništa , jajnici su mi jaako uvećani i uz sve moje cviljenje dr nije popustila , ali ni meni nije nešto baš tako da joj vjerujem
ova punkcija je baš bila ono (da nikog ne uplašim ) , ni približno kao prva a nisam neka mimozica
njanja sretno na kiretaži a za bjeli luk neznam
Posljednje uređivanje od arlena : 10.05.2014. at 18:45
Ne, ja sam od onih s jednom stanicom (maskirna spavaćica, muž s vrećom punom hrane). Kak ja nisam skužila da je netko bio bez js?! Činilo mi se da smo sve poslije išle po pikicu?
Ideš li ti onda odmah u sljedećem ciklusu na fet?
Meni se čini da nas je bilo 8 i onda još hrpa transfera i inseminacija. Lijepo su se tete naradile, a sve su vikale da bi doma.
Muz s vrecicom punom hrane-he he znam onda,nadam se da je ostavio i tebi nesto. Da,sa slijedecim ciklusom u fet. Prva cura,plava,nije imala nijednu nazalost
Evo i mene AIH u utorak napokon jeeeee
sutra u 22h stoperica i cekamo utorak..sretno svima u svim fazama..![]()
Curke, mislim si da će mi beta ipak biti negativna. Sinoć sam "radila mjesta" za novu dozu crinone gela i sve su bile smeđe grudice. Valjda bi vještica već i došla da ne koristim crinone.
Bok curke, evo me prvi puta sa vama. Ja sam na Klomifenu, idemo probati sa ciljanim, 19.05. idemo vidjeti jel ima koji folikul, iako me dr. odmah pocela uvjeravati da nece biti nista od toga s obzirom da nisam reagirala na metformin.
bubekica, kako ti mene tješiš. Hvala ti na tome. Puno mi znači
![]()
arlena, od srca ti želim ti svu sreću u ovom postupku - ne samo zato jer ti je uobičajeno, kao i svim curama ovdje želim - već i zato jer bi bila katastrofa i sramota da zbog činjenice da naša vjerojatno najjača državna MPO klinika NE RADI NEDJELJOM, ostaneš bez transfera a u hiperu!! Mislim da se to zove "nesavjesno liječenje"! Svaka čast i Vuku i ekipi gore, pa ajde još i to što nema anestezije - kužim da teško je ostvariti uvjete, ali zar je zaista nemoguće organizirati rad nedjeljom, makar samo za punkcije?
Cure, crinone gel oblaže stijenke rodnice, na taj način se djelatna tvar iz gela apsorbira u organizama. Uobičajeno je nalaziti te grudice s raznim smećkastim obojenjima.
Izluđena, napravi betu.
Jo, sretno na ultrazvuku![]()
jo1974 meni taj crinone uopće ne izlazi van, samo se gomila unutra i onda me počinje to svrbiti, a teško mi je i staviti novu dozu. Bojim se negativne bete jer mi je test bio negativan, ali na 7 dnt blastica (možda prerano). Ja sam toliko nervozna i svi mi idu na živce... Možda sam trebala uzimati normabele![]()
http://forum.roda.hr/threads/26113-Crinone-gel
evo teme o crinone-u.
izluđena izvadi sutra betu.