Na SD beta je gotova isti dan, oko 13 h.
Na SD beta je gotova isti dan, oko 13 h.
Curke hvala na odgovoru i podrsci...sutra ujutro idem vaditi betu pa cemo vidjeti...nadam se ali opet i ne...ne znam...cudan je to osjecaj-ali ga vi sve ovdje vrlo dobro znate) vjerujem i nadam se da cete sve ubrzo ovdje pisati svoje velikeeee bete
))
Sent from my C2105 using Tapatalk
Ajvi, sad je drugačije jer se mrvica čvrsto primila!![]()
Hvala, draga, na lijepim mislima, to je i meni bilo među ili - ili opcijama, ali se ne usudim to izreći da ne zacopram. Istina, stalno me nešto dole bocka i pika pa mužić kaže da se to bebica hvata zubićima i noktićima za mamu. (bljak, koliko deminutiva u jednoj rečenici, nisam baš takva inače, mora da se nešto događa)
Nadam se da ste ti i tvoje mrvice isto dobro.![]()
Cure da vam se i ja pridruzim sa cjelodnevnim mucninama koje jedino mogu utažiti pecivom,burekicima,ma samo da je tijesto...uskoro kad mi gaće budu male čudom cu se čuditi od čega sad to hahahah
Ajvi sad ce i tvoja Beta i od srca ti zelim ogromnuuuu!!
Mi smo danas napunili 7tjedana i hrabro guramo dalje.
Muče me vrtoglavice uz mucnine,a to je moguće i od tlaka kako mi kaze moja bugaboo,draga i tebi pusa!
ostalim cekalicama i trudnicama i svima pozdrav!!
Pozdrav svima i puno pozitivnih vibri za sve cekalice !
Novopečenom trudnicama želim mirnu i veselu trudnoću !
Noemi, potpuno te razumijem i meni je isto tako...no počela mi se smirivati mučnina i vrtoglavica zadnjih par dana cca izmedju 9 i 10 tt
dobro jutro čekalice, trudilice, nestrpljivice, mamice i jedna fina fina
i naravno puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro cure!!
Zaboravih reci da kavu ne mogu ni pomirisati vec dobra 2tjedna![]()
Linalena- avatar ti je prekrasan!
Noemi - pa nije to ni tako loše, osim ako zbog toga imaš glavobolje...
Danas bio uzv, imamo malo treptavoi veliki smo 5mm. Uzv za 10 dana jer D. vidio kao još nešto,ali nije siguran. Ja nisam ništa dalje pitala jer sam bila u suzama i sretna do neba. A dalje dan po dan.
Stena divno, bravo za
Tebi su bila vraćena 3 embrija, koliko vidim iz potpisa?
Sara10 da bila su vraćena tri,vidim i tebi,kad vadiš betu?
Bravo Stena za srce!!!! Mozda na drugom pregledu prokuca i drugo?![]()
stena bravo!
Stena super~~~~~~~~~~
Stena,bravo za srce i sretno do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Stena, bravo za srčeko!
linalena, krasno je vidjeti kako mali lavić raste i nadam se da ćete se, nakon svega što ste prošli, uskoro maziti kod kuće.
I eto...14dan nakon AIH-a beta 0,81...dakle nista od trudnoce((...kaj da nastavim utrice koristiti ili da prestanem? Sta mi vi curke predlazete? Za tjedan dana bi trebala sa nalazom bete na kontrolu na SD a menga vjerojatno nece doci dok ne zavrsim sa utricima.... Stena velike cestitke
)
Sent from my C2105 using Tapatalk
Pozdrav Bubekica i ostale curke. Evo da odgovorim ja sam na vv i nestrpljivo čekam 24.05. jer tada vadim betu. I dalje nikakvih simptoma ali baš nikakvih. čitam kako cure imaju kojekakva probadanja i bolove, jedino temp. oko 37 ali čujem da je to od utriča.
Aliki imas pun pretinac ne mogu ti poslat pm.
Stena, bravo za srčeko!
Ija koristim fragmin 5000 jedinica
Ivančice s obzirom da je bete negativna, možeš prestati s utricima. Stena čestitam na srceku, ja sam isto fragminka![]()
O pa ima nas,ja koristim od 2500 jedinica. Ja sam si zamislila da je to dopuna hrane za bebicu i pik.Pikate u stomak ili nogu?
Bravo Stena! Neka bude školski.
Ostalim curama želim puuuno sreće i naravno strpljenja.
ivančice, žao mi je ida sljedeći put bude dobitni!
beti79, praćenje simptoma je igra živaca, neki ih nemaju, neki ih imaju, potpuno su različiti. Ako možeš, probaj ne misliti na njih (kažem ja koja svaki dan pipkam, osluškujem, promatram...) jer je na kraju jedino mjerilo toliko čekana beta.da bude ogromna!
bok Ajvi ma znam ali eto ovo mi je prvi postupak i ležim doma pa nemam ništa pametnije za radit nego osluškivat svoje tijelo u nadi da ću dobiti pozitivan odgovor. Inače tek što sam napisala jučer da nemam nikakvih simptoma noćas oko ponoći započela prvi put od transfera jaka menstrualna bol i trajalo je do tri sata ujutro inače danas mi je 9 dpt, nisam sigurna bila sam toliko uzbuđena da pitam a i pola toga što je biologica pričala se ne sjećam ali mislim da je embrio bio 4st, treći dan je bio transfer. Danas sam nenaspavana ali to mi daje nadu da se nešto događa. Mislim da ću u Ponedjeljak napraviti testić, jer ko bi dočekao 24.05. nije mi baš jasno zašto su mi rekli tako kasno da vadim betu.
I ja se fragminom bockam u stomak za sad...
puno srece u cekanju i velike bete svima~~~~~~~~~~
[QUOTE=Inesz;2621466]Beti79,
mislim da si za transfer imala 4-stanični embrij 2. dan što je puno povoljnije nego da je 4-stanični 3. dan nakon punkcije.
Gdje si bila u postupku? Kako su ti objasnili da od dobivenih 13 jajnih stanica se je samo jedna oplodila?[/QU
Da u pravu si, 4-stanični embrij 2. dan, u postupku sam na vv, a što se tiče jajnih stanica jaaaaako čudno, a i nisam dobila baš neko objašnjenje, nije ni njima baš jasno kao idiopatski ako sam se dobro izrazila, to je bio ivf , a budući da je tako završilo rekla je biologica da ćemo slijedeći put ići na ICSI.
Ja sam danas 12+5 i još se bockam fragminom u stomak
Beti računa dan punkcije kao prvi dan, a ne nulti pa je zato došlo do zabune!
Da ti beta bude ogromna...![]()
Vaki, to sam skužila, ali mi nije jasno kako samo 1 dvodnevni embrij od 13 jajnih stanica.
Bok, ispravite me ako ne pisem na dobrom mjestu, nova sam pa se nisam uhodalaImam problem pa se nadam da bi mi neka od vas mogla olaksati sa svojim iskustvom, ugl ZM je bila 13.4., O je bila 30.4. (pila sam kolmifen i 6 injekcija Menopura), i prekjucer sam dobila nesto sto mi nije ni blizu menstr. tamnotamno smedji iscjedak sa sluznim grudvicama, jako je slabo ugl vidim na toalet papiru. Radila sam jutros 2 testa i -, jucer sam bila kod doktora, nesto se vidi u maternici ali mi ne moze nista potvrditi, samo je rekao da je puno drugacije i gusce od menstr. Ugl na cekanju sam, pa ako je neka imala slicne simptome molila bih za odgovor.. Ispricavam se na dugom postu.. Pozz
![]()
Stena sretno dalje~~~~~~
Evo 17.05 i mi smo culi svoje srculence
Bebica je 6.4 mm.
Nama je taj dan bilo 7 tjedana, po mom racunanju i kako mi je reko dr. R da racunam.
Ovaj ovdje doktor je izracuno nam da smo 6+4...svejedno to je samo par dana razlike ali me zanima jeste vi nastavile racunati po svome ili ???
xavii dobrodosla!
u kojoj si klinici?
kakav je bio postupak, samo ciljani odnosi? jel te doktor poslao vaditi bhcg?
aprilili cestitam na srculencu!
Aprilil bravo za srculence, nek bude sretno do kraja!
Meni moj dr. računa po zadnjoj mengi (bez obzira što se zna kad je bila punkcija, transfer) pa i ja tako računam. I u prvoj trudnoći mi je tako računao i rodila sa 39+4
Cure, ima li koja osim mene i TineH da je bila na AIH
-u ovaj mjesec? Tina, ima li simptoma?
Meni 23DC, 10DPO i apsolutno niti jednog jedinog simptoma nemam :/
Place mi se...
HK- a kakav testić? To što nemaš simptoma ništa ne znači!
Kaj to znači polustimulirani, mislim kod računanja postupaka? Dva polustimulirana se vode kao jedan stimulirani ili?
Vaki, prosli AIH sam imala
more simptoma, pa valjda zato sad kontam da ovaj put nista bez simptoma.
A test najranije u srijedu, a volila bi se strpiti do petka kad je 14 dana od AIH-a.