Sara baš sam mislila na tebe ovih dana al nikako ti se javit da vidim u kakvim si planovima i sad čitam da si imala transfer,od sveg srca ti želim da bude dobitan mislim da je i vrijeme!!!!!!!!!!!!!SRETNO!!!!!!!!!!!
Sara baš sam mislila na tebe ovih dana al nikako ti se javit da vidim u kakvim si planovima i sad čitam da si imala transfer,od sveg srca ti želim da bude dobitan mislim da je i vrijeme!!!!!!!!!!!!!SRETNO!!!!!!!!!!!
Sara10,TinaH i ostale betocekalice ~~~~~~~~~~~~~~za velike bete!!!!
Mima32![]()
Posljednje uređivanje od Mury : 13.05.2014. at 18:32
Sara10 bravo za transfer, vauuu!
Odželim uspjeh!!! Za dobitni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
Evo samo da javim da smo bili na kombiniranom i da je sve ok. Veliki smo 7,5 cm i imamo rukice i nogice i nosek mali i tak... Baš je fora vidjeti to sve.
Sretno svima
Sara wau super,mislim na tebe i drzim figeda je to taj postupak
![]()
Sara10~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure jel za vađenje kg i rh faktora treba biti na tašte? Otišla bi sad,al umjetnost mi je izdržat na tašte jer ujutro čim otvaram oči jedem jer mi je inače zlo užas...
Bugaboo i kod mene,zadnjih dana malo lakše,ujutro jedem pa se malo smiri,za sat-dva već počne muka,pa se od ručka malo smiri,al se brzo vrati i onda tako cijeli dan.Dolazi nenajavljeno...jučer u trenu muka,a što mi je najgore ne mogu povraćat, želudac mi se diže,snažan refleks na povraćanje ali ništa ne izlazi. I to me zgrči tako jako da me želudac zaboli..
Bas tako kako si opisala, ne smijem biti gladna jer je onda gore pa samo trpam (i to kruh, peciva i sl., nista drugo ne pase).
Valjda ce proci s prvim tromjesecjem....
Svim cekalicama zelim sto prije te "slatke" muke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
Ajme bogaboo točno to i kod mene,čim osjetim glad...i jedino što paše kruh i peciva...bit ću ko trokrilni ormar za čas![]()
M@tt, super za kombinirani i veliku bebicu
Pridružujem se klubu trudnica sa cjelodnevnim mučninama, jučer bila i dva riganja a tek sam danas 5+3...aaa bit će veselo, ali ja sva sretna i blažena zbog ovoih mučnina, i samo Bogu zahvaljujem što mi je tako rano posalo mučnine kako bih bila mirnija
Šaljem svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se čim prije pridružite klubu rigalica![]()
Posljednje uređivanje od Mury : 14.05.2014. at 09:29
cure moje drage,da se i ovdje malo javim
toliko sam sretna zbog svih vas,ali moram priznati da su mi kod tebe Mury oci pune suza bile...
i izdrzite mucnine,meni je konstantno bilo mucno od 9 dnt i onaj stalni grozan okus u ustima, bili mi je slabo i kad sam bila gladna i kad sam bila sita, jedno mi je bilo dobro dok sam zvakala nesto, i to si mi isto najvise pasala slana peciva,mislila da cu biti ko tenk
ali prosli tjedan kad sam napunila 12 tjedana jednostavno je odjednom prestalo,sad dolazi samo u naletima, ali ni priblizno kao ono prvih tjedana
pomagali jedino mentol bomboni i ljute zvake
ali dok mi je bilo mucno bila sam sigurna da je s bebicom sve ok
sad,kad sam usla u 2.tromjesecje dobila sam kontrakcije maternice i zasad strogo mirujem
zakljucak-trudnoca je stvrano drugo stanje, ali dok je s bebom sve u redu nista neka vam ne bude tesko...
sretno svima!![]()
Stena,i ja sam imala probadanja kroz lijevu nogu na pocetku trudnoce,dr kaze da je to normalno zbog sirenja maternice koja pritisce zilu u nozi!
I ja sam imala cjelodnevne mucnine bez povracanja,a sada sa 9+5 tt imam manje mucnine,ali zato povracam, i to po noci....
svim cekalicama zelim ovakve muke sto prije!
Aaaaa M@tt baš lijepo za bebicu,rukice,nogice....
Sara10 da je TO-TO!!!!!!!!!!
Pridružujem se klubu "rigalica"
Cure ma super je imat mucnine. Ja sam bez ikakvih simptoma. Cike malo osjetljive. I cekanje izmedju dva pregleda 6 tjedana a s obzirom da sam bez ikakvih simptoma brinula sam se jel sve ok. Kolko god da je super biti bez tegoba mislim da je na neki nacin super imat ih jer je to vecinom znak da je sve u najboljem redu i znate da je beba tu i dobro
Cure evo da i ja prijavim da imam cijelodnevne mucnine i minimalno jedno riganje pred spavanje . I ako je jedno dobro sam prosla. Kod mene je problem sto ni krusno me vise ne spasava. Jednostavno mi je od svega kiselo u ustima. Malo mi pomoge tic tac pepermint.Ja sam zedna po cijele dane al tekucina mi sva smeta od cajeva i sokica mi ta kiselina tek podivlja tako da pijem doslovno gutljaj po gutljaj vodice.
Samo vi povraćajte i imajte mučnine i neka vas bude šta više sa tim problemima! meni je pomogla panceta![]()
Držim fige Ajvi da za 14 dana uđeš u klub "rigalica"![]()
VELJAČA 2014. (11)
splicanka30, KBC Split, 1.IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH)
Geja, VV, IVF (nakon 1xIVF)
frodo, Petrova, IVF /ICSI (nakon 3xIVF/ICSI), trudilica za drugu bebu
boogie woogie, Betaplus, FET
Shadow, PFC, IVF
saraya, Vg, IVF (nakon 3xIVF u prirodnom ciklusu)
sanjam
mare77 gemini
mima32, spontana trudnoća
M@tt, spontana trudnoća
mari80, VV, 1.IVF
OŽUJAK 2014. (9)
ljubilica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Loly, Cito, IVF (nakon 5xIVF/ICSI, 1xFET), trudilica za drugu bebu
Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu
suzy.s, Ri, IVF (nakon 10xIVF/ICSI, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF)
ARIANM, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET), trudilica za drugu bebu
nada0007, VV, 1.IVF gemini
funky, Cito, IVF (nakon2xAIH, 1xIVF, 1xFET)
bila_boja
bubaba, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 1xIVF, 1xFET)
TRAVANJ 2014. (12)
Noemi, VV, 1.IVF
bugaboo, VV, IVF/ICSI, trudilica za drugu bebu
Mjesto pod suncem, VV, 1.IVF
smarija, Slo, IVF
jo1974, VV, IVF (nakon 7xIVF)
Stena, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI)
aprilili, Poliklinika Škvorc, 1. IVF/ICSI
pea, spontana trudnoća
Aliki, SD, 1.IVF
Mury, spontana trudnoća
jan@, KBC Split, IVF (nakon 1xIVF)
Kirona, Poliklinika Škvorc, IVF (nakon 1xIVF), trudilica za drugu bebu
BETOČEKALICE
ninanina35, VV, 1. AIH
Vaki, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
HelloKitty, BiH, AIH (nakon 1xAIH) 23.05.
TinaH, VV, 1.AIH 27.05.
Ajvi, VV, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 2xIVF/ICSI) 28.05.
sara10, Cito, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 2xFET)
beti79, IVF
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
KLARA31 , VV, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 1xIVF)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
nestrpljiva anka, Petrova, FET (nakon 2xIVF/ICSI)
ON-GO 5/2014 ~~~~~~~~~~
Anci272, VV, IVF (nakon 1xIVF); Frćka, IVF (nakon 4xAIH, 4xIVF);
hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF, 1xFET); Iva28, 1. IVF/ICSI;
Ledamo, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xFET); Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF);
Marlen, VV, FET (nakon 11xIVF); philipa, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF);
Strašna, VV, FET (nakon 2xAIH, 6xIVF, 2xFET); NINA30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF);
zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu);
06/2014: Šiškica, VV, IVF (nakon 1xIVF), trudilica za drugu bebu; bernica, Petrova, FET (nakon 3xIVF/ICSI); Ninchi_Zg, VV, FET (nakon 1xIVF); Maybebaby, VV, IVF (nakon 4xIVF); arlena, VV, FET (nakon 2xIVF, 1xFET);
07/2014: žužy, VV, IVF (nakon 3xIVF, 1xAIH, 1xFET); Sadie, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); tulipan83, VV, sekundarni IVF/ICSI (nakon 1x sekundarni IVF/ICSI), trudilica za drugu bebu; s_iva, IVF Centar, IVF (nakon xxIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, ajma, aleksandraj, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, Angely4you, Angus, antesa, Bananka, barkica, Bea, biska, BlueI, bmaric, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubekica, Cannisa, carrie2812, chris, ciklama1, cosmic, cvitka, cvjet, Cvitaa, *DJ*, ,Dalmašica, Darkica, dazler, dea84, Deamar, dim, dola, drama_queen, Dulcinea, edina, ELA28, Elena 85, florjan, Gabi, Geja 41, geronimo, giga, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu/lolalita, hope, ina35, inada, inana, Inna28, inspire_me, ivana83, ivana979, ivica_k , izluđena, ivka, jadro, JelTom, kameleon, kata.klik, kika222, kiki30, kikolina, Kjara, kleopatra, klivija, kokos, koraljka, kriistiina, krojachica, Krtica, Kyra Ars, Lara86, laky, Leva, libertas8, lion heart, lora82, lulu79, luna2, ljube, ljubi, marta, MAJA14, majalina, MajaPOP, makajica , mala11111, mala28, Mala Maja, malena2, MAMI 2 , *mare*, marincezg, Marnie, mateaaa28 , mativa, matty569, mayica01, meki, mg1975, milivoj73, mimadz , miny, mirelis, Missixty, mona22, mostarka86, Mury, my_heart, Nellie, Nera29, NerdyD, neumorna, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina977, nirvana, Noemi, nova21, njanja1, osijek, PapigaCapo, paty, PetraP, Pika80, PinaColada, pinny, pirica, plavo oko, prag, pretorija, prima, Prozerpina, riba76, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sabu, Sadie, Samanta, sami_os, Sandra1971, sara38, sara69, serenity1, sissy75, skandy, slonica tonica, Smarta, Snekica, sos15, sretna 1506 , *sunisshining*, špelkica, taca70, tajcigb, talia7, tamy79, tantolina, Tasha1981, Tena789, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikiica, tikki, tina1986, tina2005, tina_julija, tinika2, Tinkica, TrudyC, Vali, valiana, Varnica, vatra86, vedre, Viki88, vita22, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zdravka82, Zeena, zlo28, zoki28, Želim bebu![]()
Jan@, odlicna beta![]()
Posljednje uređivanje od Mury : 14.05.2014. at 16:09
Super beta
Cestitam!
Bok svima...evo prvi put sam se ukljucila u neki forum i sa velikom znatizeljom ga citam...na AIH sam isla 02.05. i trebam ici betu vaditi u petak...idem na sv.duh...jel netko zna jel nalaz gotov isti dan ili?
Sent from my C2105 using Tapatalk
bila sam danas na vv, ništa od aiha, imam cistu od 4 cm na lijevom jajniku
sljedeći mjesec opet na 3 dc, nadam se da e puknuti![]()
Pridružujem se čestitkama!
Ajvi i ostale cure - sretno!![]()
Čestitke veeeelikim betama i našim "kombiniranima", Mimi i M@ttu![]()
Prvo da cestitam curama s pozitivnim betama- jeee sad do kraja skolski!!
Ajvi,tebi posebno vibram za veliku betu ~~~~~ a i svim betocekalicama nek im se sto prije ostvari san o majcinstvu.
A ja cu za sebe potpisati argente,u potpunosti se slazem. Sad sve nade polazem u moja mala dva dvodnevna embrija![]()
Bubi,inez hvala vam na prijedlogu ali ne mogu ja to.*Meni se to cini kao ona stara -s rogatima se bost- ili tako nekako
Jan@, cestitke!!!
Arlena, da uspiju male mrvice na tvoju radost i za dispet cilom ocajnom sistemu zdravstva~~~~~~~~~~~~~~~
arlena,i nadam se i
![]()
da će se tvoja dva mala borca izboriti za svoje mjesto pod suncem.
Vaki, sve ostale betočekalice, ~~~~~~~~~~~~~~~~
A i svima ostalima još malo ~~~~~~~~~~~~~~~
Svim pozitivnim betama čestitam i želim štu ugodniju trudnoću...malo sam manje na forumu u zadnje vrijeme pa i ne popratim sve iako vidim da vas ima
Ja dobila mengu jučer i sad dva ciklusa odmor pa počinje stimulacija. Čujemo se u 7 mjesecu![]()
Arlena, napisah ti na VV temi, šteta što ovako razmišljaš, nema gore na Vuku rogatih (ili ima??), ne znam čega se bojiš a dok god mi šutimo i trpimo što se sve događa na Vuku ili u Petrovoj ili u Splitu ili u Osijeku, do tada se stvari NEĆE niti mijenjati jer oni (tobože rogati) misle da je sve ok, da tako treba biti li misle da smo vazda zadovoljne s takvim tretmanom.
Baš sam pitala cure i bubekicu, jel se meni čini ili je stvarno jako malo cura u postupku trenutno?? i ako je to istina, zašto? jel vas doktori odbijaju? što se zbiva? sve se bojim i mršavog svibnja i lipnja(
Mrsavi svibanj i lipanj, a tek onda slijede mrsavi mjeseci kad su godisnji...
Ja bih se nadovezala Kadauna na tvoj post i rekla svoje friško iskustvo što se tiče postupaka u drž. bolnicama. Ja sam svoj predzadnji postupak (što se vidi iz potpisa) odradila u KBC Firule u Splitu, bio neuspješan i mislila sam još jedan postupak tu odradit do ljeta, međutim moj dr. koji me vodi na Firule je rekao da ide na GO (kad sam krajem travnja išla kod njega na konzultacije) do polovine svibnja (što se taman poklapalo sa mojim ciklusom), u 6. mjes. ide na neki kongres, pa onda godišnji odmori, tako da ne bih mogla prije kraja ljeta, a to je mm i meni bilo dugo za čekat. I mi smo onda privatno u Cita otišli (gdje smo i dosad bili) i odradili još jedan postupak tamo, koji je razultirao time da imamo i smrzliće.
Dobrodošla na forum ida te dočeka lijepa beta. Nisam sigurna za SD, ali pretpostavljam da rezultate dobiješ isti dan.
Sve stalno grintamo zbog nuspojava utrića, ali mene sad čudi izostanak istih - u prošlim postupcima nisam smjela dotaknuti boobies, a sad ništa. Ima li to veze s tim što sad nije bilo stimulacije ili zato što sad uzimam i Estrofem ili...?
Posljednje uređivanje od Ajvi : 15.05.2014. at 17:12